Tola Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 IVV - To chciałabym wiedziec, jak czarna sunia ma miec na imię, bo zakładam wątek... osobiscie też wolałabym bardziej polskie imię:cool3: Moze Tamiza, Teri, Tiga, Tika - równiez na T:cool3: :multi:Szczenior collie juz zabrany - była dzisiaj po niego zadra, mała czeka na transport do Warszawy. Zadra wejdzie to napisze więcej Dziękuję dziewczyny:loveu: Skudłaczony chłopak jest wielkosci sznaucerka, zadra dziaisj zajrzała do niego i potwierdzila, moze ciut wyższy. Wysyłam zdjęcia. Quote
_Goldenek2 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Tola, wysłałam PW do Ciebie. czekam na odp. Quote
Tola Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Tola, wysłałam PW do Ciebie. czekam na odp. Juz odpisuję - ale to jest piesek:cool3: Quote
_Goldenek2 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Może i piesek.... Skoro potrzebuje pomocy ;) to co za różnica ? Quote
zadra Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 A oto mała sunia w typie colli wyciągnieta dzisiaj ze schronu Sunieczka jest wychudzona,znalazlam na niej siedem dużych kleszczy.Mam nadzieję,że nie zachoruje. Quote
IVV Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 chodzilo mi o imie dla tej malej takie odmienne ,poniewaz wszystkie inne juz byly lub jest ich tyle na dogo ,ze nie wiadomo o ktorego psa chodzi no to moze Amy,Rozia,Cayla,Mala Czarna jak ma juz byc jakies bardzo rozpowszechnione,cos miekkiego -ona mi wyglada na bardzo delikatna sunie.... Quote
funia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 agusiazet napisał(a):Może sunia na T to Tami?:) ładnie ,bardzo ładne .... A co do pikiety u nas to co taka cisza ????wejdzcie na wątek do którego IVV wstawiła link .Bardzo ciekawe.... Quote
beka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Tola'] Piękna, duża suczka; dostojna, taka psia dama... Przypomina mi naszą Lady... Kazdy jej ruch pełen gracji, spojrzenie przerazliwie smutne Zupełnie nie potrafi odnalezc sie wsrod innych suk:-( Do natychmiastowego zabrania; nie da rady w schronie:-( Zadra a tej suni nie widziałaś?? Jak ona sobie radzi? Quote
Tola Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Ta sunia na zdjęciach wydaje duzo większa niz w rzeczywistosci... A w boksie to taka smutna drobinka:-( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Tola - dzięki za zdjęcia Łajtusia (tak nazwałam właśnie tego rudego, mojego ulubieńca, na którego mam oko już od dawna, ale chyba nie jest mi dane go zaadoptować)! Czy dowiedziałaś się czegoś o jego charakterze? Bo jak mu mam robić ogłoszenia to muszę coś o nim wiedzieć.. Tak mi żal tej psiny. Imię wzięłam od ang. wait - czekać, bo on biedny ciągle czeka.. Ile to już czasu. A to taki piękny pies :( Quote
LadyS Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Dziewczyny, a jak sytuacja w szczeniakarni? Quote
Tola Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Szczeniaki dzisiaj widziala zadra, to napisze. Na pewno były 3 malutkie, takie ok 2 miesiące... Zapraszam do naszej chudzinki http://www.dogomania.pl/threads/195175-Mała-Taya-zna-tylko-głód-strach-i-kopniaki-Zajrzyj-pomóż-pokochaj Quote
IVV Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Tola - dzięki za zdjęcia Łajtusia (tak nazwałam właśnie tego rudego, mojego ulubieńca, na którego mam oko już od dawna, ale chyba nie jest mi dane go zaadoptować)! Czy dowiedziałaś się czegoś o jego charakterze? Bo jak mu mam robić ogłoszenia to muszę coś o nim wiedzieć.. Tak mi żal tej psiny. Imię wzięłam od ang. wait - czekać, bo on biedny ciągle czeka.. Ile to już czasu. A to taki piękny pies :( to bardziej jak Lejtus Quote
caromina Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Witajcie,napiszcie wszystko co mozecie o haszczakach Quote
Tola Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='caromina']Witajcie,napiszcie wszystko co mozecie o haszczakach Na razie mogę napisac tylko tyle, ze jest ich sporo; na pewno 3 psy Quote
caromina Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Tola']Na razie mogę napisac tylko tyle, ze jest ich sporo; na pewno 3 psy QUOTE] Przydałyby sie zdjecia poszczególnych psów i tyle info ile dacie rade zebrać Quote
Ewanka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Serce sie sciska ... tyle pieknych nieszczesliwych psiakow ............. :roll: a ta malutka mix collie wyciagnieta 'na stale' , czy tylko na specerek? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 haszczaki to są niestety w naszych regionach okropnie popularne :( ostatnio widziałam kilkoro ludzi ze szczeniorami. Co kurczak jest, chyba nowa moda :( Tolu, pewnie nie zauważyłaś mojego pytania - czy wiadomo coś o charakterze Łajtusia? Quote
sacred PIRANHA Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ewanko w zamojskim schronisku nie ma mozliwosci wyciagniecia psa na spacerek...bierzesz go albo nie i zapomnij o jakims zabraniu na spacer... Quote
Ewanka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):Ewanko w zamojskim schronisku nie ma mozliwosci wyciagniecia psa na spacerek...bierzesz go albo nie i zapomnij o jakims zabraniu na spacer... ... ups, nie wiedzalam, ciagle slysze/czytam ;) (na innych watkach) o spacerkach i mysle, ze dla tych psiakow to sa jedyne szczeliwe chwile .... ech. znaczy malutka collaczka poszla do jakiegos milego miejsca ;) :) .... to super, trzymam za nia kciuki :) Quote
beka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ewanka napisał(a):... ups, nie wiedzalam, ciagle slysze/czytam ;) (na innych watkach) o spacerkach i mysle, ze dla tych psiakow to sa jedyne szczeliwe chwile .... ech. znaczy malutka collaczka poszla do jakiegos milego miejsca ;) :) .... to super, trzymam za nia kciuki :) jest na tymczasowym dt i czeka na transport do donacji :) - która bierze mała na dt Quote
caromina Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dziewczyny jak bedzie coś miały dajcie znać prosze nawet na PW, żebym nie przegapiła. Nam udaje sie zabierac schroniskowe haszczaki na treningi zaprzęgów Quote
IVV Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 a kiedy bedzie tak w Zamosciu ????? http://www.youtube.com/watch?v=BWEyT0ofg_U Quote
Recommended Posts