Tola Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Madallena napisał(a):A Wanila ile wazy? Ta druga zastraszona moze byc Tiffany... Wrzucę Tiffany na pierwszą stronę. Wanilka jest nieduża, wydaje mi się wazy ok 8 - 10 kg A moze mniej... Quote
Marlena:) Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Wanilka jest cudna :crazyeye: A Esterka też mi sie źle kojarzy - mam siostrę o tym imieniu :evil_lol: Quote
stonka1125 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Marlena:) napisał(a):Wanilka jest cudna :crazyeye: A Esterka też mi sie źle kojarzy - mam siostrę o tym imieniu :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Jest Pani z Krakowa zainteresowana Bezą ,Tolu masz coś do 'podstawienia'? Czy pokazywac inne brzydule;)? Quote
Tola Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Marlena:) napisał(a):Jest Pani z Krakowa zainteresowana Bezą ,Tolu masz coś do 'podstawienia'? Czy pokazywac inne brzydule;)? Beza juz zamówiona:cool3: Pisalam na jej wątku. Zaproponuj Rosę. Jak jeszczetalo troche dni do konca allegro, to tez mozesz zamienic:cool3: Quote
Tola Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Sunie zabrane wczoraj ze schronu miały dzisiaj rano sterylkę, czują się dobrze. Wyjazd do malagos coraz blizej:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ja dziś wieczorem jadę po jedną na okres posterylkowy zabieram do siebie:p Quote
zadra Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Mika i Lawenda już po sterylce.Zabieg zniosly dobrze.Byly na krótkim spacerze.Lawenda pięknie chodzi na smyczy,Mika jest troszke lękliwa. Śmiesznie wyglądają w ubrankach pooperacyjnych!! Quote
jogi Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 no i super, że kolejne dwie sunie poza schronem:multi: Quote
malagos Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dostałam takiego maila wczoraj, na temat Linki, ratlerkopodobnej suni, która juz od czerwca ma dom: Witam! > > Czy oferta podjęcia opieki nad Linusią jest jeszcze aktualna ? > Dziś na spacerze ze swoim pieskiem spotkałam starszego pana. Chodził > bezradnie po osiedlu na którym oboje mieszkamy. Nawiązał rozmowę na temat > mojego pieska..a potem bardzo się rozpłakał i zaczął opowiadać o ratlerce > Sisi, którą pochował 7 tygodni temu i bardzo za nią tęskni. Przeżył z nią 14 > lat i z jego opowieści wywnioskowałam, że był z nią bardzo związany. > Niewątpliwie traktował psiaczka jak ważnego członka rodziny. Starszy pan > wspominał także, że dzwonił już do schroniska, ponieważ chciał adoptować > jakiegoś ratlerka, jednak powiedziano mu,że ze względu na delikatność tej > rasy, nie przyjmuje się jej w schroniskach. Postanowiłam pomóc temu panu. > Mam wrażenie,że ten piesek był jego jedynym przyjacielem. > Bardzo proszę o odpowiedź czy ogłoszenie jest aktualne. > > Pozdrawiam! > Ewelina S. Pani Ewaelina jest z Katowic, ale jest "mobilna" i powiedziałam, ze poszuakmy takiego psiaka w typie ratlerka. Mamy coś takiego? Quote
Torusia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 zadra napisał(a):Mika i Lawenda już po sterylce.Zabieg zniosly dobrze.Byly na krótkim spacerze.Lawenda pięknie chodzi na smyczy,Mika jest troszke lękliwa. Śmiesznie wyglądają w ubrankach pooperacyjnych!! pozdrowienia dla Miki i Lawendy :loveu: Quote
Tola Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Takiego maleństwa w typie ratlerka to nie widzialam; ale są trochę większe, drobniutkie sunie... np ta; ktiora tak bardzio upomina sie o uwagę i pieszczoty Quote
Tola Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Kawa Wiele zdjęc nie wyszło; np tej suni, która zajeła teraz bude po Kamie z amputowanym ogonkiem. Quote
Tola Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Nowa sunia na stronie - Sapi nieduża, taki mały husky na krótkich lapkach Quote
Tola Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 I wreszcie Mona - tak dlugo juz czeka:-( Juz nie podbiega radosnie do śiatki, juz nawet nie prosi o uwagę. Podchodzi do siatki; patrzy i czeka... Quote
Tola Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Ostatni boks w schronisku - nieduże suczki Następnym razem postaram się zrobic zdjęcia duzym sukom - one tez czekają na dom. Tym razem bylo to niemozliwe - padal deszcz i dojscie do boksów bylo znacznie utrudnione... Quote
zadra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Mika i Lawenda są razem.Doszliśmy do wniosku,że tak be dziędzie dla nich najlepiej. Unikną dodatkowego stresu.Dzisiaj rano dostaly pierwszy posiłek.Apetyt dopisuje!!! Quote
Tola Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 zadra napisał(a):Mika i Lawenda są razem.Doszliśmy do wniosku,że tak be dziędzie dla nich najlepiej. Unikną dodatkowego stresu.Dzisiaj rano dostaly pierwszy posiłek.Apetyt dopisuje!!! Rozmawialam dzisiaj z zadrą; sunie bardzo się wspieraja w tej nowej sytuacji posterylkowej - liżą się nawzajem, dają sobie buziaki. Nie ma sensu ich rozdzielac, bo nie wiadomo jak po rozłące zareagują na siebie. Lawenda robi wielkie postępy - juz się nie boi, zrozumiala chodzenie na smyczy. Obie są słodkie:loveu: Quote
Marlena:) Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Tolka, kolejny chętny na Bezę lub innego piesa. Młode małzenstwo z 3-letnimi blizniakami, 2 lata temu musieli uspic 16-letniego ukochanego psa z powodu ciezkiej choroby. Mieszkanie w bloku, psiak byłby sam w godzinach od 8-13. Podesłałam naszą Usię, ale obiecałam też pokazac więcej psiaków. Czy którys z zamojszczaków sie nadaje? Quote
Tola Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Marlena:) napisał(a):Tolka, kolejny chętny na Bezę lub innego piesa. Młode małzenstwo z 3-letnimi blizniakami, 2 lata temu musieli uspic 16-letniego ukochanego psa z powodu ciezkiej choroby. Mieszkanie w bloku, psiak byłby sam w godzinach od 8-13. Podesłałam naszą Usię, ale obiecałam też pokazac więcej psiaków. Czy którys z zamojszczaków sie nadaje? Jak mozesz podsylaj naszą Rosę. Ona podobna do Bezy. Albo Wanilka, ale ona niewysterylizowana i w schronie... Nie wiem czy panstwo maja jakies wymagania co do wyglądu... Bo u nas w schronie duza roznorodnosc... A moze Red??? Popytaj . Quote
Torusia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 wzruszyło mnie to wzajemne lizanie i buziaki i cieszę się że sunieczki się już nie boją :lol: Quote
Recommended Posts