Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri_2008 napisał(a):
zrobię Kajtusiowi ogłoszenia.
Sukcesywnie w ciągu kilku dni po kilka na różnych stronkach.;)

Dzięki kochana ciotko Negri :loveu::loveu::loveu:

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri_2008 napisał(a):
cześć Ewciu :loveu:
Nasza księgowa Gonia66 na wakacjach buszuje

Ja też mam zaległość i wstyd mi jak beret ale jak tylko Gonia wróci zaraz wpłacam.

Kajtuś wie co dobre, cwaniura. Miziaj go tam cioteczko Mori, miziaj :evil_lol:;)

To czekam, bo nie pamiętam za które miesiące płaciłam. Wiem, że wysłałam za 3 miesiące.............
Gdybym była coś winna to uzupełnię po powrocie z urlopu ( pod koniec sierpnia).
Tylko proszę o info :oops:

Posted

Lidan napisał(a):
Ja podrzucę wieczorową porą bo cicho tu i pusto okropnie. Wszyscy wyjechali na urlop czy co :roll:

Ja wrocilam i jestem:lol:ale sporo cioteczek wyjechało:roll:

Posted

kajtus jak jest na dworku i chodzi spaceruje i potem go wołam już sie odzywa szczekaniem gdzie jest. Tylko straszna z niego chudzinka mimo że dostaje jedzonko ciężko go podtuczyc i nikt go nie objada bo piklnuje aby zjadl.

Posted

Jestem cioteczki i juz chyba raczej będe:p:pPoniewaz wpadlam do domku przed kilkoma godzinami, zrobialm juz zestawienie wplat ( i niestety sporo mam brakow- obecnie Kajtus ma 242zł a potrzebuje 300 zł a 15-go to juz za kilka dni)ale wszystko napisze jutro i jutro odpowiejm na poczte...wpadlam tu bo przeczytalam wiadomosc od Ihabe, ze byla Pani we wrocku ktora chciala niewodomemu psiakowi dac domek..ale dostalam wiadomosc pod koniec lioca..nie czytalam jej a teraz chyba juz sprawa nieaktualna..a myslalam wchodzac tu ze moze beda jakies dobre wiesci...jutro zobacze co z ta wiadomoscia i jutro wszystko napisze..a i tak uwazam, ze przeczytalam dobre wiadomosci i zobaczylam zdjecia cudne:))):multi::multi:Tak wiec cioteczki szykowac kieszenie:lol::lol::lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
Jestem cioteczki i juz chyba raczej będe:p:pPoniewaz wpadlam do domku przed kilkoma godzinami, zrobialm juz zestawienie wplat ( i niestety sporo mam brakow- obecnie Kajtus ma 242zł a potrzebuje 300 zł a 15-go to juz za kilka dni)ale wszystko napisze jutro i jutro odpowiejm na poczte...wpadlam tu bo przeczytalam wiadomosc od Ihabe, ze byla Pani we wrocku ktora chciala niewodomemu psiakowi dac domek..ale dostalam wiadomosc pod koniec lioca..nie czytalam jej a teraz chyba juz sprawa nieaktualna..a myslalam wchodzac tu ze moze beda jakies dobre wiesci...jutro zobacze co z ta wiadomoscia i jutro wszystko napisze..a i tak uwazam, ze przeczytalam dobre wiadomosci i zobaczylam zdjecia cudne:))):multi::multi:Tak wiec cioteczki szykowac kieszenie:lol::lol::lol:

Gonia jak będziesz miała chwilkę to napisz mi co mam wkleic do pierwszego postu(rozliczenia),bo chyba jest nieaktualny jak na razie;)

Posted

No dobra..zaczynam pracę "popoludniową":)
Było przed moim wyjazdem tak: (przypominam)
wplaty przedstawiają sie w tej kolejności:

29.06- madcat- 10zł
1. 07- Bjuta- 10 zł
2. 07- MArysia55- 20 zł
Ewatonieja- 35 zł
Ihabe- 30zł
7. 07- Lidan- 10 zł
8. 07- Frubka- 10 zł
9. 07- Leni356- 52 zł (w tym 30 zł deklaracji, 22 zł z bazarku)
13.07- Leyla- 50 zł
Agata51- 10 zł
17.07- MAlicja- 5 zł
21.07- Rita60- 10 zł
Gonia66- 10 zł

