Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Niestety, to tylko przelotna znajomość! Żeby Kajtek nam w depresję nie wpadł po wyjeździe bigielki!

Właśnie. Bo się jeszcze podłamie... dobrze jakby już kolejną koleżankę miał na oku :cool3:

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kajtek juz tak sobie radzi, że wypuszczony na ogrod sam potrafi przyjść na taras po spacerku. spi teraz w wiekszym koszyczku, wczoraj przyszla z kolei koleżanka posokowiec z koszyczkiem i Kajtusiowi przypadl do gustu wiekszy cudzy koszyczek.
Tak Kajtus zyje w swoim świecie, dobrze że juz umie sie poruszac i trafia tam gdzie powienien.

Posted

Moria napisał(a):
spi teraz w wiekszym koszyczku, wczoraj przyszla z kolei koleżanka posokowiec z koszyczkiem i Kajtusiowi przypadl do gustu wiekszy cudzy koszyczek.

To się nazywa prawdziwa ekspansja.
Oby tak dalej :multi:

Posted

Moria napisał(a):
kajtek juz tak sobie radzi, że wypuszczony na ogrod sam potrafi przyjść na taras po spacerku. spi teraz w wiekszym koszyczku, wczoraj przyszla z kolei koleżanka posokowiec z koszyczkiem i Kajtusiowi przypadl do gustu wiekszy cudzy koszyczek.
Tak Kajtus zyje w swoim świecie, dobrze że juz umie sie poruszac i trafia tam gdzie powienien.

Kajtek ma swój świat, ale świat, który nie ogranicza się tylko do miejsca pod krzesłem w kociarni :)

Posted

Lidan napisał(a):
Odwiedzam Kajetanka przed snem :painting:

Ja też odwiedzam i nieśmiało pytam :oops:, do kiedy mam zapłaconą swoją deklarację, bo chyba już skleroza mnie dopadła.
Jak mam zaległości proszę o przypomnienie.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ja też odwiedzam i nieśmiało pytam :oops:, do kiedy mam zapłaconą swoją deklarację, bo chyba już skleroza mnie dopadła.
Jak mam zaległości proszę o przypomnienie.

cześć Ewciu :loveu:
Nasza księgowa Gonia66 na wakacjach buszuje

Ja też mam zaległość i wstyd mi jak beret ale jak tylko Gonia wróci zaraz wpłacam.

Kajtuś wie co dobre, cwaniura. Miziaj go tam cioteczko Mori, miziaj :evil_lol:;)

Posted

__Lara napisał(a):
Ciotki, kto zrobi ogłoszenia Kajtkowi z tymi fajnymi zdjęciami? bo ja nie wyrabiam :shake:

zrobię Kajtusiowi ogłoszenia.
Sukcesywnie w ciągu kilku dni po kilka na różnych stronkach.;)