elkate Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 marysia55 napisał(a):Wchodzę na wątek, narazie tylko zaznaczam bo musze mieć czas na poczytanie i rozeznanie sie w sytuacji jak mogę pomóc Farcikowi :lol: Farcik potrzebuje bardzo dobrego domku, miał złe doświadczenia z mężczyzną lub mężczyznami. Trzeba szukac dobrego domku z panią i pomalutku przekonać Farcika,że nie każdy pan to drań Quote
zulugula Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Hej Marysia55 :) Zapraszamy! Farcik potrzebuje wizyt i nowych osób na tym wątku. Ale przede wszystkim wyrozumiałego i cierpliwego domku. Tymczasem do 04/09 trzeba uiścić kolejną wpłatę za hotelik (09/09). Ogłaszamy go? Rozumiem, że wciąż nie nadaje się do domku z chłopami? Może warto zaprosić jakieś zaradne cioteczki??? Quote
Moria Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Warto zawołać i gonie 66 i Ihabe i inne zaradne cioteczki i mam nadzieje że i Koss tez sie odezwie i dzika figa i może udaloby nam sie rowniez Farcika wykastrowac, mnie nawet by sie udalo zabieg na raty rozlozyc. Wakacje sie skonczyly to może cos sie uda z Farcikiem zrobić. Ja ze swej strony obawiam sie że jak pojdzie do jakiegos domku niewykastrowany może byc taki moment że ktos sie do niego zrazi a nie chcialabym aby zmienial domku, bo w sumie to mily i wesoły piesek po przejsciach. Quote
Dzika_Figa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dobra dziewczyny, deklaruję 100 złotych na kastrację Farta. Więcej nie mogę. I spróbuję mu zrobić banerek, Bo ten z rozwalonym okiem już chyba nieaktualny... To będzie mój debiut! Edit: No, zrobiłam, wybierzcie sobie. Trochę było trudno, ale udało się i jestem z siebie dumna. Spodobało mi się, więc proszę się do mnie zgłaszać jakby jakiś banerek był potrzebny. Quote
Florentynka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hehe, zdolnaś, siostro. Gratuluję debiutu i podklejam sobie tego psa na baby! A jeśli mogę się wtrącić - zakonnice to nie jest najlepszy pomysł, widziałam i słyszałam wiele złych rzeczy na temat traktowania zakonnych psów i innych zwierząt. Quote
Dzika_Figa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 On i tak do tych zakonnic nie pójdzie, bo raz, że one chcą innego psa, dwa, weterynarz, który pośredniczył, zniknął i nic się nie dzieje na tamtym wątku... Quote
Moria Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Trzy nikt nie odpowiedzial na moje zapytanie. Banerek cudo jest wspaniały. Quote
Dzika_Figa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Moria napisał(a):Trzy nikt nie odpowiedzial na moje zapytanie. Chodzi o kastrację, tak? Napisałam, deklaruję 100 złotych na ten cel. I jestem za, jak już kiedyś pisałam. Allegro też mogę Fartowi zrobić, tylko bym potrzebowała jakiś na prawdę świetnych zdjęć. Co najmniej sześciu, myślę. W dużej rozdzielczości, etc. Myślisz, że jesteś w stanie? ;) Quote
Moria Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Na moje zapytanie to chodziła o to, że sie tam zglosilam na pw i nikt sie nie zainteresował, bo nikt nie odpowiedzial. Nie wiem czy dam rade, bo teraz zaczęła sie szkoła i dziewczyny, ktore robia te ładne zdjecia beda u nas moze w sobote, poprosze o jeszcze wiecej zdjec Farcika, ale nie wiem czy dam rade na szybko. Wczeniej byly wstawiane zdjecia sprobuj z tymi wczesniejszymi, pozdrawiam i dzieki. Umowie kastracje we wrześniu i mam nadzieje że watek sie rozrosza. Quote
Dzika_Figa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No dobrz, przejrzę i zobaczę, co się da zrobić z tego, co jest,a Ty się staraj załtwić jakieś nowe :p Kilka dni chyba można poczekać, zwłaszcza, że ma być kastrowany. Co do milczenia... Wakacje... Ale już za kilka dni powinno wszystko wrócić do normy Quote
