Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to mój "tymczas" wieczny :)
Słodziak nad słodzaiki Pan Pikuś.
Nie moge brac szczyli z Zamoscia. Na dwa które przeżyły (bo Kruszybka (*)), oba u mnie :)
Patrzcie i zazdrośćcie.
Mozna go wkleic do zamoiskich szcześciarzy, bo ja go nikomu nie oddam.
Jest juz po kastracji.

Posted

A ta sunia jest w ostatnim boksie od pola? Starszawa chyba..... Ostatnio chciałam cyknąć jej zdjęcie ale uciekała. Jest tam jeszcze jedna która się chowa....

Posted

Joodith napisał(a):
Cóż za przystojny młodzieniec :)

Pan Pikuś jest rzeczywiscie neizwykłej urody.
Z urodą w parze idzie szczeście, bo taki dom mu się trafił:loveu:
Beka - pokaż swoje dziewczyny, w tym zamosciankę:cool3:
Pamiętam tamten czas - jeden szczeniak pojechał do beki, drugi do jogi - oba wspaniale trafiły:)
handzia napisał(a):
A ta sunia jest w ostatnim boksie od pola? Starszawa chyba..... Ostatnio chciałam cyknąć jej zdjęcie ale uciekała. Jest tam jeszcze jedna która się chowa....

To boks, w którym jest tez Nuka, ostatni od pola. Ta sunia tez jest długo w schronie.
A ta chowająca się to tez chyba starsza...

Posted

beka napisał(a):
ten owczarkowaty duzy szczeniak to pies czy suczka? zauważyłas moze?

Już doczytałam na poprzedniej stronie. biedna mała :(

Posted

beka napisał(a):
Już doczytałam na poprzedniej stronie. biedna mała :(

Tak, to sunia - bardzo fajna, łagodna, cieszyła się bardzo do nas.

Tej ONki nie widziałam, może piranha, ale to musisz pisać do niej na PW. Robiłam zdjęcia wszystkim psom, które były na wybiegach, więc jeśli jest na wybiegu, to była. Na kwarantannach nie patrzyłyśmy ;)

Posted

Zapytała mnie pani która miała 2 suczki boksera , jedna umarła , druga jest 8 letnia - pani chce adoptować boksiowatą sunie ale młodą aby dziewczyny sie dogadały. Suczki były zgodne ze soba, nie było kłopotów, walk - wiec poszukiwana taka która się dogada ...może być tez suczka seterowata. czy macie jakies suczki do roku w typie boksera lub setera? prosze wyslijcie zdjęcia na [email protected] ja jej przeslę.

Posted

Porozglądam się za suniami.

A teraz kolejna powtórna tragedia:-(
Nie wiem czy pamiętacie - na przełomie wrzesnia i pazdziernika pisałam o interwencji u faceta, który gromadzi rózne rzeczy no i niestety również psy.
Psy były zaniedbane, wychudzone - dzieki pomocy mshume udao sie zabrac maleńkas Sisi i jej szczeniora Tymka.
Rodzice Maciusia chcieli zabrac duzego psa w najgorszym stanie, ale facet niestety nie wyraził zgody.
Gmina zakupiła na zimę budy dla psów, suki dostały zastrzyk przeciw cieczce.
No i dzisiaj okazało się, ze facet ma kolejne psy w tym szczeniaki - wychudzone, zaniedbane, bez wody, jedzenia., (razem 7 psów)
Starsze psy biegaja do sasiadów i zawsze cos tam dostaną, a maluchy głodują:-( Dzisiaj zastalismy tylko dwa, podobno parę dni temu facet wyniósł gdzies jednego i wrócił j za jakis czas sam:(
W ubiegłym tyg. były jeszcze cztery:(
Niestyty - nie mamy gdzie zabrac malców:-(
szczeniak 1

szczeniak 2

Jego starszy brat