Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

przepraszam mam zawró głowy w domu:shake:
foty mam ale na telefonie TZta bo mój padł a o aparacie ciągle zapominam...wrzuce jutro jak wróci...
co do wieści to Inka o sterylce już dawno zapomniała, blizny prawie nie widać, sunia ma świetny humor...
aktualnie specjalizuje się w ucieczce między nogami w drzwiach:evil_lol: mieszka na szóstym piętrze więc musiałaby chyba do wnidy wsiąść żeby na spacer pójść no ale próbuje próbuje próbuje...;)
co do jej zachowania w domu to w domu jest leżącym kluskiem, wyleguje się, śpi, drzemie, ogląda telewizję z Laurą albo lezy i obserwuje...a na dworze to wulkan energii:diabloti:
uwielbia zabawy z labradorami sąsiadów i całkiem zapomina że jest od nich 5 razy mniejsza-stara się wskoczyć i zdominowac bestie:diabloti:

• 1 year later...
Posted

Joodith napisał(a):
Co się stało???

Prawdopodobnie komplikacje po sterylce:shake:
Więcej moze napisze Piranha, bo w tym samym czasie i z tego samego powodu straciła swoją suczkę.

Posted

nie wiem co napisać...
sunia była sterylizowana u tego samego weta co moja...dzien po dniu...
walczyłam o swoją suke kilka miesiecy, nie udało się...niedługo po tym jak odeszła moja sunia nagle zachorowała Inka...optworzono ja i ... nierozupszczalne nici wewnątrz dały odczyn, w środku porobiły sie zacieki, zrosty...
brak słów...

Posted

Moze trzeba napisac, ktory konowal szyje szwy wewnetrzne nicmi nierozpuszczalnymi ! Niech ludzie wiedza przynajmniej jaka lecznica.
Czy temu wetowi chociaz dostalo sie kilka milych slow? Ja bym nie wytrzymala!

Biedna Inusia :-(

Posted

Sacred napisz mi jaka to lecznica, może być na pw. Jakby ktoś z akcji sterylizacji chciał tam robić zabieg to będę ich ostrzegać.. co za ********...
Bardzo mi przykro :(