Tola Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='coronaaj'];);)Pokaz tylko temu pracownikowi co nam dawal Bibi, Karmelka i Georga. Powiedz, ze p.Klenczonowa pyta sie o Dolarowa i ta druga..powinno pomoc...u nas nie padalo dzisiaj moze nie bedzie padac u was???:razz: Tel kom nie dziala, Bibi :mad:sprawka zaczela sie bawic sznurkiem i zlecial z biurka na ziemie, zablokowal sie , nie moge odblokowac...tylko stacjonarny czynny...skaranie boskie z ta psina tak rozrabia,ze hej...:-o:-o 022-841-0686 Dzwonilam, stacjonarny cały czas zajęty:cool3: Nie mam dobrych wiesci:roll: W schronie akurat byl p. Wiesio, probowal pomoc, szukal obu sun, podnosil dachy bud, ale niestety nie ma ani Dolarowej, ani dzisiaj rowniez drugiej suni:roll: Poniewaz w schronie nie ma ewidencji - nie dowiedzailam się nic wiecej oprocz tego, ze moze zostaly sprzedane:roll: Jest jeszcze nadzieja, ze zostaly przeniesione do innego boksu... Quote
Tola Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='malagos']I jak minął dzień? Mokry i ponury... W schronie smutniej niz zwykle:-( Piesie mokre, łapki az wymozcone do zcerwonosci, duzo nowych psinek. Porobilam zdjecia, będe powolo wrzucac... Najpierw szczeniaki, same dziewczynki:-( Quote
Tola Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='coronaaj']Kochane cioteczki , poszukacie Dolarowej, niemozliwe, ze psina wyparowala??:shake::shake: Czy wiecie co z tymi psinkami kruszynkami gdzie byla Bibi, George i Karmelek...tam bylo Parvo....:-(:-( Zrobilam zdjecie, ale to chyba juz nowe szczxeniaki... Ta największa bialo - ruda jest juz w boksie ogolnym:-( Ma ok 6 -7 miesięcy To chyba ta.. Quote
sacred PIRANHA Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 nowe:-( to kudłate malutkie to tez szczeniaczek? jakie sliczne kluseczki malusie:-( ja tutaj nie moge wchodzic bo znow po cos pojade do schronu:shake: Quote
Tola Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Przywieziona w ubieglym tyg Migotka:-( Mała, chudziutka, trzęsąca sie sunai ok roku:-( Quote
Tola Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Sunia na razie bez imienia i jeszcze jedna - przytulanka i jeszcze Kawa - bez szans na adopcję w schronie Quote
Tola Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Sunie Dobór w boksie wg wielkosci... Quote
beka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ta kudatka jest śliczna, w mig znajdzie dom. Ile ona może mieć? Te maluszki też śliczne. To jeden miot? Quote
Tola Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Beka - ta mała pięknosc ma ok 4 -5 miesięcy. Maluszki to chyba 2 mioty. A sunia podobna do Suri nie chciala dzisiaj wyjsc z budy:roll: Quote
Tola Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Pies oddany przez jednego z radnych Zamoscia Pies - ok 2 miesiace w schronie Sunia Quote
Tola Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Na koniec dobra wiadomosc - zabralysmy dzisiaj z zadrą Monę:multi: Jedzie do hoteliku; sponsoruje ją agusiazet:loveu: Mona ma ok roku i jest wielkapieszczochą Tak witala nas Mona:loveu: Pracownik zabrał Mone z kojca Quote
Madallena Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dolarowa gdzie jestes :placz: i Tiffany :placz: nie wiem co napisac... i ze nie ma tej ewidencji...ehhh Ale te kudlate szczeniorki sa piekne :loveu:w typie dolarowej :( W ogole same pieknosci tam macie... Czy sunia przerazona i trzesaca sie jest wielkosci Tafi? Quote
sacred PIRANHA Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Mona zaczął się nowy etap dla Ciebie:multi: co do radnego który oddał swojego psa...cudowny przykład, gratulacje:angryy: co do innych suniek...po prostu żal sciska serce jak sie na te wszytskie bidy patrzy... a szczeniaczków szkoda:placz: Quote
