jotka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Nie ma niezidentyfikowanej wpłaty na 20 zł. Jedyna jaka była była na Farta od Bartłomieja ze Stargardu i jest wpisana Quote
elkate Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :cool3: Ja przelew na 50,00 wysłałam dzisiaj, więc dopiero jutro będa na koncie, ale nie podałam swojego nicka "Elkate", Zrobię to w następnym m-cu.:evil_lol: Pozdrawiam Teresa Quote
Moria Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Fart był dzisiaj u nas w domu, na koty w ogole nie reaguje, do psow jest przyjazny, tylko z ludzmi rożnie no i troche jest plochliwy. Quote
zachary Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Przelałam dzisiaj kwotę 250 zł na konto Fundacji za leczenie Farta.Skoro ciotki wpłaciły na ten cel 410 zł, to ja dopłaciłam resztę do tej kwoty z faktury zamieszczonej na wątku. Farciku, trzymaj się czarnulku :loveu: Quote
Paola06 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-stylowe-porcelanowe-swieczniki-nie-tylko-na-hotelik-leczenie-farta-11-05-a-137068/#post12240749 To my zbieramy w takim razie pieniążki na pobyt Farta w hoteliku:) Zachary,jak i inne cioteczki wielki :calus: Mam nadzieję że Fart z dnia na dzień bedzie nabieral coraz wiekszego zaufania do ludzia:) A że juz wchodzi do domu sam,fiu,fiu-to już coś:) Quote
zulugula Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Wczoraj dotarła wpłata od: Zachary 30 zł Dzika_Figa 60 zł :Rose::Rose::Rose: Quote
elkate Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 A moja wpłata 50,00 - w treści napisałam Fart/Boston na DT?:shake: Pozdrowienia od Bena dla Farcika:loveu:- Teresa i Ben Quote
zulugula Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 elkate napisał(a):A moja wpłata 50,00 - w treści napisałam Fart/Boston na DT?:shake: Pozdrowienia od Bena dla Farcika:loveu:- Teresa i Ben Elkate, Twój przelew był na moim kocie już tego samego dnia, gdy od Ciebie wyszedł. Wysłałam kwiaty w kolejnym poście, ale mogłam chociaż potwierdzić wpłatę :oops: (Pozdrowienia dla Bena od zuluguli :loveu:) W drugim poście podaję wszystkie wpłaty, które odnotowałam na Farcikowym koncie. Proszę sprawdzać i informować, jeśli cos się nie zgadza. Quote
elkate Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 He he:evil_lol: a ja myślałam, że kwiatki są za deklarację co miesięcznych wpłat, a my mamy ten sam bank. A jak sprawuje się Farcik w Dt, ma ktoś jakieś info? Quote
koss Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ZULUGULA - nie mialam neta przez 2 dni - nie mogłam dostać sie do Twojego konta ,wysłałam 40 zł - powinno być w pon , przepraszam za opóznienie ... Quote
kuba123 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 późno, bo późno ale..." class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
amikat Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Farcik jest ruchliwy. Trudno go uchwycić obiektywem! Jak jego zdrowie? Wszystko ok? Nadal zdrowieje? Mam juz obdukcje Farcika w ręce. Quote
elkate Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 FArcik może powąchać trawkę, ziemię i inne takie super zapaszki..... A jak przebiega leczenie i socjalizacja Farcika? Quote
koss Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 amikat napisał(a):Farcik jest ruchliwy. Trudno go uchwycić obiektywem! Jak jego zdrowie? Wszystko ok? Nadal zdrowieje? Mam juz obdukcje Farcika w ręce. CO TO OZNACZA???:roll: Quote
Moria Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 U Farcika wszystko ok, jest wesołym przyjemnym pieskiem. Jednak facetow nie lubi, jest troche strachliwy, byl dwa dni w dużym boksie to chowal sie do budy. Totez wymaga troche czasu i dużego zainteresowania. tak wszystko jest ok, je, nie ma problemow z żoladkiem, cieszy sie juz nawet troche merda ogonkiem. Na facetów szczeka tak jakby mial ich zaraz zagryżć. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Farciku zdrowiej dalej słonko ! :loveu::loveu: Quote
koss Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 MORIA -:placz: ci faceci, to chyba jakies złe wspomnienia, doswiadczenia z przeszłosci ????Głównie obawiałam sie,ze to inne psy będą dramatem dla Farcika - myśle o tym koszmarnym pogryzieniu ...cieszę się , ze tak nie jest....:p Quote
kuba123 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 powiem co zaobserwowałam jak spacerowałam z Fartem po Brynowie Fart bardzo chętnie podchodził do napotkanych psów. Machał ogonem i próbował zachęcać do zabawy. Jednak jak podeszliśmy do psa, który biegał po swojej posesji i wyraźnie chciał się z Fartem zaprzyjaźnić ten podszedł, powąchał, pomachał ogonem, po czym pokazał ząbki i to w komplecie z gardłowym warkotem. Quote
Moria Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ktory Fart, kto zgadnie? x] I poszlismy na spacer.... I doszlismy... Ale musielismy wracac... Quote
zulugula Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Pysio usmiechnięty, ogon w górze. Farcik ma wakacje :lol: Cudowne zdjęcia. Quote
koss Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 zulugula -czy doszły moje grosze, na hotel dla Farcika - -musze wiedziec, czy mam zabic syna ???-jeżeli nieeeeeeeeeee, podobnie z oplatą na leczenie Quote
Recommended Posts