Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

IVV - To chciałabym wiedziec, jak czarna sunia ma miec na imię, bo zakładam wątek...
osobiscie też wolałabym bardziej polskie imię:cool3:
Moze Tamiza, Teri, Tiga, Tika - równiez na T:cool3:

:multi:Szczenior collie juz zabrany - była dzisiaj po niego zadra, mała czeka na transport do Warszawy.
Zadra wejdzie to napisze więcej
Dziękuję dziewczyny:loveu:
Skudłaczony chłopak jest wielkosci sznaucerka, zadra dziaisj zajrzała do niego i potwierdzila, moze ciut wyższy.
Wysyłam zdjęcia.

Posted

A oto mała sunia w typie colli wyciągnieta dzisiaj ze schronu

Sunieczka jest wychudzona,znalazlam na niej siedem dużych kleszczy.Mam nadzieję,że nie zachoruje.

Posted

chodzilo mi o imie dla tej malej takie odmienne ,poniewaz wszystkie inne juz byly lub jest ich tyle na dogo ,ze nie wiadomo o ktorego psa chodzi
no to moze Amy,Rozia,Cayla,Mala Czarna jak ma juz byc jakies bardzo rozpowszechnione,cos miekkiego -ona mi wyglada na bardzo delikatna sunie....

Posted

agusiazet napisał(a):
Może sunia na T to Tami?:)

ładnie ,bardzo ładne ....
A co do pikiety u nas to co taka cisza ????wejdzcie na wątek do którego IVV wstawiła link .Bardzo ciekawe....

Posted

[quote name='Tola']

Piękna, duża suczka; dostojna, taka psia dama...
Przypomina mi naszą Lady...
Kazdy jej ruch pełen gracji, spojrzenie przerazliwie smutne
Zupełnie nie potrafi odnalezc sie wsrod innych suk:-(
Do natychmiastowego zabrania; nie da rady w schronie:-(

Zadra a tej suni nie widziałaś?? Jak ona sobie radzi?

Posted

Tola - dzięki za zdjęcia Łajtusia (tak nazwałam właśnie tego rudego, mojego ulubieńca, na którego mam oko już od dawna, ale chyba nie jest mi dane go zaadoptować)!

Czy dowiedziałaś się czegoś o jego charakterze? Bo jak mu mam robić ogłoszenia to muszę coś o nim wiedzieć..
Tak mi żal tej psiny. Imię wzięłam od ang. wait - czekać, bo on biedny ciągle czeka.. Ile to już czasu. A to taki piękny pies :(

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Tola - dzięki za zdjęcia Łajtusia (tak nazwałam właśnie tego rudego, mojego ulubieńca, na którego mam oko już od dawna, ale chyba nie jest mi dane go zaadoptować)!

Czy dowiedziałaś się czegoś o jego charakterze? Bo jak mu mam robić ogłoszenia to muszę coś o nim wiedzieć..
Tak mi żal tej psiny. Imię wzięłam od ang. wait - czekać, bo on biedny ciągle czeka.. Ile to już czasu. A to taki piękny pies :(

to bardziej jak Lejtus

Posted

[quote name='caromina']Witajcie,napiszcie wszystko co mozecie o haszczakach
Na razie mogę napisac tylko tyle, ze jest ich sporo; na pewno 3 psy

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Ewanko w zamojskim schronisku nie ma mozliwosci wyciagniecia psa na spacerek...bierzesz go albo nie i zapomnij o jakims zabraniu na spacer...

... ups, nie wiedzalam, ciagle slysze/czytam ;) (na innych watkach) o spacerkach i mysle, ze dla tych psiakow to sa jedyne szczeliwe chwile .... ech.

znaczy malutka collaczka poszla do jakiegos milego miejsca ;) :)

.... to super, trzymam za nia kciuki :)

Posted

Ewanka napisał(a):
... ups, nie wiedzalam, ciagle slysze/czytam ;) (na innych watkach) o spacerkach i mysle, ze dla tych psiakow to sa jedyne szczeliwe chwile .... ech.

znaczy malutka collaczka poszla do jakiegos milego miejsca ;) :)

.... to super, trzymam za nia kciuki :)

jest na tymczasowym dt i czeka na transport do donacji :) - która bierze mała na dt