Murka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Inka pochodzi z zamojskiego schroniska (obecnie jest u nas w hoteliku), ma ok. 3 latka, jest wielkości jamnika. Jest to cudowne sreberko, wszystkiego jest ciekawa, jest bardzo przyjacielska i lgnąca do ludzi. Czystość zachowuje super, wszystko na spacerkach, w boksie nawet siusiu być nie może. Na smyczy chodzi bardzo sprawnie. Idealny kanapowiec do bloku ;) Kontakt w sprawie adopcji: 503 68 30 50 [email protected] Quote
Murka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Jeszcze trochę info i kilka zdjęć ;) Inka ma na swoim końcie 209 zł - pozostałość po hotelowaniu Tabsa. Jej doba hotelowa to 6.50 zł (+ karma, której starczy na dłuuuugo). Inka przyjechała do nas w zaawansowanej cieczce. Wychodzi na spacerki tylko na smyczy i oczywiście w izolacji od chłopaków :cool3: Dziś powycinałam Ince dredy z ogona - straszne strąki miała, teraz widać, że nawet machać jej łatwiej ;) Inka dostała dziś surowicę (koszt 40 zł), bo nie ma szczepień p. wirusówkom, a wczoraj okazało się, że jedna z naszych podopiecznych podłapała zakaźne zapalenie wątroby. Quote
Tola Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Z "nowym" ogonkiem wyglada super:lol: Śliczna mała:loveu: Quote
robkowa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 jutro poogłaszam Inkę dziś już nie dam rady, ogłosiłam dziś 3 i na dziś mam dosyć Murka czy będziesz odrobaczać Inkę? i jaki stosunek do zwierząt innych psów kotów? jak się zachowuje wobec dzieci? pytam bo na wielu stronach są opcje: szczepienie, odrobaczenie, stosunek do dzieci, zwierząt - im bardziej wyczerpujące ogłoszenia ty skuteczniejsze:roll: choć ostatnio nie wiem od czego to zależy po Toli-szczeniaku(wydawałoby się że szybko znajdzie dom) i Tabsie który w ekspresowym tempie znalazł dom:razz: Quote
agusiazet Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Rewelacyjnie ubarwiona ta Inka. Ona to długo nie będzie czekać w hoteliku - jest słodziutka!!! Quote
sacred PIRANHA Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 agusiazet napisał(a):Ona to długo nie będzie czekać w hoteliku - jest słodziutka!!! no chyba nie bo właśnie wpadła w oko moim serdecznym znajomym:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 no jak w dwoch stronach?:mad: przeciez nawet jesli do nich trafi to ja foty Inki bede wklejac:loveu: Quote
Soema Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):no chyba nie bo właśnie wpadła w oko moim serdecznym znajomym:loveu: Już takie info :-o to może wątek zamkniemy w 2 stronach?:diabloti: Co Wy na to?:eviltong: Cudna sunia, takiego psiaka to ja jeszcze nie widziałam :loveu: Quote
Soema Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):no jak w dwoch stronach?:mad: przeciez nawet jesli do nich trafi to ja foty Inki bede wklejac:loveu: Chodziło mi o formalności :oops: foty, no tak :splat: :splat: ale cii... trzymam kciuki. Brac i kochać :loveu: Quote
Murka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='robkowa']jutro poogłaszam Inkę dziś już nie dam rady, ogłosiłam dziś 3 i na dziś mam dosyć Murka czy będziesz odrobaczać Inkę? i jaki stosunek do zwierząt innych psów kotów? jak się zachowuje wobec dzieci? pytam bo na wielu stronach są opcje: szczepienie, odrobaczenie, stosunek do dzieci, zwierząt - im bardziej wyczerpujące ogłoszenia ty skuteczniejsze:roll: choć ostatnio nie wiem od czego to zależy po Toli-szczeniaku(wydawałoby się że szybko znajdzie dom) i Tabsie który w ekspresowym tempie znalazł dom:razz: Inka jest u nas od wczoraj, więc na razie ją poznajemy :cool3: Podstawowe info: Inka jest zaszczepiona na wściekliznę i zaczipowana. Dzisiaj też ją odrobaczyłam (podobno nie ma przeciwskazań w czasie cieczki :roll:). Wobec psów jak na razie super, z kotami na razie nic pewnego, ale dzisiaj zobaczyła (a właściwie ja zobaczyłam, a ona poczuła) przez płot jednego, który zwiał i baaaardzo się tym zainteresowała, także może być ciekawie :diabloti: Dzieci nie testowaliśmy jeszcze, ale myślę, że nie powinno być problemu :roll: PIRANHA, no to niech Ci znajomi się migiem decydują, bo nie ręczę za skutki umieszczenia suni w sieci... Mieliśmy podobnego psiaka tylko tak z pięć razy wiekszego to po dwóch tygodniach przyjechali po niego ludzie z Warszawy ;) A sunia extra - typowe zamojskie sreberko z ADHD :eviltong: Quote
