Tola Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 agusiazet napisał(a):Zapraszam na wątek mojej najnowszej zamojskiej miłości: http://www.dogomania.pl/threads/209101-Nuka-weteranka-z-zamojskiego-schronu-chcia%C5%82abym-znale%C5%BA%C4%87-jej-dom!?p=17019806#post17019806 Aga - bardzo, bardzo dziękuję:loveu: Mam nadzieję, ze to jej przepustka po nowe życie. A to Lili vel Shila u siebie:p Więcej zdjęć na watku suni Quote
zadra Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dzisiejsze fotki ze schronu.Upał straszny,psiaki byly pochowane do środka. Przemiła suczka,szczeniak. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
beka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A to mój "tymczas" wieczny :) Słodziak nad słodzaiki Pan Pikuś. Nie moge brac szczyli z Zamoscia. Na dwa które przeżyły (bo Kruszybka (*)), oba u mnie :) Patrzcie i zazdrośćcie. Mozna go wkleic do zamoiskich szcześciarzy, bo ja go nikomu nie oddam. Jest juz po kastracji. Quote
handzia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Faktycznie to szczęściarz i ma dużą siłę przebicia skoro został :) Śliczny psiak :) Quote
Jo37 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Popieram przedmówczynię . Pokaż pozostałe "zamojskie" tymczasy. Quote
handzia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Zadra widziałaś może tego psiaka w boksie ze szczeniakami ostatnio jak byłaś? Quote
handzia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A ta sunia jest w ostatnim boksie od pola? Starszawa chyba..... Ostatnio chciałam cyknąć jej zdjęcie ale uciekała. Jest tam jeszcze jedna która się chowa.... Quote
Tola Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Joodith napisał(a):Cóż za przystojny młodzieniec :) Pan Pikuś jest rzeczywiscie neizwykłej urody. Z urodą w parze idzie szczeście, bo taki dom mu się trafił:loveu: Beka - pokaż swoje dziewczyny, w tym zamosciankę:cool3: Pamiętam tamten czas - jeden szczeniak pojechał do beki, drugi do jogi - oba wspaniale trafiły:) handzia napisał(a):A ta sunia jest w ostatnim boksie od pola? Starszawa chyba..... Ostatnio chciałam cyknąć jej zdjęcie ale uciekała. Jest tam jeszcze jedna która się chowa.... To boks, w którym jest tez Nuka, ostatni od pola. Ta sunia tez jest długo w schronie. A ta chowająca się to tez chyba starsza... Quote
Tola Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 WIELKA PROŚBA O POMOC!!! ZAJRZYJCIE KOCHANE:( http://www.dogomania.pl/threads/207837-Dwa-malutkie-serca-i-dużo-miłości-na-drodze.-Nawet-dogo-się-nimi-nie-interesuje!!!!!?p=17032414&posted=1 Szukamy również pomocy dla Nuki http://www.dogomania.pl/threads/209101-Nuka-weteranka-z-zamojskiego-schronu-chciałabym-znaleźć-jej-dom! Quote
LadyS Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Zdjęcia z dziś: https://picasaweb.google.com/105531313515779013645/Zamosc?authkey=Gv1sRgCIrI-pjo6djqGw Husky na ostatnich fotach zarezerwowana, jedzie do hotelu po sterylce. Quote
beka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ten owczarkowaty duzy szczeniak to pies czy suczka? zauważyłas moze? Quote
beka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Tola']Ta spokojna onka to chyba ta nowa... Ja mam zdjęcie jeszcze z kwarantanny... QUOTE] a tę widziałaś może? Quote
beka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 beka napisał(a):ten owczarkowaty duzy szczeniak to pies czy suczka? zauważyłas moze? Już doczytałam na poprzedniej stronie. biedna mała :( Quote
LadyS Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 beka napisał(a):Już doczytałam na poprzedniej stronie. biedna mała :( Tak, to sunia - bardzo fajna, łagodna, cieszyła się bardzo do nas. Tej ONki nie widziałam, może piranha, ale to musisz pisać do niej na PW. Robiłam zdjęcia wszystkim psom, które były na wybiegach, więc jeśli jest na wybiegu, to była. Na kwarantannach nie patrzyłyśmy ;) Quote
agusiazet Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Zapraszam na bazarek dla zamojskiego Baja: http://www.dogomania.pl/threads/209356-Wielkopies-Baj-wielkie-koszty-do-ko%C5%84ca-czerwca-do-24.00?p=17046153#post17046153 Quote
zadra Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='agusiazet']Zapraszam na bazarek dla zamojskiego Baja: http://www.dogomania.pl/threads/209356-Wielkopies-Baj-wielkie-koszty-do-ko%C5%84ca-czerwca-do-24.00?p=17046153#post17046153 Już zaglądam. Quote
teresz10 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Zapytała mnie pani która miała 2 suczki boksera , jedna umarła , druga jest 8 letnia - pani chce adoptować boksiowatą sunie ale młodą aby dziewczyny sie dogadały. Suczki były zgodne ze soba, nie było kłopotów, walk - wiec poszukiwana taka która się dogada ...może być tez suczka seterowata. czy macie jakies suczki do roku w typie boksera lub setera? prosze wyslijcie zdjęcia na [email protected] ja jej przeslę. Quote
Tola Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Porozglądam się za suniami. A teraz kolejna powtórna tragedia:-( Nie wiem czy pamiętacie - na przełomie wrzesnia i pazdziernika pisałam o interwencji u faceta, który gromadzi rózne rzeczy no i niestety również psy. Psy były zaniedbane, wychudzone - dzieki pomocy mshume udao sie zabrac maleńkas Sisi i jej szczeniora Tymka. Rodzice Maciusia chcieli zabrac duzego psa w najgorszym stanie, ale facet niestety nie wyraził zgody. Gmina zakupiła na zimę budy dla psów, suki dostały zastrzyk przeciw cieczce. No i dzisiaj okazało się, ze facet ma kolejne psy w tym szczeniaki - wychudzone, zaniedbane, bez wody, jedzenia., (razem 7 psów) Starsze psy biegaja do sasiadów i zawsze cos tam dostaną, a maluchy głodują:-( Dzisiaj zastalismy tylko dwa, podobno parę dni temu facet wyniósł gdzies jednego i wrócił j za jakis czas sam:( W ubiegłym tyg. były jeszcze cztery:( Niestyty - nie mamy gdzie zabrac malców:-( szczeniak 1 szczeniak 2 Jego starszy brat Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 a no, pamiętam coś było rzeczywiście. Co za chłopisko wredne :( Quote
Recommended Posts