Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koss napisał(a):
zulugula -czy doszły moje grosze, na hotel dla Farcika - -musze wiedziec, czy mam zabic syna ???-jeżeli nieeeeeeeeeee, podobnie z oplatą na leczenie

No niestety nie :cool3:

Posted

93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21
tytuł wpłaty: "Dla FARTA".... na to konto 5 maja wpłacilam 50 zł - ( mam potwierdzenie ) ...

ZULUGULA : dzisiaj po tym jak ....tylko pióra latały, została wyslana moja deklarowana suma ( 40)

Posted

Wczoraj wpłynął przelew 40 zł od Koss i dzisiaj na 55 od Rodzice Maciusia :loveu:

Jestem przekonana, że pieniążki na koncie fundacji są, tylko nikt tego jeszcze nie rozliczył. Ostatnie rozliczenie postu 227 jest z dnia 05/05/09. Jeśli przelew wyszedł tego dnia, to raczej trafił dzień później. Powinna być wiec tam nadpłata o Twoją wpłatę Koss, bo Zachary wpłaciła do wyrównania kosztów leczenia.

Czy można prosić o rozliczenie wpływów dla Farcika na konto Fundacji?

Moria, czy nasz murzynek bambo robi jakieś drobne postępy? Oprócz uśmiechów oczywiscie ;) Jego kolega bliźniak chyba troszkę wyższy ;)

Czy Farcika można spuścić ze smyczy, bez obawy, że zwieje? Przekonuje się powoli do mężczyzn? Czy jest szansa sprawdzenia jak reaguje na koty i dzieci?

Posted

Zapraszam na stronę schroniska w Mysłowicach. Kolejne psy, które trzeba ratować. Też bez pomocy. Benek Bazyl pada na łapy. Ale jeszcze go nie uśpili. Jest szansa. Piekny amstaf - jeszcze nie poszedł na giełdzie. Ma wielkie szczęście. Brat bliźniak naszego Farcika, wciąż tam jest.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-myslowice-pilne-dt-ogl-psy-z-jaworzna-odlowione-przez-sm-110356/index74.html

Posted

Farcik facetów nadal nie lubi i nie wiem czy kiedykolwiek polubi. Wypuszczamy go luzem, z psami sie bawi nie jest agresywny w stosunku do psów.

Posted

Byłam wczoraj u Farcika. Troszkę się boi, sika jeszcze ze strachu, chowa do budy. Wyglada dobrze, błyszczący , zadbany. Oczko nie wyglada , że bylo chore. .Być może będzie pokazany przy nagrywaniu Sprawy dla reportera ! na razie nie wiemy kiedy program bedzie emitowany.

Posted

Doskonale! To mogłaby być dla niego szansa :razz:

Moria, czy uważasz że do Farcikowej adopcji trzeba będzie jeszcze długo czekać? Czy ten lęk przed mężczyznami nadal objawia się agresją?

Posted

Niestety ale tak, Farcik musi jeszcze trochę poczekać na adopcje, takie na juz ode mnie są Łajka i Alfik.
Ja zawsze ubolewam, że oni tak długo czekaja, staram sie zapewnic im jak najlepsze warunki ale własny dom i wlasny czlowiek to zawsze własne.
Jednak wolę jak sie poczeka i adopcja jest przemyslana i taka juz na zawsze.

Posted

Kochany Farcik :loveu:.
Szczęściarz i tyle!!!
Moria, DZIĘKI, że jest u Ciebie.

Kiedy mu zrobiłam zdjęcie w schronie z tą okropną raną, którą ciągle wycierał zabłoconą łapką i po 2 dniach zobaczyłam go znowu w tym samym boksie, (mimo, że podobno oglądał go weterynarz), bez żadnego zabezpieczenia rany byłam przekonana, że długo nie będzie żył...
Ale... dzięki samozaparciu wielu cioteczek, jak również- muszę tu wspomnieć- moich szkolnych dzieciaków, wszystkich o anielskich sercach, Farcik dostał drugą szansę na życie.
Ciesz się Farciku życiem, poznawaj świat z tej lepszej strony.
:multi:

Posted

Kochane co z zaswiadczeniem oszczepieniu przeciwko wsciekliznie, jeżeli takie jest to prosze mi wyslac, a jeżeli nie ma to musze go zaszczepić. Pozdrawiam.

Posted

[quote name='basia0607']Byłam wczoraj u Farcika. Troszkę się boi, sika jeszcze ze strachu, chowa do budy. Wyglada dobrze, błyszczący , zadbany. Oczko nie wyglada , że bylo chore. .Być może będzie pokazany przy nagrywaniu Sprawy dla reportera ! na razie nie wiemy kiedy program bedzie emitowany.[/quote

Ile Farcik musiał zlego doznać od ludzi! A teraz oglądam dziennik na Polsacie, dziennikarze pokazują jakie okrutne i obojętne mamy społeczeństwo, a ustawa o ochronie zwierząt i kary za okrucieństwo na zwierzętach jest tylko na papierze.