Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.10.2022 o 18:07, Tola napisał:

Pilnie szukam pomocy - dzisiaj w lesie w okolicach Krasnobrodu znaleziona zostala mała suczka, na sutku ma spory guz, nie na gdzie jej umieścić😓 IMG_20221007_175438.jpg

IMG_20221007_175434.jpg

Sunia wygląda jak manchester terrier. Kiedyś taką z litości wzielam ze schroniska w ciąży. Okazało się, że to rasowa, rodowodowa suczka i Pani jej dlugo szukala. Nawet takiej rasy nie znałam. Jednak historia dobrze się dla suczki skończyła. Pani od razu przyjechała, zabrała ja na zabieg. 

Sunia wygląda na zadbana, tylko ten guz. Guzy intensywnie rosna do 2 tyg. po cieczce. Sunia mogła mieć, bo teraz byl czas cieczek.

Posted
Dnia 8.10.2022 o 08:46, Jaaga napisał:

Sunia wygląda jak manchester terrier. Kiedyś taką z litości wzielam ze schroniska w ciąży. Okazało się, że to rasowa, rodowodowa suczka i Pani jej dlugo szukala. Nawet takiej rasy nie znałam. Jednak historia dobrze się dla suczki skończyła. Pani od razu przyjechała, zabrała ja na zabieg. 

Sunia wygląda na zadbana, tylko ten guz. Guzy intensywnie rosna do 2 tyg. po cieczce. Sunia mogła mieć, bo teraz byl czas cieczek.

Z tego co wiem to sunia trafiła podobno do schroniska, pani nie miała gdzie jej przetrzymać. 

Posted

Imponujący kociniec,niezwykle urodziwy. A ja mam najnowsze wieści od p. Ani i naszej cudnej Sisi🥰Pani Ania mówi, że to chyba było  przeznaczenie, że tego dnia zaczęła oglądać ogłoszenia😁. A tak napisała dzisiaj: Byliśmy rodzinnie/ czyli my i nasze dwie córeczki/ oglądać piękną jesień w Pieninach. Sisi zachwycona, wesoła, spala jak zabita na kolanach w drodze powrotnej. 

Posted

Śpiący Frugunio w objęciach Karoliny ❤️

4a6aeb49420dae4fmed.jpg

A tu dla porównania😻

2e62d7e3d660b979med.jpg

4cdcf0c3ce03d5ecmed.jpg

Smyranko po główce lubię bardzo 😻

71ba7ce5b9955410med.jpg

Na grzyby też lubię chodzić 🤣

7d95b7fe5ca947efmed.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Cieszę się niesamowicie z domku Sisi. Żyje jak w raju.

Uroczy Frugo zrobił się spaślakiem.

Pańcia Gustawa też wygląda na łobuza. Trafił swój na swego.

Posted
Dnia 9.10.2022 o 20:05, Poker napisał:

Cieszę się niesamowicie z domku Sisi. Żyje jak w raju.

Uroczy Frugo zrobił się spaślakiem.

Pańcia Gustawa też wygląda na łobuza. Trafił swój na swego.

Frugo nie jest żadnym spaślakiem😡

Waży 3400i jest cienki jak przecinak☝️

Posted
Dnia 9.10.2022 o 20:08, kado napisał:

Frugo nie jest żadnym spaślakiem😡

Waży 3400i jest cienki jak przecinak☝️

Z tego co widzę, to i Bożydarek i Frugo  i Gustaw  będą sporymi kocurkami (moja dorosła Telma waży 3,50 kg, ale Luizka już 5,40 kg;), nie wiem jak kocuś od Gabi?

No i wszystkie uwielbiają rozrabiać;)

Jeszce Gustaw

Posted

Chciałam też przedstawić niedużą, spanielowatą, starszą suczkę, która trafiła właśnie do boksu ogólnego i zupełnie tam sobie nie radzi. Jakiś czas temu szukam małej suczki dla Nesiowatej, ale wtedy nie było takiej w boksach ogolnych, pooprosiłam też o pomoc wolontariuszkę. Może ktoś będzie mógł pomóc małej, bo Nesiowata w tej chwili na już zarezerwowanego chorego pieska z  z Miedar. Sunia jest bardzo przyjazna. Bardzo proszę. 

received_658779115605310.jpeg

received_652081092994181.jpeg

• Like 1
Posted
Dnia 11.10.2022 o 11:44, Nesiowata napisał:

Bardzo żałuję, ale teraz czekam na Guzika.

Tak, wiem. Jemu bardzo należy się bezpieczne miejsce i dobrze, że trafi do Ciebie. ♥️

• Like 1