gonia66 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Są są cioteczki:p DZiś wpłacę za hotelik Kajtusia 300 zł a do Jego skarpetki wplynęło 15 zł od cioteczki Negri- bardzo dziękujemy:loveu::loveu:Do pozostalych cioteczek zostaly wyslane przypomnienia i pieniazki na pewno wplyną, wiec mozemy byc spokojne:roll: "Z poprzednich wpłat pozostało 157 zł + 135 zł daje nam kwotę 292 zł"- TYLE BYŁO...na dziś po dodaniu pieniążków od Negri mamy 307 zł:lol: Dziękujemy kochanym cioteczkom za pomoc a Morii za opiekę nad Kajtuniem:loveu::loveu: Quote
Lidan Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Chyba mam za dużo watków zaznaczonych i już nie nadążam z pisaniem :roll: Ale jestem na bierząco :lol: Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No, gonia zrobiła porządeczek z finansami, i tak ma być :cool3::cool1: zaraz ja się za "swoje" zabiorę i pewnie też będzie jazda :cool1: Quote
gonia66 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Zrobiłam zrobiłam porządeczek ale teraz na koncie dziadziusia mamy maleńko kaski, bo przedwczoraj wplaciłam za hotelik 300 zł. Po wpłacie zostało zaledwie 7 zł a dziś zaksięgowała się deklaracja Malicji-5 zł( dziękujemy bardzo cioteczce:loveu::loveu:), tak więc w skarpetce mamy 12 zł...to troszkę "niebezpieczny" zapasik, więc prosze o wpłaty. Rozesłałam przypomnienia do cioteczek wiec mysle, ze lada dzień skarpeta sie jakoś uzupełni:lol::lol: Quote
ihabe Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 a co z ta Panią z Wrocławia Gosieńko?:loveu: Quote
Moria Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Pieniążki za hotelik dotarly dziekuje bardzo. Kajtus jak to Kajtuś spi, wędruje po ogrodzie, potrafi sam trafic pod drzwi, awanturuje sie jak chce aby go wpuścic do domu, nawet mu sie zdarzyły poważne amory do posokowca suni. Quote
Lidan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Moria napisał(a): nawet mu sie zdarzyły poważne amory do posokowca suni. Hi hi... Chłopak nie marnuje czasu :turn-l: Quote
__Lara Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Tak się cieszę, że Kajtek ma teraz inne życie :loveu: Quote
Lidan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ma swój kąt, swoje posłanie, michę...i czuje się bezpiecznie :happy1: Quote
ihabe Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jest cudownym ślicznym staruszkiem. Jak to dobrze, że go wypatzyliście:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
rita60 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Kajtus nadal czeka na ten jedyny domek......... Quote
__Lara Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 rita60 napisał(a):Kajtus nadal czeka na ten jedyny domek......... Dokładnie. Nawet jemu należy się szansa, mimo swojego wieku. Quote
gonia66 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ihabe napisał(a):a co z ta Panią z Wrocławia Gosieńko?:loveu: MAtko...ihabe...zabij mnie:placz::placz::oops::oops:na śmierć zapomniałam:shake::shake:MAm teraz wprawdzie troszkę klopotow, dużo sie dzieje wokól mnie...ale nic mnie nie usprawiedliwia..nie wiem jak to sie stałó:placz:JUtro...choć już na pewno nie ma po co....:oops: Quote
Doda_ Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 przepraszam za offa, ale szczeniaki maja tylko 12 dni czasu http://www.dogomania.pl/forum/f1166/dwa-szczeniaki-maja-2-tyg-czasu-inaczej-uspienie-schron-pomocy-bedzin-144480/#post12815955 Quote
