Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.12.2022 o 19:11, Alaskan malamutte napisał:

Fafel już w domu. Wszystko elegancko zrobił na dworze. W domu napił się wody, zjadł puszkę i zwiedza mueszkanie.

Nie może uwierzyć że taki cuuuudny domek mu się trafił❤️❤️

IMG_7903.jpg

Cudny domek dla cudnego psa🙂

• Like 1
Posted
Dnia 4.12.2022 o 20:05, Alaskan malamutte napisał:

Zapomniałam napisać, że imię Fafel zostaje. Pani Monika napisała, że nie chcą mu zmieniać wszystkiego. 

Powiedz, że na drugie ma Cudny 🙂

Posted
Dnia 4.12.2022 o 19:11, Alaskan malamutte napisał:

Fafel już w domu. Wszystko elegancko zrobił na dworze. W domu napił się wody, zjadł puszkę i zwiedza mieszkanie.

Nie może uwierzyć że taki cuuuudny domek mu się trafił❤️❤️

IMG_7903.jpg

Należało mu się !!! Tak długo to tylko na cudowny, wyjątkowy domek się czeka :)  ❤️ 

Posted
Dnia 5.12.2022 o 10:13, Alaskan malamutte napisał:

Fafel zwiedza okolice😍

IMG-20221205-WA0002.jpg

Fafelku, wspaniale, że zamieszkałeś w Warszawie u fajnych ludzi, a walnij tam jeszcze wielkie porządne kupsko przed URMem! 😁

• Like 2
Posted
Dnia 6.12.2022 o 08:19, mari23 napisał:

Moje "Faflowe" ogłoszenie jest wyróżnione do 9 stycznia.... na kogo podmienić?

Może na Blankę? I ogłoszenie na Kraków

Tutaj wątek Blanki 

https://www.dogomania.com/forum/topic/357885-błagamy-o-wsparcie-finansowe-na-hotel-ze-szkoleniowcem-dla-blanki-każdy-grosz-na-wagę-złotablanka-–-zabrana-ze-schroniska-musi-opuścić-hotel/page/16/#comments

Tutaj moje ogłoszenie Blanki na Lublin

https://www.olx.pl/d/oferta/blanka-suczka-w-typie-czarnego-spaniela-do-adopcji-CID103-IDRas7Q.html?bs=olx_pro_listing

Posted
Dnia 6.12.2022 o 18:12, Alaskan malamutte napisał:

Dostałam dzisiaj informację z domku Fafelka. 

Został sam na dwie godziny, nawet nie było najgorzej. Wszystko pod kontrolą. Śpi na swoim posłaniu, macha na widok rodzinki ogonkiem. 

Uffffff

Mądry psiul♥️

Posted

Został sam na dwie godziny, nawet nie było najgorzej. Wszystko pod kontrolą. Śpi na swoim posłaniu, macha na widok rodzinki ogonkiem. 

Uffffff

Rewelacyjne wieści! 😃

Posted

Uffffff

Jednym słowem Cudny w cudnym domku sprawuje się cudnie! ❤️ 

• Like 1
Posted

Rozmawiałam dzisiaj z p. Moniką. Są Faflem zachwyceni!!

Cudny pięknie zostaje sam w domu, wita domowników merdaniem ogona. Pan wniebowzięty, mówi ,że dawno nikt tak go nie witał :-). Pięknie chodzi na smyczy.  Śpi na swoich posłaniach, jest bardzo grzeczny. Pani Monika kilkakrotnie podkreślała, że jest mega łagodny, cudowny i przekochany. Nic nie niszczy, cierpliwie czeka na ich powrót. 

Boi się odkurzacza no i nie chce jeść suchej karmy i dlatego mu odpuścili. Dostaje puchy. 🙂

Fąfel na pewno będzie z nimi jeździł, ponieważ pięknie podróżuje autem. 

Jak tak słuchałam p. Moniki, to serce mi się radowało! Jestem spokojna. Trafił cudnie!!

Zdjęcia niebawem. 

• Like 4
Posted

Dlaczego takie cudowne proludzkie psiaki jak Fafel gniją gdzieś w schronach, przy budach, a ludzie kupują sobie rasowczyki, żeby pasowały im do wystroju mieszkania? Nigdy tego nie pojmę. 

• Like 3
  • Upvote 1