Poker Posted Monday at 10:18 AM Posted Monday at 10:18 AM Dnia 1.06.2026 o 11:49, Aska7 napisał: Dałaby. Krótka konkretna odpowiedź. Wielkie dzięki. Kto pomoże w wydaniu piesia ? Jak ogarnąć organizacyjnie ? Quote
Tola Posted Monday at 11:20 AM Author Posted Monday at 11:20 AM Dnia 1.06.2026 o 12:18, Poker napisał: Krótka konkretna odpowiedź. Wielkie dzięki. Kto pomoże w wydaniu piesia ? Jak ogarnąć organizacyjnie ? Będę załatwiała to z Martą jak i przywiezienie Fenka do Zamościa, żeby tu czekał na Asia 7 1 Quote
Poker Posted Monday at 11:24 AM Posted Monday at 11:24 AM Dnia 1.06.2026 o 13:20, Tola napisał: Będę załatwiała to z Martą jak i przywiezienie Fenka do Zamościa, żeby tu czekał na Asia 7 Super. Dzięki. A miałam już nie brać psów pod opiekę. Quote
Ewa Marta Posted Monday at 12:02 PM Posted Monday at 12:02 PM Dnia 1.06.2026 o 13:24, Poker napisał: Super. Dzięki. A miałam już nie brać psów pod opiekę. Witaj w klubie To jak nałóg:) Quote
Tola Posted Monday at 04:51 PM Author Posted Monday at 04:51 PM Mieliśmy już nie brać żadnych kotów do lipca, bo naprawdę jest ciężko, ale taka kilogramową bieda trafiła się na jednej z wsi, jak zostawićNo i właśnie przyjechała do hoteliku do Murki. Została odrobaczona, testy FiV/FeLV ujemne. Dziękuję Ani za dowóz do Janowa.Lub. a Murce za odbiór 1 Quote
Murka Posted Monday at 07:28 PM Posted Monday at 07:28 PM Kicia jest mega pieszczochą, jakby mogła to by weszła w człowieka. Do tego cudownie mruczy Żeby tylko zdrowa była. Rozliczenie Cyganka za maj: - 403 zł hotelowanie 1-31.05 (zniżka ze względu na karmę) -10 zł przejazd do lecznicy na szczepienie Razem: -413 zł Quote
Tola Posted Monday at 07:40 PM Author Posted Monday at 07:40 PM Dnia 1.06.2026 o 21:28, Murka napisał: Kicia jest mega pieszczochą, jakby mogła to by weszła w człowieka. Do tego cudownie mruczy Żeby tylko zdrowa była. Rozliczenie Cyganka za maj: - 403 zł hotelowanie 1-31.05 (zniżka ze względu na karmę) -10 zł przejazd do lecznicy na szczepienie Razem: -413 zł Dziękuję, jutro będzie przelane razem z faktura wet. 1 Quote
malagos Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Dnia 1.06.2026 o 21:28, Murka napisał: Kicia jest mega pieszczochą, jakby mogła to by weszła w człowieka. Do tego cudownie mruczy Żeby tylko zdrowa była. Rozliczenie Cyganka za maj: - 403 zł hotelowanie 1-31.05 (zniżka ze względu na karmę) -10 zł przejazd do lecznicy na szczepienie Razem: -413 zł I do tego ma niezwykłe umaszczenie, oryginalne Quote
Murka Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Trochę lepsze fotki Fiszki. Ciężko jej zrobić zdjęcia, bo on cały czas chce do człowieka, ociera się i mruczy. Ma apetyt i już zaczęła się bawić, więc czuje się dobrze. Miała świerzb uszny i zagazowany brzuszek od robali. Oczka zakraplam (wg zaleceń okulistki zmieniłam dzisiaj Dikortineff, z którym przyjechała na Yellox, który mam). Kicia ma zapalenie spojówek i trochę kicha, więc na razie ze szczepieniem się trzeba wstrzymać. Poza tym przy tak dużym zarobaczeniu chyba lepiej po drugim odrobaczeniu to zrobić. 1 Quote
Recommended Posts