malawaszka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Tola napisał(a):Pies ma wyprowadzoną cewkę moczową na zewnątrz, nie ma problemów z załatwianiem, jest wykastrowany. Nie potrzebuje żadnych leków. Poszarpane było całe podbrzusze, uszkodzony członek, ale rany nie spowodowały uszkodzen narzadów wewnętrznych. Ale jest w złej kondycji psychicznej. o boże :( jak mu znaleźć dom? potrzebuję więcej info Tola - jak jest z tą cewką? to na stałe jest i będzie działać czy trzeba wymieniać? on trzyma mocz i sika tak jak normalne psy czy mu cieknie samo? biedny pies :( Quote
Tola Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 malawaszka napisał(a):o boże :( jak mu znaleźć dom? potrzebuję więcej info Tola - jak jest z tą cewką? to na stałe jest i będzie działać czy trzeba wymieniać? on trzyma mocz i sika tak jak normalne psy czy mu cieknie samo? biedny pies :( Spróbuję się dowiedzieć w jutro dam znac Quote
funia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Tola napisał(a):Dziewczyny - moze założyc wątek tym w najwiekszej potrzebie... Kto mi pomoze? Pomożecie ? Pomożemy !!!! .:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Tola napisał(a)::placz::placz::placz: Porzucona staruszka, malenka, chudziutka, zrozpaczona:placz: Z nieśmiałoscią probowała podejsc do siatki Ma obróżkę, więc to domowy pies:angryy: Przyszłam by zapytać o benię, ale nie mogę się oprzeć temu stareńkiemu maleństwu... czy jest szansa by jej pomóc? Quote
zuzlikowa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Tolu, czy mozecie napisać coś o beni?... wiek, charakter, stan, potrzeby... itd... założę jej folder na FB... porzucona bernardynka Quote
funia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Dzwoniłąm do schroniska rozmawiałam z asytentem ,Ta starowina to piesek ,Jest bardzo słaby .Skończyłą się kwarantanna i można go zabierać ,... Ten pies nie ma szans w schronisku .Asytetnt mówi ,ze pies jest wzmacniany. JAk mu pomożemy ? Quote
zuzlikowa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Folder suni bernardyna... PACZEM, bo spokojna... na stronie bernardynów na FB... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.158046270931460.39930.122870101115744 Quote
zadra Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 funia napisał(a):Dzwoniłąm do schroniska rozmawiałam z asytentem ,Ta starowina to piesek ,Jest bardzo słaby .Skończyłą się kwarantanna i można go zabierać ,... Ten pies nie ma szans w schronisku .Asytetnt mówi ,ze pies jest wzmacniany. JAk mu pomożemy ? Ja rozmawiałam dzisiaj z wetem.Psiak ma ok 15 lat i jednyną jego przypadłością jest podeszły wiek. Quote
Tola Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 zuzlikowa napisał(a):Tolu, czy mozecie napisać coś o beni?... wiek, charakter, stan, potrzeby... itd... założę jej folder na FB... porzucona bernardynka malawaszka napisał(a):o boże :( jak mu znaleźć dom? potrzebuję więcej info Tola - jak jest z tą cewką? to na stałe jest i będzie działać czy trzeba wymieniać? on trzyma mocz i sika tak jak normalne psy czy mu cieknie samo? biedny pies :( Dzisiaj TZ dzwonił do weta, ale wet nie odbierał; będzie próbował jutro. Dowiem się o wszystko w miarę mozliwości. W piątek ktos od nas bedzie w schronie. Pies - ten po po operacji - jest nieufny; cały czas powarkiwał w tej budzie, jak pracownik przywoływał go na zewnątrz. Ale Pani, która go dokarmiała nic nie wspominała o agresji. Quote
Tola Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Wątek staruszki, która okazała sie staruszkiem Bardzo proszę - rozsyłajcie wątek; to jedyna szansa dla tego psa http://www.dogomania.pl/threads/209890-15-letni-staruszek-trafił-do-schronu-POMOCY!!!?p=17108165#post17108165 Quote
Tola Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 handzia napisał(a):Tak Tolu, musimy założyć wątek tym najbardziej potrzebującym, najbiedniejszym i "nieadopcyjnym". Funia nam pomoże na pewno, już od jakiegoś czasu zamierzamy to zrobić, tylko zawsze czasu brak...a one tam czekają... Załozyłam wątek staruszka Korka, kto załozy kolejne? W kolejce czeka ten piesek po amputacji członka... Quote
beka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ten po amputacji nie daje mi spokoju... u Gajowej moze być za 10 za dobe. Ale potrzebuje pomocy bo mam juz dwa psy w hotelu i naprawde nie dam rady sama. Karme kupie sama. Prosże pomóżmy mu razem... Nie wytrzymalam, załozyłam mu watek http://www.dogomania.pl/threads/209919-Rozpruty-brzuch-amputacia-siusiaczka-kudłaty-Felus-z-Zamościa-błaga-o-wsparcie?p=17112816#post17112816 Quote
Asia & Ginger Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Hrubieszowe. Może znacie tam kogoś? Sprawa dość pilna. Quote
Żunia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Prawdopodobnie będę miała domek dla psiaka po amputacji. Dom znam, ale potencjalni właściciele mogą się wybrać do schronu dopiero w niedzielę. Quote
IVV Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 IVV napisał(a):cos wiadomo o tej suni czy ktos moze suni zalozyc watek ? i dowiedziec sie czegos wiecej na jej temat ? zrobie malej wydarzenie na FB moze ludzie pomoga ja wyciagnac ... Quote
funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/209958-Male%C5%84ka-wystraszona-Zosia-!!!!!?p=17116194#post17116194 Prosze ZOsia czeka na odwiedziny . Quote
Tola Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 beka napisał(a):Ten po amputacji nie daje mi spokoju... u Gajowej moze być za 10 za dobe. Ale potrzebuje pomocy bo mam juz dwa psy w hotelu i naprawde nie dam rady sama. Karme kupie sama. Prosże pomóżmy mu razem... Nie wytrzymalam, załozyłam mu watek http://www.dogomania.pl/threads/209919-Rozpruty-brzuch-amputacia-siusiaczka-kudłaty-Felus-z-Zamościa-błaga-o-wsparcie?p=17112816#post17112816 Bardzo dziękuję. Juz biegnę do chłopaka. A Korek okazał sie jednak z powrotem Korcią - pracownik miał rację, ze to sunia. Quote
funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 zunia pisała ,ze dom jakiś ma dla niego .... Żuniu gdzie ten dom ? W Zamosciu ? Quote
Tola Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Może jutro powrzucam linki do wszystkich nowych watków na 1 stronę zamojskiego, dzisiaj nie dam juz rady. Świetnie, ze tyle ich dzieki Wam ma szansę na zmianę losu. Quote
beka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Żunia napisał(a):Prawdopodobnie będę miała domek dla psiaka po amputacji. Dom znam, ale potencjalni właściciele mogą się wybrać do schronu dopiero w niedzielę. A napiszesz cos wiecej na temat domu? piesek bedzie domowym pupilkiem? mają/mieli psa? Quote
sonia71 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 oby to niedziela byla szczęśliwa dla Felusia ...i oby Państwo mieli wcześniej psy bo ..jak nie i teraz zobaczą takiego bidulka to mogą nie uwierzyć że pod kołtunami kryje się PRAWDZIWE SREBERKO! Quote
Recommended Posts