sacred PIRANHA Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 pozdrowienia od Inki To jest Inka ze mną i moją córcią...Emilka robi "głasiu głasiu":loveu: szkoda, że nie widac tutaj pyszczka Inki bo mrużyła oczka jakby jej sie baaaardzo podobało:loveu: Quote
Jo37 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Sierść ma błyszczącą . Mam nadzieje ,że zrobisz jej więcej zdjęć . Quote
sacred PIRANHA Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Jo37 napisał(a):Sierść ma błyszczącą . Mam nadzieje ,że zrobisz jej więcej zdjęć . jedziemy dziś w odwiedziny , więc będa swieże foty:p Quote
Tola Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jo37 napisał(a):No i gdzie te zdjącia :mad: Tez czekam:mad: Quote
sacred PIRANHA Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 przepraszam mam małe zawirowania z córcią i moimi chorymi futrami:shake: u Inki byłam juz kilka razy (jestem tam ciągle hihihi) i mam mase fotek:-) jutro zrzuce na kompa i wstawie obiecuje (nastawie sobie przypomnienie w telefonie) z nowości Inka waży 9kg i juz prawie nie czuć żeber pod futrem (w futerku wygląda oki ale tak naprawde była strasznie koścista), właśnie będzie mieć powtórzone odrobaczanko, myślimy juz o sterylce a z zachowania to panna nauczyła się nie szczekać na kazdy najmniejszy hałas zza okna i jest cicha...no poza grzmotami...jak idzie burza to ona podnosi alarm:diabloti: a i nie bardzo chce jeść suchą karme...trzeba jej polać czymś żeby z wielkim niesmakiem zjadła...więc chyba trza z suchej karmy zrezygnować;) a co do kostek do obgryzania/czyszczenia zębók to szlachcianka powolutku delikatnie sobie obgryza na kocyku jakby sie delektowała tym niesamowicie ...hihi ogólnie smieszna jestm kazdego witammerdaniem ogona...taka milutka sunia (z innymi psami tez już lepiej- nawet zakumplowała sie z suką sąsiadki- amstafką- czyli bodyquarda na osiedlu już ma hihi) Quote
sacred PIRANHA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 nie ma to jak przypomnienie w telefonie:-) sprobuje wrzucic przynajmniej kilka zanim dziecko mnie zawezwie do siebie:-) Inka generalnie w domu całe dnie spędza na lezeniu bądz przymilaniu sie do gości ...no i obserwowanie Ani...zawsze musi miec ją na oku:lol: na spacerach się ozywia i zadnemu krzaczkowi nie przepuści:-) Quote
sacred PIRANHA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 nochal koffany:loveu: tak sie do mnie przymilała...jak sie ją czucha to pokazuje ząbki:loveu: albo mlaska jęzorem na lewo i prawo:lol: Quote
Tola Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Szcześciara z tej Inki:loveu: Szczesliwa sunia na swoim miejscu:p Quote
Torusia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 faktycznie słów nie trzeba,zdjęcia mówią same za siebie :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 byłam wczoraj u Inki ze swoim jednym futrem (sunia york) ...Ince sie nie spodobała rywalka na JEJ terenie:cool3: burczała na nią, nakręcała się ale po jakims czasie juz łaziły razem po mieszkaniu bez naszego ciągłego "no!", "fe", "Inka!", "Fila!" :evil_lol: na razie przyjaźni nie ma, ale myślę ze to kwestia czasu, tragedii nie było:lol: później wrzuce foty, choc jakość słaba bo panny zbyt szybko po mieszkaniu śmigają a ustawiać je blisko siebie na siłe jeszcze nie chciałam...jestem pewna że z czasem wkleje fote jak się razem bawią:p Quote
sacred PIRANHA Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Jo37']Co słychać u suni ? ma się świetnie (była na festynie Emiru w zamościu- nie wiem czy Tola nie ma jej fotek przypadkiem bo Inka brała udział w konkursie- miałą numer 13:cool3:) ja mam pare fotek z domu ale wstawie jak zmienie kompa wieczorem:-) fotki z domu... Inka z moja Filą dziewczyny się średnio polubiły na początku ...na razie jest to tzw przyjaźń kontrolowana ale z czasem napewno będzie co raz lepiej;-) pod koniec naszej wizyty spacerowały sobie pod domu jedna za drugą hihi Quote
sacred PIRANHA Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dziś Inka idzie na sterylizację u mojego znajomego weta..w poniedziałek moja Fila była na operacji (udało mi się hurtem to nam taniej policzył:diabloti:), dziś ona...ale sie zgrały- będą dwie lampy z kloszami na głowach łazić:evil_lol: trzymajcie kciuki;) Quote
Tola Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 I jak czuje się nasza zamojska pięknosc:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 czuje się dobrze, księżniczka-lampa leży na kocu:loveu: wczoraj chciała pożreć weta przy podawaniu narkozy, ale czego sie nie wybacza księżniczkom;) Quote
Recommended Posts