malagos Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Bardzo sie cieszę, zę Mona pozna inne zycie! Agusiazet lubi takie szorstkowłose psiaki, nie? :multi: Quote
nika28 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Bardzo się cieszę że Mona jest poza schronem !!! :multi: :multi: Quote
jolek68 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 dzięki za pomoc i info o pozostałych szpicach ;) jak możesz to napisz mi w skrócie zasady adopcyjne schronu, poszukam kogoś od szpiców z tamtego terenu to może uda się je wyrwać :p [quote name='Tola']Pies oddany przez jednego z radnych Zamoscia Pies - ok 2 miesiace w schronie Sunia Quote
agusiazet Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 malagos napisał(a):Bardzo sie cieszę, zę Mona pozna inne zycie! Agusiazet lubi takie szorstkowłose psiaki, nie? :multi: Malagos ja kocham wszystkie psiaki, gdyby tylko dało się wszystkim pomóc!!! Ale to nierealne. A ta Migotka jest cudna, gdybym była w Polsce, chciałabym taki tymczasik. W zasadzie możne powiedzieć, że wszystkie sfotografowane psiaki są śliczne, czemu nikt ich nie chce? Kiedy Mona będzie mieć sterylkę? I czy ona ma swój watek???? Quote
andzia69 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='beka'] Ta kudatka jest śliczna, w mig znajdzie dom. Ile ona może mieć? Te maluszki też śliczne. To jeden miot? jakie śliczne malizny:loveu: macie jeszcze jakieś zdjęcia i opisy maluszków? czasem do mnie dzwonią jeszcze z ogłoszeń o "moje" malizny...ale moje już w domkach, wysyłam jakie jeszcze my mamy, mogę posyłać przy okazji te maluchy...może któryś znajdzie domek...tak zimno i deszczowo teraz, brr:-( może chociaż jakiś dt by wziął te szkraby... Quote
zadra Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ja znam zamojskich radnych ! Temat -sytuacja i warunki w schronisku nie budzą ich zastrzeżen.Zbieznośc interesów prowadzonej dzialalności prywatej i obowiazkow służbowych asystenta ds/schroniska również nie jest dla nich interesujące.Może dlatego,że psy nie głosują i trochę im wstyd zajmować się tym niewdziecznym temetem.Wypadliby zapewne z kregu towarzyskiego,a to przecież w takim prowincjonalnym miescie jak Zamośc jest najwazniejsze.Ruszajc temat schroniska i bezdomności trzeba iść na bój i przełamywać bariery na różnych poziomach,a to już ich przerasta.Wymaga dogłębnego zapoznania się z sytuacją i podjęcia odpowiednich działań. W przyszłym roku wybory-ciekawe kogo wybieżemy???? Quote
Tola Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 jolek68 napisał(a):dzięki za pomoc i info o pozostałych szpicach ;) jak możesz to napisz mi w skrócie zasady adopcyjne schronu, poszukam kogoś od szpiców z tamtego terenu to może uda się je wyrwać :p Bardzo się cieszę, moze to jakas szansa dla tych psó, bo nas na wsi moda na husky na łancuchu:-( Quote
Tola Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='andzia69']jakie śliczne malizny:loveu: macie jeszcze jakieś zdjęcia i opisy maluszków? czasem do mnie dzwonią jeszcze z ogłoszeń o "moje" malizny...ale moje już w domkach, wysyłam jakie jeszcze my mamy, mogę posyłać przy okazji te maluchy...może któryś znajdzie domek...tak zimno i deszczowo teraz, brr:-( może chociaż jakiś dt by wziął te szkraby... Andzia69 - jak bedziesz miala jakis chetny domek dla szczeniaka to mozesz tez zaproponowac suczkę z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/f1157/porzucona-biala-suczka-szorstkowlosa-z-maluchami-146771/ Mozliwa pomoc finansowa w sterylizacji. malutka ma na imię Zea Quote
Recommended Posts