__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Negri_2008 napisał(a):zrobię Kajtusiowi ogłoszenia. Sukcesywnie w ciągu kilku dni po kilka na różnych stronkach.;) Dzięki kochana ciotko Negri :loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Negri_2008 napisał(a):cześć Ewciu :loveu: Nasza księgowa Gonia66 na wakacjach buszuje Ja też mam zaległość i wstyd mi jak beret ale jak tylko Gonia wróci zaraz wpłacam. Kajtuś wie co dobre, cwaniura. Miziaj go tam cioteczko Mori, miziaj :evil_lol:;) To czekam, bo nie pamiętam za które miesiące płaciłam. Wiem, że wysłałam za 3 miesiące............. Gdybym była coś winna to uzupełnię po powrocie z urlopu ( pod koniec sierpnia). Tylko proszę o info :oops: Quote
Lidan Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Cześć maleńki ślepaczku :lol: Jakoś tak trochę tu pustawo :shake: Quote
marysia55 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 zeby nie było pustawo to podrzucę naszego Kajtusia na pierwszą stronę :loveu: Quote
Lidan Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ja podrzucę wieczorową porą bo cicho tu i pusto okropnie. Wszyscy wyjechali na urlop czy co :roll: Quote
rita60 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Lidan napisał(a):Ja podrzucę wieczorową porą bo cicho tu i pusto okropnie. Wszyscy wyjechali na urlop czy co :roll: Ja wrocilam i jestem:lol:ale sporo cioteczek wyjechało:roll: Quote
Moria Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 kajtus jak jest na dworku i chodzi spaceruje i potem go wołam już sie odzywa szczekaniem gdzie jest. Tylko straszna z niego chudzinka mimo że dostaje jedzonko ciężko go podtuczyc i nikt go nie objada bo piklnuje aby zjadl. Quote
gonia66 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jestem cioteczki i juz chyba raczej będe:p:pPoniewaz wpadlam do domku przed kilkoma godzinami, zrobialm juz zestawienie wplat ( i niestety sporo mam brakow- obecnie Kajtus ma 242zł a potrzebuje 300 zł a 15-go to juz za kilka dni)ale wszystko napisze jutro i jutro odpowiejm na poczte...wpadlam tu bo przeczytalam wiadomosc od Ihabe, ze byla Pani we wrocku ktora chciala niewodomemu psiakowi dac domek..ale dostalam wiadomosc pod koniec lioca..nie czytalam jej a teraz chyba juz sprawa nieaktualna..a myslalam wchodzac tu ze moze beda jakies dobre wiesci...jutro zobacze co z ta wiadomoscia i jutro wszystko napisze..a i tak uwazam, ze przeczytalam dobre wiadomosci i zobaczylam zdjecia cudne:))):multi::multi:Tak wiec cioteczki szykowac kieszenie:lol::lol::lol: Quote
agata51 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Goniu, mam nadzieję, że masz już dość mórz wszelakich. Ale się wybyczyłaś! Do roboty, kochana! Moje skromne kasiątko pójdzie dzisiaj. Mam nadzieję. Quote
Natussiaa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 gonia66 napisał(a):Jestem cioteczki i juz chyba raczej będe:p:pPoniewaz wpadlam do domku przed kilkoma godzinami, zrobialm juz zestawienie wplat ( i niestety sporo mam brakow- obecnie Kajtus ma 242zł a potrzebuje 300 zł a 15-go to juz za kilka dni)ale wszystko napisze jutro i jutro odpowiejm na poczte...wpadlam tu bo przeczytalam wiadomosc od Ihabe, ze byla Pani we wrocku ktora chciala niewodomemu psiakowi dac domek..ale dostalam wiadomosc pod koniec lioca..nie czytalam jej a teraz chyba juz sprawa nieaktualna..a myslalam wchodzac tu ze moze beda jakies dobre wiesci...jutro zobacze co z ta wiadomoscia i jutro wszystko napisze..a i tak uwazam, ze przeczytalam dobre wiadomosci i zobaczylam zdjecia cudne:))):multi::multi:Tak wiec cioteczki szykowac kieszenie:lol::lol::lol: Gonia jak będziesz miała chwilkę to napisz mi co mam wkleic do pierwszego postu(rozliczenia),bo chyba jest nieaktualny jak na razie;) Quote