Ulka18 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Mieliśmy podobnego psiaka tylko tak z pięć razy wiekszego to po dwóch tygodniach przyjechali po niego ludzie z Warszawy ;-) Dokladnie tak bylo. Nasz mielecki Marmurek, mimo, ze duzo, duzo wiekszy czekal bardzo krotko. I jeszcze byli rozczarowani spoznialscy, ze juz go nie ma do adopcji. W przypadku tak pieknych psiakow jak Inka, Marmurek trzeba sie spieszyc. Quote
Basia1968 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 w zamojskim to tylko tak przecudnie umaszczone ślicznoty:loveu::loveu:. Mój tymczasik zamojski Tola tez jest przecudnie umaszczona - oj zamojszczanki zamojszczanki skąd wy takie cuda bierzecie;);). Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 pogadam z nimi dziś i powiem żeby sie decydowali, bo nie będziemy blokować sunieczki ogloszeń:diabloti: i dam zać dziś wieczorem ostatecznie:lol: Quote
Jo37 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Niech się ludzie decydują szybko . Sunia musi być tylko wysterylizowana ,żeby komuś nie przyszły do głowy śliczne szczeniaczki . Proponuję poszukać innych psiaków podobnie umaszczonych bo kolejka po Inkę będzie stać to przy okazji może inny psiak znajdzie dom . Quote
Murka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Zapomniałabym: Inka ma na boku mały zlepek sierści, wygląda to jak jakaś zaschnięta ranka. Ciężko coś tam dojrzeć, ale jest trochę żółto-czerwonego strupka, jakby zaschnięta ropka. Możliwe, że jakaś ranka po ugryzieniu :roll: Na razie zdezynfekowałam i będę patrzeć czy coś się z tym dzieje. Quote
Onaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jab by było więcej chętnych to może Tola od Basi też by się załapała - mała jest urocza :). Quote
Ra_dunia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Piękna sunia :loveu: Taka w moim "niskopodłogowofutrzastym" typie :evil_lol: Chciałam robić banerek, ale widzę, że możliwe, że domeczek już się szykuje :razz: Poczekam do jutra - jak będzie wiadomo co i jak :cool1: Quote
stonka1125 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 no nie moge uwierzyć!!! zamojszczaki ostatnio fuksa mają,gdyby domek rzeczywiście sie zdecydował to zwariuje ze szczęścia! Quote
izzie1983 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cudo. Fajnie, że już jest dla małej szansa na domek :-) Quote
funia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ineczko jak miło cioci oglądać cię w tak pięknych okolicznościach przyrody ..;) Quote
Reno2001 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cudna kudłaczka. Kciuki za szybką dopcję :p. Quote
robkowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 dzięki Murka za informacje, to ja się jeszcze chwilę wstrzymam, trzymam kciuki - może Inki nie trzeba będzie ogłaszać:cool3: a nasze zamojskie owszem piękne są, jak tak ostatnio przechodziłam wzdłuż boksów psiaki są tak różnorodne, przeróżne, małe duże, można powiedzieć "w paski prążki" i jakie tylko kto chce ALE np. w sobotę jak byłam potencjalni chętni pytali o owczarki niemieckie-jeden został adoptowany, labradory, bernardyny:roll: na pocieszenie dodam ze została adoptowana suczka-typowy kundelek, dorosła większość chciała rasowe niestety:roll: Quote
Torusia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Śliczna jest taka radosna i pomyśleć że za kratami taka smutna stała,no nie ta sunia :lol: Quote
Recommended Posts