Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja u Kajetanka choć póki- co na krótką chwilkę. Ciesze się ze u Słodziaka coraz lepiej i piękniej...myślę, że to na ten czas jest raj dla Kajtusia...może jeszcze znajdzie swojego ludzia i tylko dla siebie...to bylaby najcudowniejsza opcja...ale teraz tez juz jest dobrze...powiem..nawet bardzo dobrze:lol:
teraz kolej na księgowośc Maluszka. Przedstawia sie ona następująco:
-przed wyjazdem, po opłacie za pół miesiąca plus koszty koszyczka(180 zł), w skarpecie zostało 5 zł:cool3:..ale na szczęscie króciutko..:lol:
Następne wplaty przedstawiają sie w tej kolejności:
29.06- madcat- 10zł
1. 07- Bjuta- 10 zł
2. 07- MArysia55- 20 zł
Ewatonieja- 35 zł
Ihabe- 30zł
7. 07- Lidan- 10 zł
8. 07- Frubka- 10 zł
9. 07- Leni356- 52 zł (w tym 30 zł deklaracji, 22 zł z bazarku)
13.07- Leyla- 50 zł
Agata51- 10 zł
17.07- MAlicja- 5 zł
21.07- Rita60- 10 zł
Gonia66- 10 zł

Bardzo, bardzo dziekuję wszystkim hojnym cioteczkom za Ich dobre serducho i pamięć:loveu::loveu::loveu:TAk więc po zsumowaniu wpłat w miesiącu lipcu (było 5 zł, doszło 262 zł), na koncie Kajetanka mieliśmy 267 zł.
Dziś jednak dokonałam przelewu za kolejne pól miesiąca ( do 16 sierpnia)- 150 zł, więc skarpetka zubożała i jest w niej już tylko 117 zł.
Wyjeżdzam jutro na kolejne dwa tygodnie, więc proszę się nie niepokoić, że zniknęłam...wpłacajcie spokojnie pieniążki, po powrocie zrobię kolejne rozliczenie no i kolejny przelew do hoteliku:lol:
Cieszę się, ze Kajtuś świetnie sie zaklimatyzował- a to oczywiście tylko dzięki Wam drogie cioteczki, dlatego raz jeszcze wielkie ukłony w Wasza stronę:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']Wyjeżdzam jutro na kolejne dwa tygodnie, więc proszę się nie niepokoić,

to jest niedopuszczalne :mad::mad::mad: nie pamiętam abym podpisywała Ci jakikolwiek wniosek urlopowy:diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
to jest niedopuszczalne :mad::mad::mad: nie pamiętam abym podpisywała Ci jakikolwiek wniosek urlopowy:diabloti:

Oj MArys..jak szalec, to szaleć..przecie wiesz, ze ja to patriotka pełna gębą jestem..nie może być tak, zebym zachwycała się Morzem Czarnym a o swoim, swojskim zapomniała..TO byloby niedopuszczalne:lol::lol::lol:
A wniosek mi podpisywałaś, tylko chyba byłas na prochach, albo na kacu- dlatego nie pamiętasz;);):eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='gonia66']Oj MArys..jak szalec, to szaleć..przecie wiesz, ze ja to patriotka pełna gębą jestem..nie może być tak, zebym zachwycała się Morzem Czarnym a o swoim, swojskim zapomniała..TO byloby niedopuszczalne:lol::lol::lol:
A wniosek mi podpisywałaś, tylko chyba byłas na prochach, albo na kacu- dlatego nie pamiętasz;);):eviltong::eviltong:

wmawiaj mi, wmawiaj :crazyeye: z dwojga złego to już wolę wersję, że byłam na kacu :eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
wmawiaj mi, wmawiaj :crazyeye: z dwojga złego to już wolę wersję, że byłam na kacu :eviltong:

Tak właśnie myślałam..tylko nie byłam pewna:eviltong::eviltong:Ale nie martw sie- jak trza będzie to ja Tobie tez podpiszę (oczywiście za drobną opłatą) wniosek o urlop:p:p

Posted

[quote name='agata51']Ach, te układziki! :mad:
Ja nie rozumiem, dlaczego nauczyciele tak narzekają na swój ciężki (ponoć) los. Żyć nie umierać! :eviltong:

oooo to własnie to Agatko:evil_lol:, Gonia66 jest najlepszym dowodem na to, że jest im dobrze:diabloti:. Ja bidula tydzień urlopu i to jeszcze spędzonego w domu :cool3: a ona wędruje prawie dwa miesiące od morza do morza:diabloti: i gdzie tu sprawiedliwość :placz:

Posted

agata51 napisał(a):
Ach, te układziki! :mad:

Ja nie rozumiem, dlaczego nauczyciele tak narzekają na swój ciężki (ponoć) los. Żyć nie umierać! :eviltong:

Podpisuję się pod tym :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

__Lara napisał(a):
:multi: Tobiś, do góry!

Oj, widzę, że cioteczce z przepracowania wątki się mylą. ;) Może urlop byś sobie wzięła, Lareńko? Nie przejmuj się, mnie też się to zdarza. :evil_lol:

Posted

Fakt nie Tobiś a Kajetanek. Musze wam powiedziec, że jak psy wiedzą, że Kajtek jest ślepy i nie atakuja go w momencie kiedy on sie na nich rzuca, to jednak wśrod moich dotychczasowych gości Kajtek nie znalażl jakiegos takiego psiego przyjaciela czy przewodnika.
Sytuacja zmieniła się gdy na tydzien przyszla do nas Beaglica, wyobrazcie sobie, że to najlepsza przyjaciolka Kaja a i Kaj jest jej przyjacielem, nawet jak je nie widzi w niej zagrożenia.

Posted

Moria napisał(a):
Fakt nie Tobiś a Kajetanek. Musze wam powiedziec, że jak psy wiedzą, że Kajtek jest ślepy i nie atakuja go w momencie kiedy on sie na nich rzuca, to jednak wśrod moich dotychczasowych gości Kajtek nie znalażl jakiegos takiego psiego przyjaciela czy przewodnika.
Sytuacja zmieniła się gdy na tydzien przyszla do nas Beaglica, wyobrazcie sobie, że to najlepsza przyjaciolka Kaja a i Kaj jest jej przyjacielem, nawet jak je nie widzi w niej zagrożenia.

agato51, ja rzeczywiście już mylę wątki :evil_lol: chyba za dużo ich już mam :evil_lol:

To super, że Kaj ma koleżankę :loveu: nie czuje się taki zagubiony :loveu:

Posted

Ola la napisał(a):
i jeeeeeeee Kajetanek ma dziewczyne?! :crazyeye:
:evil_lol:

Ola, a Ty tam zaraz, że dziewczynę - dopiero są na stopie koleżeńskiej :p