Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Inka pochodzi z zamojskiego schroniska (obecnie jest u nas w hoteliku), ma ok. 3 latka, jest wielkości jamnika. Jest to cudowne sreberko, wszystkiego jest ciekawa, jest bardzo przyjacielska i lgnąca do ludzi. Czystość zachowuje super, wszystko na spacerkach, w boksie nawet siusiu być nie może. Na smyczy chodzi bardzo sprawnie.
Idealny kanapowiec do bloku ;)

Kontakt w sprawie adopcji:
503 68 30 50
[email protected]

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze trochę info i kilka zdjęć ;)

Inka ma na swoim końcie 209 zł - pozostałość po hotelowaniu Tabsa. Jej doba hotelowa to 6.50 zł (+ karma, której starczy na dłuuuugo).

Inka przyjechała do nas w zaawansowanej cieczce. Wychodzi na spacerki tylko na smyczy i oczywiście w izolacji od chłopaków :cool3:

Dziś powycinałam Ince dredy z ogona - straszne strąki miała, teraz widać, że nawet machać jej łatwiej ;)

Inka dostała dziś surowicę (koszt 40 zł), bo nie ma szczepień p. wirusówkom, a wczoraj okazało się, że jedna z naszych podopiecznych podłapała zakaźne zapalenie wątroby.

Posted

jutro poogłaszam Inkę dziś już nie dam rady, ogłosiłam dziś 3 i na dziś mam dosyć
Murka czy będziesz odrobaczać Inkę? i jaki stosunek do zwierząt innych psów kotów?
jak się zachowuje wobec dzieci?
pytam bo na wielu stronach są opcje: szczepienie, odrobaczenie, stosunek do dzieci, zwierząt - im bardziej wyczerpujące ogłoszenia ty skuteczniejsze:roll: choć ostatnio nie wiem od czego to zależy po Toli-szczeniaku(wydawałoby się że szybko znajdzie dom) i Tabsie który w ekspresowym tempie znalazł dom:razz:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
no chyba nie bo właśnie wpadła w oko moim serdecznym znajomym:loveu:

Już takie info :-o to może wątek zamkniemy w 2 stronach?:diabloti: Co Wy na to?:eviltong:
Cudna sunia, takiego psiaka to ja jeszcze nie widziałam :loveu:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
no jak w dwoch stronach?:mad:
przeciez nawet jesli do nich trafi to ja foty Inki bede wklejac:loveu:

Chodziło mi o formalności :oops:
foty, no tak :splat: :splat:
ale cii... trzymam kciuki. Brac i kochać :loveu:

Posted

[quote name='robkowa']jutro poogłaszam Inkę dziś już nie dam rady, ogłosiłam dziś 3 i na dziś mam dosyć
Murka czy będziesz odrobaczać Inkę? i jaki stosunek do zwierząt innych psów kotów?
jak się zachowuje wobec dzieci?
pytam bo na wielu stronach są opcje: szczepienie, odrobaczenie, stosunek do dzieci, zwierząt - im bardziej wyczerpujące ogłoszenia ty skuteczniejsze:roll: choć ostatnio nie wiem od czego to zależy po Toli-szczeniaku(wydawałoby się że szybko znajdzie dom) i Tabsie który w ekspresowym tempie znalazł dom:razz:

Inka jest u nas od wczoraj, więc na razie ją poznajemy :cool3:
Podstawowe info: Inka jest zaszczepiona na wściekliznę i zaczipowana. Dzisiaj też ją odrobaczyłam (podobno nie ma przeciwskazań w czasie cieczki :roll:).
Wobec psów jak na razie super, z kotami na razie nic pewnego, ale dzisiaj zobaczyła (a właściwie ja zobaczyłam, a ona poczuła) przez płot jednego, który zwiał i baaaardzo się tym zainteresowała, także może być ciekawie :diabloti:
Dzieci nie testowaliśmy jeszcze, ale myślę, że nie powinno być problemu :roll:

PIRANHA, no to niech Ci znajomi się migiem decydują, bo nie ręczę za skutki umieszczenia suni w sieci... Mieliśmy podobnego psiaka tylko tak z pięć razy wiekszego to po dwóch tygodniach przyjechali po niego ludzie z Warszawy ;)
A sunia extra - typowe zamojskie sreberko z ADHD :eviltong:

Posted

Mieliśmy podobnego psiaka tylko tak z pięć razy wiekszego to po dwóch tygodniach przyjechali po niego ludzie z Warszawy ;-)

Dokladnie tak bylo. Nasz mielecki Marmurek, mimo, ze duzo, duzo wiekszy czekal bardzo krotko. I jeszcze byli rozczarowani spoznialscy, ze juz go nie ma do adopcji. W przypadku tak pieknych psiakow jak Inka, Marmurek trzeba sie spieszyc.

Posted

w zamojskim to tylko tak przecudnie umaszczone ślicznoty:loveu::loveu:. Mój tymczasik zamojski Tola tez jest przecudnie umaszczona - oj zamojszczanki zamojszczanki skąd wy takie cuda bierzecie;);).

Posted

Niech się ludzie decydują szybko . Sunia musi być tylko wysterylizowana ,żeby komuś nie przyszły do głowy śliczne szczeniaczki .
Proponuję poszukać innych psiaków podobnie umaszczonych bo kolejka po Inkę będzie stać to przy okazji może inny psiak znajdzie dom .

Posted

Zapomniałabym: Inka ma na boku mały zlepek sierści, wygląda to jak jakaś zaschnięta ranka. Ciężko coś tam dojrzeć, ale jest trochę żółto-czerwonego strupka, jakby zaschnięta ropka. Możliwe, że jakaś ranka po ugryzieniu :roll: Na razie zdezynfekowałam i będę patrzeć czy coś się z tym dzieje.

Posted

Piękna sunia :loveu: Taka w moim "niskopodłogowofutrzastym" typie :evil_lol:
Chciałam robić banerek, ale widzę, że możliwe, że domeczek już się szykuje :razz:
Poczekam do jutra - jak będzie wiadomo co i jak :cool1:

Posted

dzięki Murka za informacje,
to ja się jeszcze chwilę wstrzymam, trzymam kciuki - może Inki nie trzeba będzie ogłaszać:cool3:

a nasze zamojskie owszem piękne są, jak tak ostatnio przechodziłam wzdłuż boksów psiaki są tak różnorodne, przeróżne, małe duże, można powiedzieć "w paski prążki" i jakie tylko kto chce
ALE np. w sobotę jak byłam potencjalni chętni pytali o owczarki niemieckie-jeden został adoptowany, labradory, bernardyny:roll:
na pocieszenie dodam ze została adoptowana suczka-typowy kundelek, dorosła
większość chciała rasowe niestety:roll: