sacred PIRANHA Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 będą będą jak tylko sie ze swoją suńką ogarne, bo ona tez po operacji:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 przepraszam mam zawró głowy w domu:shake: foty mam ale na telefonie TZta bo mój padł a o aparacie ciągle zapominam...wrzuce jutro jak wróci... co do wieści to Inka o sterylce już dawno zapomniała, blizny prawie nie widać, sunia ma świetny humor... aktualnie specjalizuje się w ucieczce między nogami w drzwiach:evil_lol: mieszka na szóstym piętrze więc musiałaby chyba do wnidy wsiąść żeby na spacer pójść no ale próbuje próbuje próbuje...;) co do jej zachowania w domu to w domu jest leżącym kluskiem, wyleguje się, śpi, drzemie, ogląda telewizję z Laurą albo lezy i obserwuje...a na dworze to wulkan energii:diabloti: uwielbia zabawy z labradorami sąsiadów i całkiem zapomina że jest od nich 5 razy mniejsza-stara się wskoczyć i zdominowac bestie:diabloti: Quote
Tola Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 :-(:-(:-( Inka nie żyje. Bardzo mi przykro:-( Proszę o przeniesienie wątku. Quote
Tola Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Joodith napisał(a):Co się stało??? Prawdopodobnie komplikacje po sterylce:shake: Więcej moze napisze Piranha, bo w tym samym czasie i z tego samego powodu straciła swoją suczkę. Quote
sacred PIRANHA Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 nie wiem co napisać... sunia była sterylizowana u tego samego weta co moja...dzien po dniu... walczyłam o swoją suke kilka miesiecy, nie udało się...niedługo po tym jak odeszła moja sunia nagle zachorowała Inka...optworzono ja i ... nierozupszczalne nici wewnątrz dały odczyn, w środku porobiły sie zacieki, zrosty... brak słów... Quote
beka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Czyli psy umarły przez blad lub zaniedbanie lekarza???? I co sie dziwic że ludzie boja sie sterylizacji... Bardzo mi przykro :(:( Quote
docha Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 o matko, ja chyba swojej nie wysterylizuję Quote
Ulka18 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Moze trzeba napisac, ktory konowal szyje szwy wewnetrzne nicmi nierozpuszczalnymi ! Niech ludzie wiedza przynajmniej jaka lecznica. Czy temu wetowi chociaz dostalo sie kilka milych slow? Ja bym nie wytrzymala! Biedna Inusia :-( Quote
Soema Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Sacred napisz mi jaka to lecznica, może być na pw. Jakby ktoś z akcji sterylizacji chciał tam robić zabieg to będę ich ostrzegać.. co za ********... Bardzo mi przykro :( Quote
sacred PIRANHA Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 kochani minęło pół roku od smierci mojej suni a ja nadal nie jestem w stanie o tym spokojnie rozmawiać... gdybym go spotkała...powyłabym sie, zbluzgała...nie wiem...on leczył moje psy od 10ciu lat... Soema wysłałam Ci PW Quote
Recommended Posts