gonia66 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ile wlasciwie Kajetanek ma latek???To wazna informacja, bo pani z Wroclawia chciala szczeniaka niewidomego..no ale jeski nasz Kajtus to naparwde dziadzius..to chyba nic z tego a ja cos nie moge się doszukac ile ma lat..musze wiedziec zanim zadzwonie...choc nie wiem czy to jest aktualne czy juz Pani nie wzilea jakiegos pieseczka:cool3: ZAraz mam miec numer od Klaudus- przesle mi na moja kom...tylko nie moge tm dzwonic nie znajac wieku.... Quote
__Lara Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 gonia66 napisał(a):Ile wlasciwie Kajetanek ma latek???To wazna informacja, bo pani z Wroclawia chciala szczeniaka niewidomego..no ale jeski nasz Kajtus to naparwde dziadzius..to chyba nic z tego a ja cos nie moge się doszukac ile ma lat..musze wiedziec zanim zadzwonie...choc nie wiem czy to jest aktualne czy juz Pani nie wzilea jakiegos pieseczka:cool3: ZAraz mam miec numer od Klaudus- przesle mi na moja kom...tylko nie moge tm dzwonic nie znajac wieku.... Goniu, Kajtek ma ponad 10 lat. Quote
Lidan Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Chyba za cicho Kajetanek w tym dt siedzi i sobie dogomania o nim zapomina :mad: No to przypominamy, że Kajetan czeka na ds oraz na kasiorkę, żeby zapewnić mu dalszy wikt i opierunek w dt :-) Quote
Moria Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Tak jakos ja ostatnio nie mam czasu, a Kajetanek wedrowniczek wedruje sobie po ogrodzie i bardzo sie cieszy, łapie wiatr w pluca, do gory nosek zadziera i wącha powiew i smieje sie. musze mu zrobic takie zdjecie. Quote
Ffrubka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ooooooOOOOO takie zdjątko byłoby superaśne!! Kajetanku może swój nowy domek wyniuchasz z tym wiatrem? :p Quote
Lidan Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Moria napisał(a):Tak jakos ja ostatnio nie mam czasu, a Kajetanek wedrowniczek wedruje sobie po ogrodzie i bardzo sie cieszy, łapie wiatr w pluca, do gory nosek zadziera i wącha powiew i smieje sie. musze mu zrobic takie zdjecie. Strasznie się cieszę, że Kajetanek trafił do Ciebie Moria :loveu: I że masz tyle hektarów, po ktorych nasz ślepaczek może bezpiecznie wędrować ;) Quote
gonia66 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Lidan']Chyba za cicho Kajetanek w tym dt siedzi i sobie dogomania o nim zapomina :mad: No to przypominamy, że Kajetan czeka na ds oraz na kasiorkę, żeby zapewnić mu dalszy wikt i opierunek w dt :-) Wczoraj moje dogo padlo...a wczesniej....:-(:-(:-(nie mialam glowy- przepraszam bardzo Kajtusiu... Ale juz jest ciut lepiej- wracam do swiata zywych i do Was....dlatego smiem donosic, ze konto Kajetanka sie ciut ciut wzbogacilo....no moze nawet nie tak "ciut- ciut"...:lol: Zobaczcie same: agusiazet- 40 zl rita60- 10 zl ania z poznania- 60 zl wioletat- 40 zl RAZEM PRZYBYLO DO SKARPETKI 150 ZL....BYLO 12 ZL, WIEC OBECNY STAN KONTA KAJTUSIA WYNOSI- 162 ZL:loveu::loveu: Bardzo bardzo dziekujemy wszystkim pamietajacym cioteczkom i zapraszamy pozostale cioteczki do wplat na kolejny miesiac w hoteliku Kajtunia:loveu::loveu: CIAPULKO- KOCHAM TĘSKNIĘ NIE ZAPOMNĘ...22.08.2009.. Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 :placz::placz::placz: Ciotki, nie wiem jak to zrobiłam, że wątek Kajtusia wyleciał mi z subskrypcji (musiałam coś swoimi pazurami kliknąć nie na to co trzeba) :angryy: Chciałabym troszke uporządkować swoje sprawy na wątku Kajteczka: deklarowałam dla Niego 15 zł miesięcznie i nie widzę siebie w pierwszym poście pośród deklarujących cioć. Poproszę więc mnie wpisać :lol: Dziś przelałam do Goni składkę za sierpień i dopiero dziś zrobię kilka ogłoszeń chłopakowi :shake: Sorry za opóźnienie ale tak jak pisałam posiałam wątek a i czasu mam tylko troszkę :angryy: Kajtuś - całuję Cię w siwulca :loveu: Quote
Recommended Posts