zachary Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Moria , a moze przyjedziesz do mnie, bo ja swojego identycznego pieska wykastrowałam za 150 zł.W końcu to niewielkie nacięcie i wyłuskanie ...I po wszystkim.Piekielnie drogo tam u Was w Elblągu. :shake: Quote
Moria Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Już czytałam że w Białymstoku taniej, ale to droga trochę dal;eka. Te trzysta złotych to jest wyłuskanie, badanie, kołnierz antybiotyki po zabiegu, taki caly zestaw, toteż jak na te wszystkie dodatki to nie jest drogo, niestety inni za samo wyłuskanie płacą 300, sterylizaje i kastracje to okropna bolączka bo potrzeba, a to jednak drogie zabiegi. Już mamy 200 zł kto jeszcze doloży? Dziękuję bardzo bardzo zachary i pozdrawiam Quote
marysia55 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Dzika_Figa napisał(a): cioteczki ja nie mogę podpiąć Farcika bo mam komplet w sygnaturze, ale zachęcam gorąco. Wiecie , że przez banerek może tutaj jeszcze wiele osób zaglądnąć :p:p proszę się częstować banerkami :evil_lol: Quote
Moria Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Banerki są wspaniałe cały czas przypominam o kastracji Farcika i o tym że już ma zadeklarowane 200zł. Juz naprawde go umowie tylko jakoś ciagle cos, a jest to sprawa do zalatwienia i bardzo ulatwi mu to znalezienie domku. Farcik bawi sie kulą smakulą ktora miala byc dla Kamienia, ale Fart bawi sie nia wspaniale, podrzuca w powietrzu i dobrze zalapal o co w niej chodzi. Szarogeszę sie troche ale proszę w imieniu Farcika Kto jeszcze może zasponsorować mu choć trochę kastracje? Quote
Moria Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 No własnie przypominamy się bo chociaż Farcika życie teraz beztroskie to jednak chłopaka trzeba wykastrować a brakuje tylko 100 i trzeba mu znależć dom bez chłopa. Quote
Moria Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Bardzo cicho a Zulugula chyba wyjechala na urlop, jak wroci to trzeba te kastracje bardziej rozkręcic i dziewcyny prosze oglaszajcie Farcika. Raz że dlugo dlugo u mnie jest, dwa że juz nikt i nic go nie zmieni oprocz kastracji trzy zwolnilby miejsce, ale jak juz ma trafic to do dobrego domku. Quote
Moria Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Nie wiem bo nie umiem nie zajmuje sie tym ale podejrzewam że Farcik jak ma to malo gdzie albo w ogóle nie ma ogloszeń. Tak troche z tym tutaj kulawo i dlatego ja kzycze i prosze o pomoc. Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 moge pomóc - ale po 28mym, bo teraz kiepsko, a zaraz wyjeżdżam na delegację. więc jak sie ktoś wcześniej znajdzie, to git, ajka nie, to dajcie znać na pw po 28.09 Quote
Moria Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Okej dam znac może do tego czasu go wykastruje . Quote
marysia55 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 boski jest z tym jęzorkiem na wierzchu :loveu: . Farcik lecimy na pierwszą pokazać sie światu :multi: Quote
marysia55 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Farcik cos nie masz farta do ciotek, rzadko tu zaglądają :crazyeye: może mają suńki i boją się twojego temperamentu :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 nasze psy robia nam awantury z z azdrości, nie chcą puszczac dotakiego maczo :eviltong:. Quote
Moria Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Prawda Farcik to macho ale dziecinny bo bardzo wprost uwielbia bawić się zabawkami, pilki to podrzuca w powietrze. Szkoda go bo gdyby byl gdzieś sam jeden mogłby komuś przynieśc dużo raości, ale jednak z tymi swomimi traumami to jest to rownież trudny piesek. Trzeba mu dużo czasu poświęcać i nie zrażać się czasami niedobrym jego zachowaniem np wobec facetow. Quote
Moria Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Farcik też czeka na szanse nowego domku i prosi o ogloszenia no i ta nieszczęsna kastracja. Brakuje tylko do niej 100zl a tu taka cisza. Juz nie ma Farcik zadnych cioteczek. Quote
clo Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ja jestem i mu kibicuje z calego serca!:) Quote
koss Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='clo']ja jestem i mu kibicuje z calego serca!:)[/quote] [SIZE=4][COLOR=red][B]A ja nie mogę :angryy:- [/B][/COLOR][/SIZE]od 2 m-c każdy post, który próbuję wysłac na dogo jest odrzucony...z idiotyczną adnotacją , wiadomosc za krótka . Kiedy piszę z kom. męza - jest ok , ale ja muszę walczyć o dostęp do niego ( to narzędzie pracy mojego T.Ż) ..a poza tym błądzę, jak dziecko we mgle ..nie ma tu moich zakładek, a "pan monsz burczy ", jak mu zasmiecam ...[COLOR=red][I][B]proszę niech , ktos poda mi namiary na administratora - mod , nic zrobić nie moze ..:oops::oops:[/B][/I][/COLOR] Postaram się , przez weekend znapisać ogłoszenie, poprosze Brysia - o pomoc w rozgłaszaniu Quote
Moria Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 A ja Koss juz się zastanawiałam gdzie jestes. Quote
Dzika_Figa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jej... Moria, pogadam z siostra i pokombinujemy co możemy zrobić. Ja kiepska jestem w rozreklamowywowaniu czegokolwiek niestety, ale może razem coś wymyślimy. Bo faktycznie bez sensu, żeby Fart siedział i zajmował miejsce u Ciebie w hotelu, pewnie potrzebne innej bidzie, jak może mieć DOM. Trzeb atylko poszukać... Quote
Recommended Posts