Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
U mnie szykuje sie juz miejsce dla Zamoscianek. Aksamitka, któą tak niespodziewanie wzieliśmy do kojca, ma zaklepany domek.

Jedziemy z zadrą po dziewczyny we wtorek - obie będą wysterylizowane, bo sacred PIRANHA zaproponowala, ze wezmie jedną na okres posterylkowy:lol:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
zgadza się, aby byłą w klatce bo ja mam kawalerkę a moja sunia średnio przychylna na nowe konkurentki;) ile dni sunia ma u mnie być?:cool3:

Okolo 10 szykuje się transport do Warszawy i wtedy pojadą do malagos.
Czyli sunia spędzi u Ciebie czas posterylkowy.

Posted

a to kilka dni tylko, spokojnie w takim razie może moja yorczka nie zejdzie na zawał z zazdrości;) myslę że powinnam wziąć mniejszą żeby w klatce więcej miejsca miała (zamknięta będzie tylko na czas mojej nieobecności wole żeby razem z moimi diabłami sam na sam nie zostawiała tymbardziej że spokoju będzie potrzebowac) ale to juz wedle waszego uznania;)

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
a to kilka dni tylko, spokojnie w takim razie może moja yorczka nie zejdzie na zawał z zazdrości;) myslę że powinnam wziąć mniejszą żeby w klatce więcej miejsca miała (zamknięta będzie tylko na czas mojej nieobecności wole żeby razem z moimi diabłami sam na sam nie zostawiała tymbardziej że spokoju będzie potrzebowac) ale to juz wedle waszego uznania;)

One obie malutkie, ale Mika chyba trochę mniejsza:cool3:

Posted

sie pogubilam.
Ktora sunia jedzie do malagos?

Czy wiecie juz co jest Pani DOlarowej? Ile ma lat,co ma na szyi, jaki jest jej stan zdrowia?

No i ta druga wystraszona, malenka z budy...

Posted

Mika jest w typie jamnika dluga i na krotkich nogach,zas Lawenda(tak nazwalam drugą sunię) jest w typie teriera.Czarna podpalana z krótkim ogonem.Lawenda jest zrównoważona i opanowana,zaś Mika to istny żywioł.Suczki sateraz w jednym pomieszczeniu i dobrze im razem.Jutro bedą sterylizowane.

Posted

Byłysmy dzisiaj w schronie - zabrałyśmy Mikę, ale niestety nie zabrałam Mili:-(
Gdy pracownik wszedl do boksu i wszystkie psy rozbiegły się, zobaczyłysmy w kącie, przytulone do ściany, trzęsące się maleństwo.
Mam nadzieję, ze nie zabrałam Mili jedynej szansy wyjscia ze schronu:roll:
Ale ta przerazona sunia była w tamtej chwili w wiekszej potrzebie:-(
Jak ciężko dokonywac takich wyborów:-(

Posted

[quote name='zadra']Mika jest w typie jamnika dluga i na krotkich nogach,zas Lawenda(tak nazwalam drugą sunię) jest w typie teriera.Czarna podpalana z krótkim ogonem.Lawenda jest zrównoważona i opanowana,zaś Mika to istny żywioł.Suczki sateraz w jednym pomieszczeniu i dobrze im razem.Jutro bedą sterylizowane.
A ja w myslach nazwalam ją Esterka:cool3:

Dziewczyny parę minut po przyjezdzie...

Posted

malagos napisał(a):
Kochane ryjki!
Jakos Esterka źle mi sie kojarzy, coś na własny użytek wymyslę innego, jeśli mozna :evil_lol:

Mozna, Mozna:evil_lol:

Posted

Ale Wy tam macie piękności :crazyeye:
Wanilka normalnie MISTRZ! Dlaczgo ja jej wcześniej nie widziałam:cool3:

Kto bedzie niedlugo w schronie?
Chciala sie zapytac o Pania Dolarowa i ta druga, zastraszona...

Posted

stonka1125 napisał(a):
wanilka to nie wygląda na taką ,która będzie długo domu szukała:lol:

Tez tak myslalam, a ona nadal w schronie; juz parę miesięcy.

Posted

[quote name='Madallena']Ale Wy tam macie piękności :crazyeye:
Wanilka normalnie MISTRZ! Dlaczgo ja jej wcześniej nie widziałam:cool3:

Kto bedzie niedlugo w schronie?
Chciala sie zapytac o Pania Dolarowa i ta druga, zastraszona...
Juz wrzucam zdjęcia...
Sunia nie ma chyba imienia...