Tola Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Potrzebna pomoc dogomaniaczek z Warszawy!!! Info dostałam od synowej znajomej; jechaili do Zamościa i zauwazyli sunię Proszę - rozsyłajcie info http://www.dogomania.pl/threads/2099...blizu-Warszawy!! Quote
Żunia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Napisałam wcześniej, ale posta mi wcięło. Ludzie chcą pieska, a ja namawiam ich na tego bidaka. Jakiegoś psiaka wezmą w 100% i mam nadzieję, że zdecydują się na tę skołtunioną kupkę nieszczęścia . Mogę bidaka wziąć do siebie na parę dni- ostrzyc, odpchlić, odrobaczyć, ale.....póżniej wyjeżdzam i psiak ( jeżeli teraz nie zostanie wyadoptowany ) znów zostanie bez domku. Poza tym, on warczy na ludzi i nie wiem, czy dogada się z moim Lorikiem . Ludzie są z Zamościa. Mieli wcześniej kontakt z psami ( ich rodziny są " pieskie " ). Ona jest terapeutką. Quote
IVV Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 zagladajcie do Zosi Zamoyskiej ;) http://www.dogomania.pl/threads/209958-Maleńka-wystraszona-Zosia-!!!!!?p=17122578#top czy ktos moze porobic suni zdjecia i dowiedziec sie wiecej o malej ? chcialabym zrobic jej to wydarzenie na FB ,a bez tego ani rusz :( Quote
beka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Żunia napisał(a):Napisałam wcześniej, ale posta mi wcięło. Ludzie chcą pieska, a ja namawiam ich na tego bidaka. Jakiegoś psiaka wezmą w 100% i mam nadzieję, że zdecydują się na tę skołtunioną kupkę nieszczęścia . Mogę bidaka wziąć do siebie na parę dni- ostrzyc, odpchlić, odrobaczyć, ale.....póżniej wyjeżdzam i psiak ( jeżeli teraz nie zostanie wyadoptowany ) znów zostanie bez domku. Poza tym, on warczy na ludzi i nie wiem, czy dogada się z moim Lorikiem . Ludzie są z Zamościa. Mieli wcześniej kontakt z psami ( ich rodziny są " pieskie " ). Ona jest terapeutką. Zunia a kiedy wyjeżdżasz? Czy oni napewno bedą w niedzielę? Quote
Żunia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Być to będą, ale boję się, że wezmą jakiegoś szczeniaka. Ktoś wytłumaczył im, że pies po takich przejściach może być agresywny ( no, w ogóle trudny ). Nie wiem, czy uda mi się " wyprostować " ich tok myślenia. Quote
IVV Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 IVV napisał(a):zagladajcie do Zosi Zamoyskiej ;) http://www.dogomania.pl/threads/209958-Maleńka-wystraszona-Zosia-!!!!!?p=17122578#top czy ktos moze porobic suni zdjecia i dowiedziec sie wiecej o malej ? chcialabym zrobic jej to wydarzenie na FB ,a bez tego ani rusz :( bardzo prosze o pomoc w napisaniu tekstu dla sunieczki do ogloszen ,ja niestety nie jestem w tym utalentowana:oops::roll: Quote
baster i lusi Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 kopiuję z wątku Hunterka moze skorzystacie baster i lusi napisał(a):obiecałam Hunterkowi ogłoszenia i jeśli macie jakiegoś psa bez ogłoszeń to podeślijcie tekst i fotki tu http://www.dogomania.pl/threads/209565-42-og%C5%82oszenia-za-5-z%C5%82-CEL-uchronienie-do-schroniska-Blackyego-do-25-06-g.-20-) i napiszcie ,że ode mnie.Kibicowałam Hunterkowi i tak mi przykro,że życie jest takie okrutne. Quote
Tola Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 baster i lusi napisał(a):kopiuję z wątku Hunterka moze skorzystacie Juz wysyłam - bardzo dziekuję:) Quote
baster i lusi Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Tola napisał(a):Juz wysyłam - bardzo dziekuję:) i jeszcze jeden pakiet dla jakiejś zamojskiej bidy.w sumie możecie podesłać dwa psiaki:lol: Quote
Tola Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 :multi: Feluś jedzie do Polkowic - szukamy transportu do Katowic lub Krakowa!!! Quote
Żunia Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Jak cudnie. Dziewczyny, może zrzućmy się i niech fryzjer ( może u Zadry ), wykąpie go i choć trochę ostrzyże. DAJĘ DWIE DYSZKI. Quote
Tola Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Feluś juz u zadry! Parę zdjęc ze schronu sunia Gremlinek pies pies Quote
zadra Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Felus juz w drodze do Anuli. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Tola napisał(a)::multi: Feluś jedzie do Polkowic - szukamy transportu do Katowic lub Krakowa!!! Feluś w drodze do Polkowic.Tak teraz wyglada: Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Pod tymi dredami takie cudo się kryło? :crazyeye: :loveu: Ale różnica...:lol: Śliczna mordka :) Quote
sonia71 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ladySwallow napisał(a):Rozi w nowym domu wygląda tak: a Polcia tak_coby byl komplecik :) Quote
IVV Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 zagladajcie do Zosienki http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=124531724299249 Quote
agada Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Widzę, że z Felusia "Pon-pona" się śliczny sznaucer zrobił :evil_lol:. Zadra jesteś prawie stwórcą :ices_bla:-twórcą nowego gatunku :diabloti: Quote
Tola Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 agada napisał(a):Widzę, że z Felusia "Pon-pona" się śliczny sznaucer zrobił :evil_lol:. Zadra jesteś prawie stwórcą :ices_bla:-twórcą nowego gatunku :diabloti: Fakt - nalezą się dziewczynie POCHWAŁY, bo przy fizycznym i psychicznym stanie psa to kawał dobrej roboty. Soniu - dawaj drugą dziewczynkę na zamojskich szczęsciarzy:) Quote
Recommended Posts