Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet nie moze byc inaczej- ja wyjezdzam w poniedzialek wiec nie bylabym w stanie kontrolowac tematu, wiec jak juz dostaniesz pieni azki i wyslesz ksiazki- przeslij na moje konto cala kwote:loveu::loveu:
Tez jestem ciekawa co u \kajtusia..jakies foteczki bym chetnie zobaczyla, choc wiem ile Wiola ma pracy:razz::razz::razz:Ale tak przed odjazdem miło by bylo zobaczyć Słodziaka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:iloveyou:NO to czekam do 17 na obiecane foteczki:loveu::loveu:
Tymczasem melduje posłusznie, ze kaska za hotelik(do konca miesiąca- 150 zł) wysłana plus kaska za koszyczek- 30 zł też.
Teraz już ślę caluski i uściski w Waszą stronę i mocno pozdrawiam- tesknie i prosze o mizianki dla Kajtusia:iloveyou::iloveyou::bye::bye::bye:

Posted

Jesooooo- toż to nie ten sam Kajtuś..psa nam Wiola podmieniła normalnie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:On wygląda jakby 5 lat młodszy czy co???I patrzy tak, jakby widział:lol::lol::lol:Ależ to się cudeńko zrobiło..:multi::multi::multi::multi:Dzięki Wioletka za foteczke:loveu::loveu:Mogę jechać spokojnie- więc papapap:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ola la']piekny Kajtusieniek!:loveu:
on nie tylko wyglada jakby cos widzial ale nawet jakby cos z zaciekawieniem i uwaga obserwowal:crazyeye:[/quote]

Dokładnie... tak jakby skupił uwagę nagle wzrokiem na czymś... kochana psinka :lol:

Posted

Kajetanek ślicznie wygląda, troche jak lisek ;)
Osobiście nie znam zupelnie niewidomgo psa i trudno było mi wyobrazić sobie jak może taki pies funkcjonować. Przypomniało mi sie przed chwilą jaka byłam zaskoczona ogladając zdjęcia Brajla, onka bez oczu. Nie jeden raz łapałam się na tym, że wyglada jakby coś ogladał.

[SIZE="1"]Tu jest link do posta, w którym jest krótki filmik o Brajlu:
http://www.dogomania.pl/forum/8947481-post1007.html
Zupełnie nie widać, żeby wpadał na coś albo żeby niepewnie chodził...

Posted

Mogę prosić o nr konta Kajetanka. Kidyś były dwa Kajtki, tamten poszedł do domku stałego i teraz mi sie pomyliło, a czs na moją deklarację:oops:

Posted

Leyla napisał(a):
Mogę prosić o nr konta Kajetanka. Kidyś były dwa Kajtki, tamten poszedł do domku stałego i teraz mi sie pomyliło, a czs na moją deklarację:oops:

Kurcze, dla Kajtka Gonia zbiera kasę a ona pojechała na wakacje.
Mam nadzieję, ze Gonia się nie obrazi, jak ja Ci cioteczko wyślę jej nr konta do wpłaty ;)

Już ślę PM

Posted

marysia55 napisał(a):
ode mnie poszedł nastepny przelew na lipiec. Pieniązki zbiera Gonia66 . Jak trzeba to też mogę podać nr konta, ale musze wiedziec kto chce :evil_lol:

Gonia zbiera, dobrze wiedzieć, bo już mi się zapomniało :evil_lol: ja mam jej nr, od Lu_Gosiak :cool3:

Posted

__Lara napisał(a):
Gonia zbiera, dobrze wiedzieć, bo już mi się zapomniało :evil_lol: ja mam jej nr, od Lu_Gosiak :cool3:

????:???::???::???: ode mnie niemożliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: