Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

handzia napisał(a):
Jadzia jest jak moja Pola. Nikt nie kocha mnie bardziej...Nie jest psią miss ale nie zamieniłabym ją na żadną inną :)

Ja juz mam kłopot bo Jadzia bardzo przypomina mi Mychę .....

Posted

handzia napisał(a):
Jadzia jest jak moja Pola. Nikt nie kocha mnie bardziej...Nie jest psią miss ale nie zamieniłabym ją na żadną inną :)

No ,ale napisz kto Ci ta sliczną Polę naraił ....No ,kto ?::mad:
Kto Ci wybrał i dał na TAcy ?

Posted

Jadzia nie ma urody ,Zeby leciał na nia wzrok ....Ale właśnie ona jest dla wyjatkowego człowieka ,który to piekno odnajdzie w jej wnętrzu ....

Posted

funia napisał(a):
No ,ale napisz kto Ci ta sliczną Polę naraił ....No ,kto ?::mad:
Kto Ci wybrał i dał na TAcy ?

Tak Funiu i dziękuję Ci za to, że otworzyłaś mi oczy. Kiedyś, przyznam się :oops::oops::oops: myślałam o tym, żeby kupić sobie psa z giełdy :shake:
Teraz mam mega satysfakcję, że zaadoptowałam moją zwyczajną kundelkę Polę i dzięki temu mam największe szczęście i jedną, wielką wdzięczność pod swoim dachem :lol:

Posted

handzia napisał(a):
Tak Funiu i dziękuję Ci za to, że otworzyłaś mi oczy. Kiedyś, przyznam się :oops::oops::oops: myślałam o tym, żeby kupić sobie psa z giełdy :shake:
Teraz mam mega satysfakcję, że zaadoptowałam moją zwyczajną kundelkę Polę i dzięki temu mam największe szczęście i jedną, wielką wdzięczność pod swoim dachem :lol:

Tiaaaa......

Posted

funia napisał(a):
Jadzia nie ma urody ,Zeby leciał na nia wzrok ....Ale właśnie ona jest dla wyjatkowego człowieka ,który to piekno odnajdzie w jej wnętrzu ....

Święte słowa :) Nie ujęłabym tego lepiej :)

Posted

Ta spokojna onka to chyba ta nowa...
Ja mam zdjęcie jeszcze z kwarantanny...

[quote name='funia']Jadzia nie ma urody ,Zeby leciał na nia wzrok ....Ale właśnie ona jest dla wyjatkowego człowieka ,który to piekno odnajdzie w jej wnętrzu ....

A Jadzi to proponuje załozyc wątek z podobnym tytułem- zobaczą ją dogomaniacy i może znajdzie się ten wyjątkowy człowiek...

Posted

Sunia w typie kaukaza - jest ogromna i rzec\ywiscie bardzo łagodna - podchodzi do siatki, liże ręce

Ogarowata suczka

Szczeniak suczka

suczka z kwarantanny

Posted

To chyba inna sunia Tolu, tak mi się wydaje że twoje zdjęcie z kwarantany i to poprzednio wklejone to rózne psy, ale moge sie myliś.

Posted

"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to ..eglarek ...ukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska

Posted

[quote name='ladySwallow']Powtórzę jeszcze raz, bo umknęło:

Za tydzień w niedzielę (tj. 5 czerwca) organizowany jest transport na trasie Biłgoraj-Zamość-Lublin-Warszawa, dalej na trasie Warszawa-Ciechocinek, a jednocześnie jeszcze na trasie Warszawa-Lublin-Biłgoraj. Jeśli są chętni, aby dołożyć jakieś psy, koszty paliwa są do rozłożenia na kilka osób. Jeśli będzie taka potrzeba i dużo psów, pożyczymy klatki.
Kochani czy jutro macie ten transport?

Czy można by po drodze do tego transportu doładować jeszcze Azę - jest na DT u Izy sąsiadki Owieczki a ma jechać na BDT do Fiery - Pawłowice k.Warszawy
Czyli Owieczka (Olszowa Wola) - Fiera (Pawłowice), kontakty mam;)
To Azula- przekochana Sunia:

Nasza kochana pieszczocha

Posted

Mamy ten transport, a skąd suka miałaby jechać? Tzn. na którym odcinku? Na pewno by ktoś musiał po nią wyjechać, bo transport jest do Pruszkowa i dziewczyny i tak mają taką trasę, ze już nie mogą z niej zboczyć - napisz konkretnie co i jak, najlepiej na Pw.

Posted

Otrzymałam infoirmację, ze w jednej z podzamojskich wsi ktos porzucił młodziutką sunię ze szczeniakiem. Suczka koczuje pod jednym z domów, gdzie jest dokarmiana.
Ma ok 1 roku, łagodna.