Ajula Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 jaki on ładny :loveu: ale uprząż to ma jak na ogiera czystej krwi arabskiej :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Piękne zdjęcia :loveu: Teraz Farcik może być naprawdę szczęśliwy :loveu: Quote
zulugula Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 koss napisał(a):zulugula -czy doszły moje grosze, na hotel dla Farcika - -musze wiedziec, czy mam zabic syna ???-jeżeli nieeeeeeeeeee, podobnie z oplatą na leczenie No niestety nie :cool3: Quote
kmonika Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 jaki on szczęsliwy na tych fotkach:multi: łza sie w oku kręci... Quote
koss Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 tytuł wpłaty: "Dla FARTA".... na to konto 5 maja wpłacilam 50 zł - ( mam potwierdzenie ) ... ZULUGULA : dzisiaj po tym jak ....tylko pióra latały, została wyslana moja deklarowana suma ( 40) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dziś przelałam moje zadeklarowane 55 zł na Farcika - 30 zł moje + 25 zł z bazarku ;) Quote
kuba123 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Farciku kochany jak ci tam u Morii bez śląskich ciotek Quote
zulugula Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Wczoraj wpłynął przelew 40 zł od Koss i dzisiaj na 55 od Rodzice Maciusia :loveu: Jestem przekonana, że pieniążki na koncie fundacji są, tylko nikt tego jeszcze nie rozliczył. Ostatnie rozliczenie postu 227 jest z dnia 05/05/09. Jeśli przelew wyszedł tego dnia, to raczej trafił dzień później. Powinna być wiec tam nadpłata o Twoją wpłatę Koss, bo Zachary wpłaciła do wyrównania kosztów leczenia. Czy można prosić o rozliczenie wpływów dla Farcika na konto Fundacji? Moria, czy nasz murzynek bambo robi jakieś drobne postępy? Oprócz uśmiechów oczywiscie ;) Jego kolega bliźniak chyba troszkę wyższy ;) Czy Farcika można spuścić ze smyczy, bez obawy, że zwieje? Przekonuje się powoli do mężczyzn? Czy jest szansa sprawdzenia jak reaguje na koty i dzieci? Quote
zulugula Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Zapraszam na stronę schroniska w Mysłowicach. Kolejne psy, które trzeba ratować. Też bez pomocy. Benek Bazyl pada na łapy. Ale jeszcze go nie uśpili. Jest szansa. Piekny amstaf - jeszcze nie poszedł na giełdzie. Ma wielkie szczęście. Brat bliźniak naszego Farcika, wciąż tam jest. http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-myslowice-pilne-dt-ogl-psy-z-jaworzna-odlowione-przez-sm-110356/index74.html Quote
Moria Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Farcik facetów nadal nie lubi i nie wiem czy kiedykolwiek polubi. Wypuszczamy go luzem, z psami sie bawi nie jest agresywny w stosunku do psów. Quote
MyrkurDagur Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Przepraszam... ...proszę Was - zajrzyjcie na wątek poniżej - pilnie poszukiwane DT dla maleństwa, z którego oczkiem stało się coś potwornego... http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-ostatniej-szansy-pilnie-dt-dla-ninki-po-usunieciu-oczka-str-59-a-131337/index59.html Quote
basia0607 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Byłam wczoraj u Farcika. Troszkę się boi, sika jeszcze ze strachu, chowa do budy. Wyglada dobrze, błyszczący , zadbany. Oczko nie wyglada , że bylo chore. .Być może będzie pokazany przy nagrywaniu Sprawy dla reportera ! na razie nie wiemy kiedy program bedzie emitowany. Quote
zulugula Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Doskonale! To mogłaby być dla niego szansa :razz: Moria, czy uważasz że do Farcikowej adopcji trzeba będzie jeszcze długo czekać? Czy ten lęk przed mężczyznami nadal objawia się agresją? Quote
Moria Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Niestety ale tak, Farcik musi jeszcze trochę poczekać na adopcje, takie na juz ode mnie są Łajka i Alfik. Ja zawsze ubolewam, że oni tak długo czekaja, staram sie zapewnic im jak najlepsze warunki ale własny dom i wlasny czlowiek to zawsze własne. Jednak wolę jak sie poczeka i adopcja jest przemyslana i taka juz na zawsze. Quote
zulugula Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Farcik na pewno trafi do fajnego domku. Inaczej nie mógłby być Farcikiem ;) Na razie niech sobie chłopak odpoczywa. A jak to jest z tymi kotami: przyjaźń czy obojetność? Poznajcie mojego sąsiada: http://www.dogomania.pl/forum/f1129/stara-chora-na-raka-dobka-bezdomnego-czlowieka-138293/#post12327282 Quote
zulugula Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Panca, barrrrrrdzo Ci dziękujemy!!! :loveu: Quote
A-s-i-a Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Kochany Farcik :loveu:. Szczęściarz i tyle!!! Moria, DZIĘKI, że jest u Ciebie. Kiedy mu zrobiłam zdjęcie w schronie z tą okropną raną, którą ciągle wycierał zabłoconą łapką i po 2 dniach zobaczyłam go znowu w tym samym boksie, (mimo, że podobno oglądał go weterynarz), bez żadnego zabezpieczenia rany byłam przekonana, że długo nie będzie żył... Ale... dzięki samozaparciu wielu cioteczek, jak również- muszę tu wspomnieć- moich szkolnych dzieciaków, wszystkich o anielskich sercach, Farcik dostał drugą szansę na życie. Ciesz się Farciku życiem, poznawaj świat z tej lepszej strony. :multi: Quote
Moria Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Kochane co z zaswiadczeniem oszczepieniu przeciwko wsciekliznie, jeżeli takie jest to prosze mi wyslac, a jeżeli nie ma to musze go zaszczepić. Pozdrawiam. Quote
elkate Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='basia0607']Byłam wczoraj u Farcika. Troszkę się boi, sika jeszcze ze strachu, chowa do budy. Wyglada dobrze, błyszczący , zadbany. Oczko nie wyglada , że bylo chore. .Być może będzie pokazany przy nagrywaniu Sprawy dla reportera ! na razie nie wiemy kiedy program bedzie emitowany.[/quote Ile Farcik musiał zlego doznać od ludzi! A teraz oglądam dziennik na Polsacie, dziennikarze pokazują jakie okrutne i obojętne mamy społeczeństwo, a ustawa o ochronie zwierząt i kary za okrucieństwo na zwierzętach jest tylko na papierze. Quote
kuba123 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 zajrzyjcie kochane do następnej biedy z Mysłowic http://www.dogomania.pl/forum/f28/bazyl_wielkopies-zostawiony-swemu-cierpieniu_pilnie_5zl_10zl-jego-ratunek-138238/ Quote
Recommended Posts