gonia66 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 No dobra..zaczynam pracę "popoludniową":) Było przed moim wyjazdem tak: (przypominam) wplaty przedstawiają sie w tej kolejności: 29.06- madcat- 10zł 1. 07- Bjuta- 10 zł 2. 07- MArysia55- 20 zł Ewatonieja- 35 zł Ihabe- 30zł 7. 07- Lidan- 10 zł 8. 07- Frubka- 10 zł 9. 07- Leni356- 52 zł (w tym 30 zł deklaracji, 22 zł z bazarku) 13.07- Leyla- 50 zł Agata51- 10 zł 17.07- MAlicja- 5 zł 21.07- Rita60- 10 zł Gonia66- 10 zł TAk więc po zsumowaniu wpłat w miesiącu lipcu (było 5 zł, doszło 262 zł), na koncie Kajetanka mieliśmy 267 zł. Dziś jednak dokonałam przelewu za kolejne pól miesiąca ( do 16 sierpnia)- 150 zł, więc skarpetka zubożała i jest w niej już tylko 117 zł. KOLEJNE WPŁATY OD DNIA 27.07 27.07- Madcat1981- 10 zł 31.07- Bjuta- 10 zł 03.08- Ewatonieja- 35 zł 03.08- Lidan- 10 zł 03.08- Marysia55- 30 zł 03.08- Ihabe- 30 zł 10.08- Frubka- 10 zł 12.08- Agata51- 10 zł TAk więc przybyło naszemu słodziakowi do skarpetki 145 zł. Z poprzednich wpłat pozostało 117 zł + 145 zł daje nam kwotę 262 zł na dzień dzisiejszy. CZytałam we wcześniejszych postach, że Ola-la wysłała pieniążki (było to chyba 3.08) ale niestety nie dotarla zadna kwota. Nie mam też ani jednej z deklarowanej kwoty od MArty23. Jeszcze dwie cioteczki nie dokonały też wpłaty za miesiąc lipiec- sierpień. Przypomnę sie im na PW, bo warto mieć kilka złotych w zapasie na wszelki wypadek:p To są wszystkie wpłaty- prosze sie odszukać i jeśli się odnajdzie- to spokój do końca miesiąca:lol::lol::lol: Dziękuję wszystkim cioteczkom kochanym, ktore dzielnie walczą (a ja niegodna tyle czasu sie byczę:oops::oops:Obiecuję przez najbliżaszy tydzien siedzieć w domu:eviltong::eviltong::eviltong: TAk więc przybyło Kajtusiowi Quote
gonia66 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 EVA2406 napisał(a):To czekam, bo nie pamiętam za które miesiące płaciłam. Wiem, że wysłałam za 3 miesiące............. Gdybym była coś winna to uzupełnię po powrocie z urlopu ( pod koniec sierpnia). Tylko proszę o info :oops:Evu s- dobrze pamiętasz- mam Twoje 3 wpłaty, więc do września masz wolne- odpoczywaj i wracaj opalona i szczęsliwa, tylko za dużo kasy nie wydawaj,bo..no wiesz:eviltong::eviltong: Quote
ihabe Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Gosiu a czy dotarl do ciebie mój pw o pani z Wrocławia, która chciała pomóc kalekiemu psiakowi? Quote
gonia66 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ihabe napisał(a):Gosiu a czy dotarl do ciebie mój pw o pani z Wrocławia, która chciała pomóc kalekiemu psiakowi? TAk Iwonko- dotarł, ale przeczytałam go dopiero przedwczoraj w nocy..Od razu wskozylam na wątek sprawdzić czy moze ktos juz cos wczesniej wiedizal ale niestety...wczoraj zobaczyłam Cie na dogo ale już nie chcialam Ci zawracać głowy..wiesz dlaczego:-(:-(:-(Poza tym myślę, że sprawa już raczej nieaktualna, bo pisałaś o tym przed swoim wyjazdem...czy myślisz, że jeszcze mam próbować??Jeśli tak, to zadzwonie:roll: Quote
marysia55 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='gonia66'] KOLEJNE WPŁATY OD DNIA 27.07 27.07- Madcat1981- 10 zł 31.07- Bjuta- 10 zł 03.08- Ewatonieja- 35 zł 03.08- Lidan- 10 zł 03.08- Marysia55- 30 zł 03.08- Ihabe- 30 zł 10.08- Frubka- 10 zł 12.08- Agata51- 10 zł Dziękuję wszystkim cioteczkom kochanym, ktore dzielnie walczą (a ja niegodna tyle czasu sie byczę:oops::oops:Obiecuję przez najbliżaszy tydzien siedzieć w domu:eviltong::eviltong::eviltong: TAk więc przybyło Kajtusiowi Gonia ja wpłaciłam na Kajetanka 3.08.2009r swoja stałą deklarację tj.20,- te 30,- które wpisałaś to pewnie te brakujące 30,- na Tobisia . wszystkie 3 wpłaty na Kubusia, Tobisia i Kajtusia wpłaciłam w jednym dniu pewnie dlatego Ci sie popierdzieliło:evil_lol:. Inna sprawa, że ewidendentnie nie słuzy ci dłuższy pobyt poza dogo i moczenie ( nie powiem czego) w słonej wodzie :diabloti: Quote