TAk więc po zsumowaniu wpłat w miesiącu lipcu (było 5 zł, doszło 262 zł), na koncie Kajetanka mieliśmy 267 zł.
Dziś jednak dokonałam przelewu za kolejne pól miesiąca ( do 16 sierpnia)- 150 zł, więc skarpetka zubożała i jest w niej już tylko 117 zł. KOLEJNE WPŁATY OD DNIA 27.07
27.07- Madcat1981- 10 zł
31.07- Bjuta- 10 zł
03.08- Ewatonieja- 35 zł
03.08- Lidan- 10 zł
03.08- Marysia55- 30 zł
03.08- Ihabe- 30 zł
10.08- Frubka- 10 zł
12.08- Agata51- 10 zł
TAk więc przybyło naszemu słodziakowi do skarpetki 145 zł. Z poprzednich wpłat pozostało 117 zł + 145 zł daje nam kwotę 262 zł na dzień dzisiejszy.
CZytałam we wcześniejszych postach, że Ola-la wysłała pieniążki (było to chyba 3.08) ale niestety nie dotarla zadna kwota. Nie mam też ani jednej z deklarowanej kwoty od MArty23. Jeszcze dwie cioteczki nie dokonały też wpłaty za miesiąc lipiec- sierpień. Przypomnę sie im na PW, bo warto mieć kilka złotych w zapasie na wszelki wypadek:p
To są wszystkie wpłaty- prosze sie odszukać i jeśli się odnajdzie- to spokój do końca miesiąca:lol::lol::lol:
Dziękuję wszystkim cioteczkom kochanym, ktore dzielnie walczą (a ja niegodna tyle czasu sie byczę:oops::oops:Obiecuję przez najbliżaszy tydzien siedzieć w domu:eviltong::eviltong::eviltong:
TAk więc przybyło Kajtusiowi

Posted

EVA2406 napisał(a):
To czekam, bo nie pamiętam za które miesiące płaciłam. Wiem, że wysłałam za 3 miesiące.............
Gdybym była coś winna to uzupełnię po powrocie z urlopu ( pod koniec sierpnia).
Tylko proszę o info :oops:
Evu s- dobrze pamiętasz- mam Twoje 3 wpłaty, więc do września masz wolne- odpoczywaj i wracaj opalona i szczęsliwa, tylko za dużo kasy nie wydawaj,bo..no wiesz:eviltong::eviltong:

Posted

ihabe napisał(a):
Gosiu a czy dotarl do ciebie mój pw o pani z Wrocławia, która chciała pomóc kalekiemu psiakowi?

TAk Iwonko- dotarł, ale przeczytałam go dopiero przedwczoraj w nocy..Od razu wskozylam na wątek sprawdzić czy moze ktos juz cos wczesniej wiedizal ale niestety...wczoraj zobaczyłam Cie na dogo ale już nie chcialam Ci zawracać głowy..wiesz dlaczego:-(:-(:-(Poza tym myślę, że sprawa już raczej nieaktualna, bo pisałaś o tym przed swoim wyjazdem...czy myślisz, że jeszcze mam próbować??Jeśli tak, to zadzwonie:roll:

Posted

[quote name='gonia66']
KOLEJNE WPŁATY OD DNIA 27.07
27.07- Madcat1981- 10 zł
31.07- Bjuta- 10 zł
03.08- Ewatonieja- 35 zł
03.08- Lidan- 10 zł
03.08- Marysia55- 30 zł
03.08- Ihabe- 30 zł
10.08- Frubka- 10 zł
12.08- Agata51- 10 zł
Dziękuję wszystkim cioteczkom kochanym, ktore dzielnie walczą (a ja niegodna tyle czasu sie byczę:oops::oops:Obiecuję przez najbliżaszy tydzien siedzieć w domu:eviltong::eviltong::eviltong:
TAk więc przybyło Kajtusiowi
Gonia ja wpłaciłam na Kajetanka 3.08.2009r swoja stałą deklarację tj.20,- te 30,- które wpisałaś to pewnie te brakujące 30,- na Tobisia . wszystkie 3 wpłaty na Kubusia, Tobisia i Kajtusia wpłaciłam w jednym dniu pewnie dlatego Ci sie popierdzieliło:evil_lol:. Inna sprawa, że ewidendentnie nie słuzy ci dłuższy pobyt poza dogo i moczenie ( nie powiem czego) w słonej wodzie :diabloti:

Posted

gonia66 napisał(a):
TAk Iwonko- dotarł, ale przeczytałam go dopiero przedwczoraj w nocy..Od razu wskozylam na wątek sprawdzić czy moze ktos juz cos wczesniej wiedizal ale niestety...wczoraj zobaczyłam Cie na dogo ale już nie chcialam Ci zawracać głowy..wiesz dlaczego:-(:-(:-(Poza tym myślę, że sprawa już raczej nieaktualna, bo pisałaś o tym przed swoim wyjazdem...czy myślisz, że jeszcze mam próbować??Jeśli tak, to zadzwonie:roll:

próbujmy kochanie, nie mamy nic do stracenia:loveu::loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
Gonia ja wpłaciłam na Kajetanka 3.08.2009r swoja stałą deklarację tj.20,- te 30,- które wpisałaś to pewnie te brakujące 30,- na Tobisia . wszystkie 3 wpłaty na Kubusia, Tobisia i Kajtusia wpłaciłam w jednym dniu pewnie dlatego Ci sie popierdzieliło:evil_lol:. Inna sprawa, że ewidendentnie nie słuzy ci dłuższy pobyt poza dogo i moczenie ( nie powiem czego) w słonej wodzie :diabloti:

