Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

straszanie sie ciesze ,ze dwie malenkie uratowane !!!

moze nazwac ta czarniutka - Teensy(Tinsi), Alcee (Alsi) ...jakos tak by bylo atrakcyjnie w ogloszeniach ...a moze Wish ,Belami ?:roll:

tak patrze na nia i chyba Teensy ...:p

Posted

Tola napisał(a):
Jakby kto miał kontakt do kogos od collie, to szepnijcie o szczeniorku...

Dostałam pw od beki, mogę dać szczeniaczkowi dt (bezpłatny), tylko musicie go jakoś dostarczyć np do W-wy i ktoś musi się zająć ogłaszaniem, bo ja mam b. wolny net, który czasami nie działa. No i trzeba by opłacić szczepienie i odrobaczenie szczeniaka, bo ja w tym miesiącu szczepie i odrobaczam swoje zwierzęta(a mam ich kilka), więc finansowo mogę nie dać rady.

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Dzięki Iwonko za informację. Ta sunia rzeczywiście jest odrobinę w typie goldena. Dałam już namiary w Szansa-na pomoc goldenom. Koleżanka założy wątek u nas.

O którą sunie chodzi?

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
w poście 4428 ostatnia... piszecie, że w typie spaniela :). Jak może być w typie spaniela to i może być w typie goldena ;)

No tak:cool3:

Posted

Beka, donacja - dziękuję:loveu:
Jestesmy w kontakcie.

Bokser, o którym pisalam dzisiaj pojechał do Fundacji, dziekuje wszystkim, którzy przyczynili się do uratowania tego psiaka:loveu:

Posted

Sunie,ktore pryjechały do mnie czekają na nadanie imion:cool3:
Ta dropiata to niezły aparacik ,zywa ,wesoła ,tylko patrzy jak zwiac .
Czarnulka to szkielet powleczony skóra ,wystraszona ,skulona i widze ze jak na razie łapie miejscówke w budce i odpoczywa .Zjadły dzisiaj na noc ryz z mięskiem i widac ,ze bardzo im to smakowało .czarna je po woli i dokładnie przeżuwa tak jakby łykanie sprawiało jej ból .Dropiata je łapczywie i szybko .
Czarna boi sie dotyku ,kuli sie i jak sie idzie to ucieka .Ale widac ,ze bardzo chce kontaktu .Ogonek choc podkulony zamiata cały czas po podłodze ...
U dropiatej tzreba koniecznie zrobić USG ,nie wiem dlaczego ona jest taka gruba .Czy po prostu radziła sobie w schronie ,czy to jest ( tfu ,tfu) ciaża ....
Odrobaczyłam je i odpchliłam .Są u mnie w boksie kwarantanny .

Posted

IVV napisał(a):
straszanie sie ciesze ,ze dwie malenkie uratowane !!!

moze nazwac ta czarniutka - Teensy(Tinsi), Alcee (Alsi) ...jakos tak by bylo atrakcyjnie w ogloszeniach ...a moze Wish ,Belami ?:roll:

tak patrze na nia i chyba Teensy ...:p

co myslisz Funiu ?;)

Posted

w Dymianach(Kielce) w schronie byla dzis pikieta z mediami !!! nareszcie zaczna sie wszedzie brac za to co sie w pewnych mordowniach dzieje i dobierac sie do tylkow tych nienaruszalnych klik!!! najwyzsza pora:mad::diabloti: ,az nie moge sie doczekac na nastepne akcje w innych miastach !!!!!:multi::multi::multi:

moze w koncu staniemy na jakims humanitarnym poziomie swiatowym :multi:

Posted

Pestka fajne imie i dobrze zawołąć do psa .A to drugie troszke trudniejsze .Ale ja się zgadzam .Bo jakbyco moze być Mika >Lilka ....

Co do pikiety to ja jestem za abyśmy sie skrzykneli i zrobili u nas taka pod ratuszem albo pod schronem z napisem profesor Ł .musi odejśc .Albo Zmiana osób zarządzających schroniskiem gwarancja lepszego bytu zwierząt tam przebywających ....
A co trzeba im troszke nerwów zroibić bo dano juz milei naloty i kontrole .Muszą czuć oddech na plecach ....
No to jak kto sie pisze na pikiete :cool3: