Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam wcześniej, ale posta mi wcięło.
Ludzie chcą pieska, a ja namawiam ich na tego bidaka.
Jakiegoś psiaka wezmą w 100% i mam nadzieję, że zdecydują się na tę skołtunioną kupkę nieszczęścia .
Mogę bidaka wziąć do siebie na parę dni- ostrzyc, odpchlić, odrobaczyć, ale.....póżniej wyjeżdzam i psiak ( jeżeli teraz nie zostanie wyadoptowany ) znów zostanie bez domku.
Poza tym, on warczy na ludzi i nie wiem, czy dogada się z moim Lorikiem .
Ludzie są z Zamościa.
Mieli wcześniej kontakt z psami ( ich rodziny są " pieskie " ). Ona jest terapeutką.

Posted

Żunia napisał(a):
Napisałam wcześniej, ale posta mi wcięło.
Ludzie chcą pieska, a ja namawiam ich na tego bidaka.
Jakiegoś psiaka wezmą w 100% i mam nadzieję, że zdecydują się na tę skołtunioną kupkę nieszczęścia .
Mogę bidaka wziąć do siebie na parę dni- ostrzyc, odpchlić, odrobaczyć, ale.....póżniej wyjeżdzam i psiak ( jeżeli teraz nie zostanie wyadoptowany ) znów zostanie bez domku.
Poza tym, on warczy na ludzi i nie wiem, czy dogada się z moim Lorikiem .
Ludzie są z Zamościa.
Mieli wcześniej kontakt z psami ( ich rodziny są " pieskie " ). Ona jest terapeutką.

Zunia a kiedy wyjeżdżasz?
Czy oni napewno bedą w niedzielę?

Posted

Być to będą, ale boję się, że wezmą jakiegoś szczeniaka.
Ktoś wytłumaczył im, że pies po takich przejściach może być agresywny ( no, w ogóle trudny ).
Nie wiem, czy uda mi się " wyprostować " ich tok myślenia.

Posted

Widzę, że z Felusia "Pon-pona" się śliczny sznaucer zrobił :evil_lol:. Zadra jesteś prawie stwórcą :ices_bla:-twórcą nowego gatunku :diabloti:

Posted

agada napisał(a):
Widzę, że z Felusia "Pon-pona" się śliczny sznaucer zrobił :evil_lol:. Zadra jesteś prawie stwórcą :ices_bla:-twórcą nowego gatunku :diabloti:

Fakt - nalezą się dziewczynie POCHWAŁY, bo przy fizycznym i psychicznym stanie psa to kawał dobrej roboty.
Soniu - dawaj drugą dziewczynkę na zamojskich szczęsciarzy:)