Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 19.12.2022 o 15:20, Jaaga napisał:

Dostalam od Pani dzis zdjecia do ogłoszenia. Zrobie jej z nimi olx na Katowice.  Prosilam o dosłanie jeszcze kilku.

image000000(10).jpg

image000000(9).jpg

image000000(8).jpg

image000000(7).jpg

Cudowna koteczka ❤️❤️❤️❤️

Posted

Jak on z tym ogonem funkcjonowal. Dobrze, ze juz po zabiegu. Nasza Rysia ma taki ogon pourazowy. Podobno nikt jej nie chciał z powodu tego kikuta. Myslslam, ze to mniejszy kociak. Ma niesamowicie podobne pysio do Arabiki. 

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z wetką, ogon był w bardzo złym stanie, cały zaropiały. Dobrze, że już po zabiegu, tylko problem, bo nie mamy gdzie kota zabrać, niestety nie ma Dt  dla  niego po zabiegu.

Posted
Dnia 20.12.2022 o 00:05, wiolhelm170 napisał:

Roku, ten link przekierowuje do psa z Bełżca, a nie do suczek.

Dzięki Ci bardzo, już poprawiłam - wstawiłam link i nie sprawdziłam. Z tej wsi mamy sporo zgłoszeń, starsza kotka Zojka i jej kocie maluchy, które potrąciły oczy w wyniku kociego kataru, to też z tej wsi były przywiezione. 

Posted
Dnia 21.12.2022 o 11:35, Tyśka) napisał:

Mialam dzisiaj zapytanie o kociaki, które są u Murki. Pani z Będzina, ma już 3 kotki. Pytała o pomoc w transporcie. Odesłałam do kontaktu telefonicznego. 

To chyba nie Będzin tylko Bochnia...Pani dzwoniła, ma się zastanowić i dać znac, dziękuję 😘

Posted

Od dłuższego czasu czekam na mała suczkę, która została zabrana do schroniska. TZ szukał jej parę dni po tym, jak dostaliśmy informację o suczce ze szczeniakami na działkach,  niestety nie udało mu się jej namierzyć. Potem zobaczyłam małą na FB schroniska, ale bez maluchów 😢 Ponieważ szykuje się transport do anecik,  byłam wczoraj w schronisku dowiedzieć się, czy mała jest już po zabiegu.  Niestety, wszystkie nowe psy są po zabiegach, ale pozamykane, dopiero jutro będą wpuszczone do boksów ogólnych i dopiero jutro pojadę jej szukać i rezerwować. Kolejna zła wiadomość jest taka, że nie zdążę przed 30.12. zaszczepić suczek😓

Posted
Dnia 21.12.2022 o 11:55, elik napisał:

Wyróżniłam kociaki do 20.01.2023 r.

1452724063_3kotki.png.68eccfad1d83002e87097bd3638acbb8.png

Mam zapytanie:  Witam .. Czy jest mozliwosc zaadoptowac tylko Mruczka?

Tak, jak najbardziej można

Posted

Mam też bardzo dobrą wiadomość - Azja trafi pod opiekę SSW👍🙂Suczka dwa razy wracała z adopcji, była najpierw  w boksach wolontariackich, po zniszczeniu kojca i ucieczkach znowu trafiła do boksu ogólnego. Wysłałam prośbę do wszystkich organizacji pomagających północniakom(Tysia dziękuję 😘), dwie obiecały pomoc, dzisiaj SSW potwierdziła, że Azja może przyjezdzac👍

FB_IMG_1671399715445.jpg

• Like 1