Havanka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Znów za wcześnie się cieszyłam... Tolu, a czy pytał ktoś o Maxa? Wujek Szaki zastępuje maluszkom mamę. ;) Quote
Tola Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Cudności:) Jutro jak dam radę założę im wątek. Havanka - nikt nie dzwonił w sprawie Maxa:( Quote
handzia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 (edited) Słodkie szczeniaczki, zwłaszcza ten puchaty :) Wczoraj w schronisku zrobiłam zdjęcia dwóm suniom, którym chciałabym szukać domu. Wstawię zdjęcia, resztę ma funia. Suńki są wysterylizowane. To ta mała czarno biała sunia. Ma obrożę na szyi, ale nik się po nią nie zgłosił... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited December 15, 2012 by handzia Quote
handzia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 I jeszcze Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Druga sunia to Bella, funia ma więcej zdjęć. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Myslę, ze takie cudne sunieczki szybko znajdą dom. Bidulki:( Quote
handzia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Tola']Myslę, ze takie cudne sunieczki szybko znajdą dom. Bidulki:([/QUOTE] Mam właśnie taką nadzieję, niech one choć nie marzną. Ta ruda jest już długi czas...Chyba, że podobna była wcześniej. Quote
Havanka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Handzia, podaj krótkie info o tych suczkach. Quote
handzia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Sunia z nowotworem, którą znalazłyśmy z funią na ulicy... Sunia jest już w boksie zewnętrznym takim blaszaku....Nie przytyła wiele, można powiedzieć ze prawie nic .... Funia dotykała guza jest zwarty, zaciśnięty i twardy. Umówiłyśmy na poniedziałek całą biochemię, bo niestety być może nowotwór robi takie spustoszenie w organizmie, że nie da się jej uratować ..... Sunia jest kochana ....taka smutna ... Martwimy się czy nie boli ją .... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Havanka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Tola']Havanka - pełna skrzynczka Momencik ! Quote
handzia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Havanka']Handzia, podaj krótkie info o tych suczkach.[/QUOTE] Liczyłam po cichutku, że się odezwiesz :) Ruda sunia jest łagodna, spokojna i mała, ok 8 kg. Cóż więcej mogę napisać, zgadza się z innymi psami, w boksie nie dominuje, raczej usuwa się w cień. Ta czarno biała podobnie. Jest prześliczna :) Podchodziła do mnie zaciekawiona, ale jest troszkę wystraszona. Łagodna i spokojna. Malutka ok 6 kg. Quote
Havanka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 (edited) [quote name='handzia']Liczyłam po cichutku, że się odezwiesz :) Ruda sunia jest łagodna, spokojna i mała, ok 8 kg. Cóż więcej mogę napisać, zgadza się z innymi psami, w boksie nie dominuje, raczej usuwa się w cień. Ta czarno biała podobnie. Jest prześliczna :) Podchodziła do mnie zaciekawiona, ale jest troszkę wystraszona. Łagodna i spokojna. Malutka ok 6 kg.[/QUOTE] W jakim mniej więcej mogą być wieku? Tolu, miejsce w skrzyni już jest. Edited December 15, 2012 by Havanka Quote
handzia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Havanka']W jakim mniej więcej mogą być wieku? Tolu, miejsce w skrzyni już jest.[/QUOTE] Raczej młode, zapomniałam zapytać...:roll: Napiszmy może ok 3 lat? Tak mi się wydaje... Quote
Havanka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='handzia']Raczej młode, zapomniałam zapytać...:roll: Napiszmy może ok 3 lat? Tak mi się wydaje...[/QUOTE] Ok, napiszę, że młode sunie. W ogłoszeniu będzie Bella i czarna - Miłeczka. Zaraz zacznę ogłaszać. Quote
handzia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Havanka']Ok, napiszę, że młode sunie. W ogłoszeniu będzie Bella i czarna - Miłeczka. Zaraz zacznę ogłaszać.[/QUOTE] Havanko :iloveyou: Quote
agusiazet Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Zapraszam na bazarek dla zamojskiej Iwy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237456-Wszystko-od-1-zl-na-hotel-dla-Iwy-do-29-grudnia-do-19-00-%29 Quote
Havanka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 (edited) Zaczęłam ogłaszać Bellę i Miłeczkę: Tablica.pl Gumtre Cafeanimal Cwirek Morusek Kokosy Alegratka Tablica.com OLX Wszystkotujest Rozgłos.net Adin Lento Najpewniej.pl Edited December 16, 2012 by Havanka Quote
zadra Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Havanka']Zaczęłam ogłaszać Bellę i Miłeczkę: Tablica.pl Gumtre Cafeanimal Cwirek Morusek Kokosy Alegratka Tablica.com cdn[/QUOTE] Bardzo dziękujemy!!! Quote
Tola Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Zapraszam na wątek szczeniaków http://www.dogomania.pl/forum/threads/237488-4-cudne-szczeniaki-dziewczynki-szukają-domów-Prosimy-o-pomoc-w-ogłaszaniu?p=20148511#post20148511 Quote
funia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) Reszta (niewielka )zdjęc z piatku . PSY Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pies odłowiony z Józefowa wraz z sunia Husky (sunia juz w DS) Uploaded with ImageShack.us Edited December 16, 2012 by funia Quote
funia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) Bardzo zagubiony psiak Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pies bardzo wpatrzony w człowieka ....strasznie prosi wzrokiem o uwage Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited December 16, 2012 by funia Quote
funia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Wszystkie śliczne, wszystkie tak czekają:( Funia - a nie masz suczek? Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Jakie smutne :( http://img189.imageshack.us/img189/416/pc148746.jpg skąd on jest odłowiony? Bo zdaje mi się, że podobny błąkał się po moim miasteczku. Quote
handzia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Kochane ciotki, wiecie może czy ktoś przypadkiem jedzie do Krakowa w najbliższych dniach? Potrzebny jest pilnie transport 4 miesięcznego maleństwa ze Szczebrzeszyna, bo grozi mu wyrzucenie na ulicę :( A może mógłby ktoś przetrzymać biedulkę przez ok 2 tygodni??? Bo po Nowym Roku mamy transport, ale nie możemy tyle czekać :( Quote
Recommended Posts