Jezu:placz::placz::placz:...chyba sie pochlastam:/ Masz rację Maryś, ze się chyba pogubiłam musze od początku wszystko zrobić...ale wczoraj już tak dokladnie mi sie wydawalo sprawdzalam...tylko, ze ja pamietam Ciebie i Twoje 3 wplaty, bo byly naraz..teraz do "banku" nie wejde aż do 2.00:mad::mad:Sprawa z Wioletat tez się wyjasnila-ona faktycznie zadeklarowala wplacac na Kajtusia (odnalazlam maila) i to 40 zł co tutaj wpisalam- nie jest Tobisia a Kajtusia, a Wioletat nie wplacila na Tobisia jeszcze:cool1:O ludzie..nigdy wiecej...jak bede wyjezdzala na dluzej biore internet ze sobą koniecznie, bo się wykoncze,ale jestem wypoczeta, wiec trudno- jak mus to mus..czekam do 2 i sie zabieram do poprawek...

Posted

gonia66 napisał(a):
Jezu:placz::placz::placz:...chyba sie pochlastam:/ Masz rację Maryś, ze się chyba pogubiłam musze od początku wszystko zrobić...ale wczoraj już tak dokladnie mi sie wydawalo sprawdzalam...tylko, ze ja pamietam Ciebie i Twoje 3 wplaty, bo byly naraz..teraz do "banku" nie wejde aż do 2.00:mad::mad:Sprawa z Wioletat tez się wyjasnila-ona faktycznie zadeklarowala wplacac na Kajtusia (odnalazlam maila) i to 40 zł co tutaj wpisalam- nie jest Tobisia a Kajtusia, a Wioletat nie wplacila na Tobisia jeszcze:cool1:O ludzie..nigdy wiecej...jak bede wyjezdzala na dluzej biore internet ze sobą koniecznie, bo się wykoncze,ale jestem wypoczeta, wiec trudno- jak mus to mus..czekam do 2 i sie zabieram do poprawek...

No..i jeszczed teraz watki popierdzieliłam..brawo..super..kuerowniczka zamieszania jestem niezła..poprawiam wiec wyzej wszystko...potem sprawdze i porownam raz jeszcze....jak wejde do banku:)

Posted

UWAGA UWAGA- WYDANIE DRUGIE POPRAWIONE!!!!
Po zsumowaniu wpłat w miesiącu lipcu (było 5 zł, doszło 262 zł), na koncie Kajetanka mieliśmy 267 zł PLUS 40 ZŁ OD WIOLETAT (ZA ;LIPIEC I SIERPIEŃ WPISANĄ NA KONTO TOBISIA PRZEZ POMYŁKĘ:razz::oops:)- RAZEM WIĘC W LIPCU MAMY 307 ZŁ
Dziś jednak dokonałam przelewu za kolejne pól miesiąca ( do 16 sierpnia)- 150 zł, więc skarpetka zubożała i jest w niej już tylko 157 zł. KOLEJNE WPŁATY OD DNIA 27.07
27.07- Madcat1981- 10 zł
31.07- Bjuta- 10 zł
03.08- Ewatonieja- 35 zł
03.08- Lidan- 10 zł
03.08- Marysia55- 20 zł
03.08- Ihabe- 30 zł
10.08- Frubka- 10 zł
12.08- Agata51- 10 zł
TAk więc przybyło naszemu słodziakowi do skarpetki 135 zł. Z poprzednich wpłat pozostało 157 zł + 135 zł daje nam kwotę 292 zł na dzień dzisiejszy.
BŁAGAM O SPRAWDZENIE SZUKANIE NIEDOPATRZEŃ I POMYŁEK, BO NA RAZIE POPRAWKI " W CIEMNO" BEZ ZAGLĄDANIA DO BANKU ..GDYBY COŚ- PISAĆ PLISSSSSS:p:p:p

Posted

Gonia:loveu: znam ten 'ból' ja Ciebie rozumiem lepiej niż niejedna ciotka ciotka na wątku :p:p:p to tak jak człowiek bierze na swoje barki finanse :diabloti:
ja Ciebie rozgrzeszam bo mam to na co dzień :cool3: