Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 23.12.2022 o 09:53, Poker napisał:

HURAAAAAAAAAA, koleżanka Bożena zgodziła się przyjąć  małą rudaskę do BDT !!!!

Będzie do załatwienia transport , jeżeli Aska7 weźmie ją 30 do Anecik,a stamtąd dowiezie ją pan Arek, jeżeli się się zgodzi.

Wyjście najlepsze z najlepszych  🙂 

Posted
Dnia 23.12.2022 o 18:42, Aska7 napisał:

To gdzie ja jadę i z kim ???

Tola wie. Ja wiem od niej, że 30 stycznia do Anecik. Chyba wieziesz 2 szczeniaki, Kirę, moją kudłatą i jak zmieścisz to  moją rudą, małą  o co bardzo proszę i nie wiem kogo jeszcze.

Posted
Dnia 23.12.2022 o 19:42, Poker napisał:

Tola wie. Ja wiem od niej, że 30 stycznia do Anecik. Chyba wieziesz 2 szczeniaki, Kirę, moją kudłatą i jak zmieścisz to  moją rudą, małą  o co bardzo proszę i nie wiem kogo jeszcze.

Naszą Maszę, od niej się zaczęło. To spora, kilkuletnia sunia 

Posted
Dnia 23.12.2022 o 19:42, Poker napisał:

Do Anecik jedzie Masza. Kira juz tam jest. Do Szajki Szarego Wilka jedzie Azja, sunia w typie husky. 

Posted
Dnia 23.12.2022 o 20:15, Alaskan malamutte napisał:

Do Anecik jedzie Masza. Kira juz tam jest. Do Szajki Szarego Wilka jedzie Azja, sunia w typie husky. 

I zmieszczą się chyba jeszcze dwie suczki ze schroniska, rozmawiałam z Aska7- czyli ta mała puchatka i ruda chuda sunia. 

• Like 1
Posted

Bardzo się cieszę, że znowu parę psów Nowy Rok rozpocznie poza schroniskiem💙💙💙. A ja mam jeszcze jedna wspaniałą wiadomość - zgłosiła  się pani z okolic Zamościa , technik weterynarii, która chce zaopiekować się tym niewidomym staruszkiem, który w środę ma operację.💙💙 Dla mnie to kolejny cud, bardzo się cieszę, nie wiem co dalej, ale zaraz po operacji staruszek być może będzie miał opiekę.💙💙

IMG-20221222-WA0118.jpg

• Like 9
  • Upvote 2
Posted
Dnia 2.12.2022 o 10:14, Moli@ napisał:

Jaaga, podaj na pw numer konta..., kupimy od Ciebie tablety - CARDISURE 2,5mg - 10listków (100tab) = 200zł 🙂

My zapłacimy za tabletki, będą dla Czakusia a jaanna019 kupi na tą kwotę,  naszym psiakom karmę. Wszyscy zadowoleni.

Nie pisałam wcześniej..., musiałam uzgodnić z osobą odpowiedzialną za chłopaka. Czako jest u nas w BDT

W Białym CARDISURE 2,5mg jest tańsze 16zł listek sprawdziłam...ale Czako dostał tablety CARDISURE od dogomaniaków, wspierany jest karmą hepatic..., suplementami.

Każdemu może się zdarzyć taka "wpadka"

Przyjechały dziś tablety dla Czako od Jaaga

CARDISURE 2,5mg - 79tab - 158zł / 27.12. (przelew )

+ CARDISURE 1,25mg - 38 tab

image.jpeg.17e2ef5586c25e05eb20eeac0b8e2f05.jpeg

• Upvote 1
Posted

I znowu HURAAAAAAAAAAAA. Pani Agnieszka, która adoptowała ode mnie Dunię w 2009 r podjęła się transportu Rudaski od Anecik do Wrocławia. Mało , że za darmochę, to jeszcze dziękowała, że może zrobić coś dla psich biedaków. Nie mówiąc o tym, że 13 lat wpłaca co miesiąc na moje konto 20 zł na psiaki.

Dunia * odeszła w lipcu 2022 :(. Była cudowna. Uwielbialiśmy ją, a dla pani Agnieszki była psem jej życia.  Na razie jeszcze nie dojrzała do wzięcia kolejnego psa.

• Like 4
Posted
Dnia 28.12.2022 o 09:39, Poker napisał:

I znowu HURAAAAAAAAAAAA. Pani Agnieszka, która adoptowała ode mnie Dunię w 2009 r podjęła się transportu Rudaski od Anecik do Wrocławia. Mało , że za darmochę, to jeszcze dziękowała, że może zrobić coś dla psich biedaków. Nie mówiąc o tym, że 13 lat wpłaca co miesiąc na moje konto 20 zł na psiaki.

Dunia * odeszła w lipcu 2022 :(. Była cudowna. Uwielbialiśmy ją, a dla pani Agnieszki była psem jej życia.  Na razie jeszcze nie dojrzała do wzięcia kolejnego psa.

❤️❤️🍀

Sciskam za wszystko mocno mocno a to ta malenka rudunia jedzie pod Ciociną opiekę?                      
Posted
Dnia 28.12.2022 o 09:39, Poker napisał:

Wspaniała wiadomość 🙂