Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O rany 😞 To jakaś chora historia. Najpierw nie ma na nią warunków, a potem jak jest zorganizowana pomoc dla niej, to wywiezienie gdzieś?.. Co ci ludzie mają we łbach? 

Posted
Dnia 30.12.2022 o 16:15, Alaskan malamutte napisał:

Poproszę wolontariuszkę Lidkę. Pokażę zdjęcie niech sprawdzi na kwarantannie

Dziekuje...

Poproś proszę. 

Posted

Potwornie się zdenerwowałam, wszystko się we mnie telepie.  Okropnie mi żal suni   😭 

Wywieźli ją jak rzecz. W nieznane, sunia będzie się bała, tęskniła za sąsiadkami. Byle nie do budy.

Posted
Dnia 30.12.2022 o 17:03, Tyśka) napisał:

Sąsiadki są przerażone i zrozpaczone.

Może uda się im dowiedzieć gdzie sunie wywieziono, jakie będzie miała warunki?

Posted

Z nerwów jest mi niedobrze, mdło. Podły babsztyl!!!. Będę prosić św. Franciszka o opiekę nad sunią, żeby nic się jej nie stało i żeby się odnalazła.

Posted

Może babosz nie wyrzucił suni gdzieś w polach, chyba nie jest aż tak podła, żeby zrobić to suni człowieka, którego pewnie znała kilkadziesiąt lat.

Posted

Biedna sunia, wciąż pod górkę😢 Mam nadzieję, że wszystko dobre, co tutaj zostało dla Łatki  zaplanowane, uda się zrealizować. Trzymam mocno kciuki!

Posted

Chciałabym coś nowego napisać. Stowarzyszenie próbuje od paru godzin dodzwonić się do krewnej. 😞 Chciano rozwiązać sprawę polubownie. Bezskutecznie, kobieta nie odbiera telefonu. 

Dodam, że suczka oficjalnie (było wysłane stosowne pismo do organów) była pod opieką Stowarzyszenia i to od listopada. Jutro wrzucę ogłoszenia Łatki. Musimy ją odnaleźć...

• Tyśka) changed the title to 30.12 ZAGINĘŁA! Mała dropiata Łatka po śmierci opiekuna straciła wszystko: dom i sens życia, mieszka w przydomowej szopie
Posted
Dnia 30.12.2022 o 22:06, Tyśka) napisał:

Chciałabym coś nowego napisać. Stowarzyszenie próbuje od paru godzin dodzwonić się do krewnej. 😞 Chciano rozwiązać sprawę polubownie. Bezskutecznie, kobieta nie odbiera telefonu. 

Dodam, że suczka oficjalnie (było wysłane stosowne pismo do organów) była pod opieką Stowarzyszenia i to od listopada. Jutro wrzucę ogłoszenia Łatki. Musimy ją odnaleźć...

Stowarzyszenie powinno napisać jej sms-a skoro nie odbiera , że jak sunia się nie znajdzie to sprawa zostanie zgłoszona na policję .

Posted
Dnia 30.12.2022 o 22:21, mdk8 napisał:

Stowarzyszenie powinno napisać jej sms-a skoro nie odbiera , że jak sunia się znajdzie to sprawa zostanie zgłoszona na policję .

Chyba, jak sunia się NIE znajdzie.