ihabe Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 gonia66 napisał(a):TAk Iwonko- dotarł, ale przeczytałam go dopiero przedwczoraj w nocy..Od razu wskozylam na wątek sprawdzić czy moze ktos juz cos wczesniej wiedizal ale niestety...wczoraj zobaczyłam Cie na dogo ale już nie chcialam Ci zawracać głowy..wiesz dlaczego:-(:-(:-(Poza tym myślę, że sprawa już raczej nieaktualna, bo pisałaś o tym przed swoim wyjazdem...czy myślisz, że jeszcze mam próbować??Jeśli tak, to zadzwonie:roll: próbujmy kochanie, nie mamy nic do stracenia:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 marysia55 napisał(a):Gonia ja wpłaciłam na Kajetanka 3.08.2009r swoja stałą deklarację tj.20,- te 30,- które wpisałaś to pewnie te brakujące 30,- na Tobisia . wszystkie 3 wpłaty na Kubusia, Tobisia i Kajtusia wpłaciłam w jednym dniu pewnie dlatego Ci sie popierdzieliło:evil_lol:. Inna sprawa, że ewidendentnie nie słuzy ci dłuższy pobyt poza dogo i moczenie ( nie powiem czego) w słonej wodzie :diabloti: Jezu:placz::placz::placz:...chyba sie pochlastam:/ Masz rację Maryś, ze się chyba pogubiłam musze od początku wszystko zrobić...ale wczoraj już tak dokladnie mi sie wydawalo sprawdzalam...tylko, ze ja pamietam Ciebie i Twoje 3 wplaty, bo byly naraz..teraz do "banku" nie wejde aż do 2.00:mad::mad:Sprawa z Wioletat tez się wyjasnila-ona faktycznie zadeklarowala wplacac na Kajtusia (odnalazlam maila) i to 40 zł co tutaj wpisalam- nie jest Tobisia a Kajtusia, a Wioletat nie wplacila na Tobisia jeszcze:cool1:O ludzie..nigdy wiecej...jak bede wyjezdzala na dluzej biore internet ze sobą koniecznie, bo się wykoncze,ale jestem wypoczeta, wiec trudno- jak mus to mus..czekam do 2 i sie zabieram do poprawek... Quote
gonia66 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 gonia66 napisał(a):Jezu:placz::placz::placz:...chyba sie pochlastam:/ Masz rację Maryś, ze się chyba pogubiłam musze od początku wszystko zrobić...ale wczoraj już tak dokladnie mi sie wydawalo sprawdzalam...tylko, ze ja pamietam Ciebie i Twoje 3 wplaty, bo byly naraz..teraz do "banku" nie wejde aż do 2.00:mad::mad:Sprawa z Wioletat tez się wyjasnila-ona faktycznie zadeklarowala wplacac na Kajtusia (odnalazlam maila) i to 40 zł co tutaj wpisalam- nie jest Tobisia a Kajtusia, a Wioletat nie wplacila na Tobisia jeszcze:cool1:O ludzie..nigdy wiecej...jak bede wyjezdzala na dluzej biore internet ze sobą koniecznie, bo się wykoncze,ale jestem wypoczeta, wiec trudno- jak mus to mus..czekam do 2 i sie zabieram do poprawek... No..i jeszczed teraz watki popierdzieliłam..brawo..super..kuerowniczka zamieszania jestem niezła..poprawiam wiec wyzej wszystko...potem sprawdze i porownam raz jeszcze....jak wejde do banku:) Quote
gonia66 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 UWAGA UWAGA- WYDANIE DRUGIE POPRAWIONE!!!! Po zsumowaniu wpłat w miesiącu lipcu (było 5 zł, doszło 262 zł), na koncie Kajetanka mieliśmy 267 zł PLUS 40 ZŁ OD WIOLETAT (ZA ;LIPIEC I SIERPIEŃ WPISANĄ NA KONTO TOBISIA PRZEZ POMYŁKĘ:razz::oops:)- RAZEM WIĘC W LIPCU MAMY 307 ZŁ Dziś jednak dokonałam przelewu za kolejne pól miesiąca ( do 16 sierpnia)- 150 zł, więc skarpetka zubożała i jest w niej już tylko 157 zł. KOLEJNE WPŁATY OD DNIA 27.07 27.07- Madcat1981- 10 zł 31.07- Bjuta- 10 zł 03.08- Ewatonieja- 35 zł 03.08- Lidan- 10 zł 03.08- Marysia55- 20 zł 03.08- Ihabe- 30 zł 10.08- Frubka- 10 zł 12.08- Agata51- 10 zł TAk więc przybyło naszemu słodziakowi do skarpetki 135 zł. Z poprzednich wpłat pozostało 157 zł + 135 zł daje nam kwotę 292 zł na dzień dzisiejszy. BŁAGAM O SPRAWDZENIE SZUKANIE NIEDOPATRZEŃ I POMYŁEK, BO NA RAZIE POPRAWKI " W CIEMNO" BEZ ZAGLĄDANIA DO BANKU ..GDYBY COŚ- PISAĆ PLISSSSSS:p:p:p Quote
marysia55 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Gonia:loveu: znam ten 'ból' ja Ciebie rozumiem lepiej niż niejedna ciotka ciotka na wątku :p:p:p to tak jak człowiek bierze na swoje barki finanse :diabloti: ja Ciebie rozgrzeszam bo mam to na co dzień :cool3: Quote
Recommended Posts