elkate Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Wysłałam zadeklarowane 50 za wrzesień dla Farcika Quote
zachary Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Bannerki- rewelacja:loveu:.Ja też spróbuję pomóc w sprawie kastracji;)Farcika. Quote
Moria Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Zulugula tez obiecała cos dolożyc do kastracji w pazdzierniki, juz sie cos zaczęlo dziać u Farcika niech dalej sie wszystko rozwija dobrze. Na kastracje z tego co sie orientuje jest juz chyba polowa, a znając Farta uważam że jest mu ona potrzebna. Dzika Figa zrobila takie piekne banerki, juz wakacje sie skonczyly prosze tu zagladac do Farcika. Quote
elkate Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 zachary napisał(a):Pewnie,że zaglądamy! Zaglądam, zaglądam- wprawdzie nie zawsze piszę, ale bardzo kibicuję o dobry dom dla Farcika Quote
Dzika_Figa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Moria napisał(a): Dzika Figa zrobila takie piekne banerki, juz wakacje sie skonczyly prosze tu zagladac do Farcika. No zrobiłam, zrobiłam, tylko oprócz mnie i mojej siostry nikt ich sobie póki co nie podpiął... A od samego bycia one nie działają, trzeba UŻYWAĆ :razz: Quote
zulugula Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Figa, banerki są rewelacyjne!!!! A zwłaszcza hasło: pies na baby, pies dla baby". Super!!! W I poście zmieniłam troszkę opis. Może się przyda do ogłoszeń. Ja dodałabym jeszcze (jeśli to coś pomoże) informację o: - zachowywanie czystości w domu, - jak się zachowuje, gdy zostaje sam w domu (nie hałasuje, nie niszczy), - stosunek do dzieci, - umiejętności (chodzenie na smyczy, podstawowe komendy, stopień posłuszeństwa, czy pilnuje się właściciela na spacerach bez smyczy). To są jednak zagadnienia dla Morii :p Uzupełniłam II post o wpłaty. Dzisiaj zapłaciłam za hotelik (za wrzesień). Quote
Moria Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Farcik toleruje koty i kury, zawołany bez smyczy przypiega karnie do nogi. Jest posluszny tylko bardzo zywiołowy, dla ludzi ktorzy propaguja raczej ruchliwy tryb zycia. Może w zlosci cos pogryżć jak zostanie sam w domu, dlatego trzeba mu dawać zabawki nimi bawi sie pięknie. Jest przylepny, nie wiem jak zachowa sie do dzieci ciągnących go z kazdej strony, to musze sprawdzic. Tak wszystko ok tylko te chlopy. Prosilam cioteczki o wklejenie banerku zobaczymy co i jak no i w nastepnym tygodniu umówie go na kastracje więc trzeba by pozbierac deklaracje za kastrację. Ja niestety banerkow wklejac nie umiem i znowu zalezny jestem od corki. Quote
zulugula Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Zapomniałam napisać, że w październiku mogę przelać 50 zł na kastrację. Quote
madcat1981 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kłaniam się nisko na wątku Farcika:loveu: Zaraz wkleję banerek:razz: i w wolnej chwili poczytam sobie... Quote
clo Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 jestem i ja na zaproszenie mori:))piekny psiak:)! Quote
Moria Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Moje kochane panie to tak szybciutko bo czasu szkoda i przymierzamy sie do tego jak do jeża. Kastracja Farcika z wszystkimi dodatkami kosztować bedzie 300 zl. Dzika Figa oferuje 100 zl Zulugula 50 zl Kto jeszcze może cos dolozyc, Farcik jest w hoteliku od 03.05 maja i uważam nie wiem może sie mylę, ale pora mu juz do domku, z racji swijego charakteru dobrze jest go wykastrowac, tym bardziej że do kastracji brakuje tylko połowę. Nie chcę sie też szarogesic, ale może czas juz pozbierac te jego kastracje i przejśc do czynow. pozdrowienia od Farcika. Quote
sleepingbyday Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Zulugula mnie tu przysłała. absolutnie czas na dom! Quote
Recommended Posts