zulugula Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Ajula, Poker baaaaaardzo Wam dziękuję :loveu: A Dzika_Figa wysłała mi na PW info, że deklaruje dla Farcika 100 zł miesięcznie :-o :loveu::multi: Quote
Ajula Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Farcik, co u Ciebie? przypomnij wszystkim, że potrzebujesz trochę kaski :cool3: Quote
zulugula Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Farciku, w Twojej skarbonce pojawiły się kolejne wpłaty: Ajula 25 zł i Poker 30 zł. Możesz hasać u Morii spokojnie :lol: Quote
zulugula Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Kolejne wpłaty: LAURA1108 - 20 zł i Zachary 30 zł. Na hotelik za czerwiec brakuje jeszcze 50 zł. Do 04/06 muszę zrobić przelew. Moria napisała mi, że Farcik jest fajnym wesołym pieskiem. Tylko Ci mężczyźni :p Ktoś musiał go porządnie skrzywdzić. Wysłałam do Jotki PW z prośbą o aktualne rozliczenie (ostatnie jest z dnia 05/05). Quote
elkate Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 zulugula napisał(a):Kolejne wpłaty: LAURA1108 - 20 zł i Zachary 30 zł. Na hotelik za czerwiec brakuje jeszcze 50 zł. Do 04/06 muszę zrobić przelew. Moria napisała mi, że Farcik jest fajnym wesołym pieskiem. Tylko Ci mężczyźni :p Ktoś musiał go porządnie skrzywdzić. Wysłałam do Jotki PW z prośbą o aktualne rozliczenie (ostatnie jest z dnia 05/05). to ja zaraz zrobię przelew na malucha, miałam wprawdzie wysłać 5-go, ale co tam:loveu::loveu::loveu: Quote
Dzika_Figa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 zulugula napisał(a):Kolejne wpłaty: LAURA1108 - 20 zł i Zachary 30 zł. Na hotelik za czerwiec brakuje jeszcze 50 zł. Do 04/06 muszę zrobić przelew. Moria napisała mi, że Farcik jest fajnym wesołym pieskiem. Tylko Ci mężczyźni :p Ktoś musiał go porządnie skrzywdzić. Wysłałam do Jotki PW z prośbą o aktualne rozliczenie (ostatnie jest z dnia 05/05). Przelewam już obiecane pieniądze Quote
jotka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Aktualizacja: Koss - 50 zł. 06.05 Zachary – 250 zł. 06.05 Razem 710 Koszty leczenia – 657 zł, zostało więc 53 zł. Mogę przesłać na konto morii, ale muszę mieć fakturę Quote
zulugula Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dzięki Jotka. A ja dopisałam kolejne wpłaty: 100 - Dzika_Figa 50 - Elkate :crazyeye: rany julek... Zwykły kundel, zwyczajnej urody, nawet nie potrafił ująć za serce swoim zachowaniem. Typowy schroniskowy pies. Pies, który już dawno miał podpisany na siebie wyrok śmierci. I nagle cud. Jedno zdjęcie wystarczyło, aby udało się go uratować wspólnymi siłami. Miło popatrzeć, jak Farcik uśmiecha się do obiektywu. I kochani jestem bardzo wdzęczna, że dzięki Wam psiak może się czuć bezpiecznie. Hotelik kosztuje 300 zł. Udało sie nam zorganizować stałych deklaracji na kwotę 280 zł!! :loveu: A ponad to, psiak ma jeszcze mały zapas z wpłat jednorazowych. W sierpniu powinien być doszczepiony p. wściekliźnie. Nie wiem, czy był dodatkowo szczpiony w klinice na Brynowie. Liczę jednak na to, że Farcik przełamie swój lęk do mężczyzn i szybciutko znajdzie ten najlepszy domek na resztę życia. Quote
Moria Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Farcik to nie jest taki zwykły schroniskowy pies, jest radosnym miłym szczęsliwym psem. Słuchajcie wszystkie schorniskowe psy są takie same, wystarczy tylko dac im szansę. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Moria napisał(a):Farcik to nie jest taki zwykły schroniskowy pies, jest radosnym miłym szczęsliwym psem. Słuchajcie wszystkie schorniskowe psy są takie same, wystarczy tylko dac im szansę. zgadzam się - wszystkie psy, które wyciągnie się ze schronu okazują się najcudowniejszymi istotami. I dlatego boli jeszcze bardziej fakt, że tyle ich nie dostaje szansy na wykazanie się :shake::-(:-( serce mi pęka z tego powodu :placz: Quote
koss Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ZULUGULA - jutro dokonam przelewu czerwcowego...-już osobiscie :cool3: Quote
zulugula Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Koss, bez pośpiechu. Wczoraj zapłaciłam za czerwiec :razz: Quote
Moria Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Domku brakuje, ale poniewaz takie hocki klocki odchodza z facetami to na razie bym nie ryzykowala, musze go jakos przekonac, bo od razu będzie do zwrotu. Na razie to on sie nadaje do klasztoru aby facetow odganiac. Quote
Moria Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 U Farcika wszystko ok, to jest żywiol wypuszczony biega jak szalony, ale karnie słucha i przychodzi zawolany. Quote
Panca Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 czy moja wplata doszla? bo nie widze zeby byla uwzgledniona Quote
Laura1108 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 I moja fakt , że grosinki ale zobowiązałam się do comiesięcznej wpłaty więc poszło :lol: Quote
Moria Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 FARCIK Mężczyzn sie boi ma uraz na ich tle. Reaguje agresją, a jak jakiś mężczyzna do niego podejdzie boi sie sika pod siebie. Podejrzewam że jest to trauma, cos faceci musieli mu zrobic. Tylko taka jest jego wada, tak inaczej to jest to bardzo wesoly radosny i sympatyczny pies. Myslę że teraz jest okres urlopowy ale po wakacjach trzeba by mu szukac domu, ale niestety jednak bez facetow. Pozdrowienia od Farcika. Quote
zulugula Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Panca, Laura, przepraszam za brak odpowiedie. No cóż sezon urlopowy rozpoczęty ;) Pieniążki doszły i wszystko dodałam do II postu. Czy Farcik robi jakieś postępy w kierunku mężczyzn? Quote
Moria Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 I jeszcze jedno jak tak teraz wrociłam do pierwszego postu i pierwszych zdjęc, to przemiana Farta jest ogromna. Z zawstydzonego, chorego psa Fart stał sie wesołym małym zbójem. Quote
Moria Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Farcik wakacyjnie pozdrawia. Straszna u niego cisza, ale on czuje sie dobrze i poza traumą zwiazana z męzczyznami jest wesołym sympatycznym psem. Quote
Dzika_Figa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Oj... Może to się kiedyś wyrówna, ale obawiam się że trzebaby duuuużo czasu. Chyba masz rację Moria - trzeba mu szukać domu z samymi babami. Quote
zulugula Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Melduję, że wczoraj przelałam na konto Morii 250 zł. 50 zł miało być przekazane z Fundacji SOS. Czy jest to już rozliczone? Dzisiajsza wpłata: 30 zł - Zachary Bardzo dziękuję w imieniu Farcika. Zaraz wyślę przypomnienie do pozostałych cioteczek :evil_lol: Quote
Moria Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Niestety do dnia wczorajszego z Fundacji nic nie dostalam, a juz dawno wyslałam rachunek. Nie wiem dlaczego. Quote
Recommended Posts