Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lika1771']Czy ktos sie zlitowal nad biedakiem z fabryki?[/QUOTE]
Wzięła go dziewczyna z Zamościa na dt na razie, DS jednak dalej szukamy...Przynajmniej nie marznie na razie.

Posted (edited)

Dzwoniła Pani z Krakowa - prosiła, aby podziekować wszystkim, którzy przyczynili się do adopcji Arabelki z zamojskiego schroniska:)
Pani dziękuje za 3 miesiące szczęścia, bo wczoraj była rocznica:loveu:
Havanko - to dla Ciebie:loveu:

A to Arabelcia

Edited by Tola
Posted

Niedawno rozmawiałam z Panią Danusią i bardzo się cieszę, ze Belci się tak udało. Podobno raz zaszczekała i sama była tym faktem zdziwiona:evil_lol:.
Moja kochana sunieczka...

Posted

[quote name='Havanka']Ogłoszenie Maxa ponownie jest w Wyborczej.

Dziękuję bardzo. Moze ktos zadzwoni...

Ode mnie również życzenia radosnych Świat, spędzonych bez pośpiechu, w rodzinnej atmosferze.
A Nowy Rok niech będzie lepszy od poprzedniego - dla nas i dla wszystkich zwierzaków w potrzebie.

Posted

Przepraszam, że w Święta, ale niestety pilna sprawa... Ta sunia została adoptowana w sobotę z naszego schroniska, niestety okazało się, że dzieci mają alergię :( Szukam czegoś dla sunieczki...nie mam pojęcia jak pomóc :shake:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Cudne zdjecia!
Pomyślcie, jak ubogo wyglądają święta w rodzinie, gdzie nie ma zwierząt, a są czyste podłogi, odkurzone dywany, jedzenie może stac na stole i nikt go nie podkradnie......

Posted (edited)

Dziś poznałam Misię, czytając jej wątek. Jeszcze żyła...
Zostawiłaś po sobie wielką pustkę w życiu Joli.
Tak mi przykro, ze tak szybko odeszłaś.

Misiu...

Edited by Havanka
Posted

Misia dzisiaj została pochowana na cmentarzu dla zwierząt w Bytomiu:(

• Dzisiaj pojechały do nowych domów 3 szczeniaki - wszystkie dzięki ogłoszeniom Havanki - po raz kolejny bardzo dziękuję:loveu:
    Dziękuję Biance0 za opiekę nad Piratem no i Murce za doglądanie dziewczynek.

Pirat zamieszkał w Warszawie

Odi zamieszkała w Szczecinie

Daisy znalazła swoje miejsce u rodziny w Milanówku

• Posted

Havanka napisał(a):
    Tolu, cieszę się, ze udało mi się pomóc. Dziś w Gazecie Wyborczej wydrukowali Roxankę, Maxa i Aidę:-(. Niestety nie wydrukowali Mojry.

Dziękuję Ci kochana.
    W sprawie Aidy miałam już dzisiaj 4 telefony:(

Posted

mari23 napisał(a):
    oj, chyba te telefony do sympatycznych nie należały...

Nie Marysiu, Aidzie już nie możemy pomóc. Mimo rezerwacji została wydana przez schron i prawdopodobnie podzieliła los psów łańcuchowych, albo i gorszy.