Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Słodkie szczeniaczki, zwłaszcza ten puchaty :)
Wczoraj w schronisku zrobiłam zdjęcia dwóm suniom, którym chciałabym szukać domu. Wstawię zdjęcia, resztę ma funia. Suńki są wysterylizowane.

To ta mała czarno biała sunia. Ma obrożę na szyi, ale nik się po nią nie zgłosił...

Uploaded with ImageShack.us

Edited by handzia
Posted

[quote name='Tola']Myslę, ze takie cudne sunieczki szybko znajdą dom.
Bidulki:([/QUOTE]
Mam właśnie taką nadzieję, niech one choć nie marzną. Ta ruda jest już długi czas...Chyba, że podobna była wcześniej.

Posted

Sunia z nowotworem, którą znalazłyśmy z funią na ulicy...
Sunia jest już w boksie zewnętrznym takim blaszaku....Nie przytyła wiele, można powiedzieć ze prawie nic ....
Funia dotykała guza jest zwarty, zaciśnięty i twardy. Umówiłyśmy na poniedziałek całą biochemię, bo niestety być może nowotwór robi takie spustoszenie w organizmie, że nie da się jej uratować .....
Sunia jest kochana ....taka smutna ...
Martwimy się czy nie boli ją ....

Posted

[quote name='Havanka']Handzia, podaj krótkie info o tych suczkach.[/QUOTE]
Liczyłam po cichutku, że się odezwiesz :)
Ruda sunia jest łagodna, spokojna i mała, ok 8 kg. Cóż więcej mogę napisać, zgadza się z innymi psami, w boksie nie dominuje, raczej usuwa się w cień.
Ta czarno biała podobnie. Jest prześliczna :) Podchodziła do mnie zaciekawiona, ale jest troszkę wystraszona. Łagodna i spokojna. Malutka ok 6 kg.

Posted (edited)

[quote name='handzia']Liczyłam po cichutku, że się odezwiesz :)
Ruda sunia jest łagodna, spokojna i mała, ok 8 kg. Cóż więcej mogę napisać, zgadza się z innymi psami, w boksie nie dominuje, raczej usuwa się w cień.
Ta czarno biała podobnie. Jest prześliczna :) Podchodziła do mnie zaciekawiona, ale jest troszkę wystraszona. Łagodna i spokojna. Malutka ok 6 kg.[/QUOTE]
W jakim mniej więcej mogą być wieku?

Tolu, miejsce w skrzyni już jest.

Edited by Havanka
Posted

[quote name='Havanka']W jakim mniej więcej mogą być wieku?

Tolu, miejsce w skrzyni już jest.[/QUOTE]
Raczej młode, zapomniałam zapytać...:roll: Napiszmy może ok 3 lat? Tak mi się wydaje...

Posted

[quote name='handzia']Raczej młode, zapomniałam zapytać...:roll: Napiszmy może ok 3 lat? Tak mi się wydaje...[/QUOTE]
Ok, napiszę, że młode sunie. W ogłoszeniu będzie Bella i czarna - Miłeczka.
Zaraz zacznę ogłaszać.

Posted (edited)

Zaczęłam ogłaszać Bellę i Miłeczkę:
Tablica.pl
Gumtre
Cafeanimal
Cwirek
Morusek
Kokosy
Alegratka
Tablica.com
OLX
Wszystkotujest
Rozgłos.net
Adin
Lento
Najpewniej.pl

Edited by Havanka
Posted

[quote name='Havanka']Zaczęłam ogłaszać Bellę i Miłeczkę:
Tablica.pl
Gumtre
Cafeanimal
Cwirek
Morusek
Kokosy
Alegratka
Tablica.com
cdn[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy!!!

Posted

Kochane ciotki, wiecie może czy ktoś przypadkiem jedzie do Krakowa w najbliższych dniach? Potrzebny jest pilnie transport 4 miesięcznego maleństwa ze Szczebrzeszyna, bo grozi mu wyrzucenie na ulicę :( A może mógłby ktoś przetrzymać biedulkę przez ok 2 tygodni??? Bo po Nowym Roku mamy transport, ale nie możemy tyle czekać :(