Moria Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Zajrzałam do stefanka sliczny. Farcik pozdrawia, tez ma zrobione ladne zdjecia portretowe, tylko czas minie zanim diewczyny przesla a corka wklei. Quote
zulugula Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 zachary napisał(a):Moria, a czy nie sądzisz,że Farcik mógłby do zakonnic wprowadzić chaos i zamieszanie:evil_lol: Toż to facet w końcu i chyba szczeknąć potrafi...:razz: A tak własnie z Morią rozmawiałyśmy, żeby psiaka odjajczyć :cool3: Co Wy na to? Może spokornieje? Zabieg = 200 zł (chyba nic nie pomyliłam) :roll: Ja myślę, że Farcik byłby w stanie przełamać się do jednego mężczyzny - swojego Pana. A reszta nie jest już tak istotna. Może warto więc rozważyć ten domek w Zakonie :razz: Moria, a może warto wprowadzić pewne zmiany; nich Farcika tylko mężczyzna "obsługuje". Jest taka możliwość? Będzie podawał jedzonko, wypuszczał z boksu... Dla bezpieczeństwa Ty możesz zamykać ;) Nich się chłopak uczy, że mężczyzna też człowiek :evil_lol: i krzywdy nie robi. Moja suka gdy do mnie trafiła ponad rok temu, to na widok mężczyzny gruchotała kościami o podłogę/ścianę (szkielet był). A teraz się na kolana wpycha jak kociak. A na spacerach troszkę jeszcze obszczekuje i mija wielkim łukiem. Gdy jednak ktoś ją zawoła i przykucnie, to nieśmiało przychodzi na pieszczotki. To też bardzo długo trwało, ale rezultaty są widoczne. Quote
zulugula Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 A jeśli Farcikowi się nie "pofarci" z tym zakonem, to może taka panienka będzie miała szansę? Ona już dawno zapomniała, że istnieje życie poza schroniskiem: http://www.dogomania.pl/forum/f1163/kara-dawniej-klebuszek-bolesci-dzis-po-cudownej-metamorfozie-czeka-na-dom-rz-ow-103118/ Quote
amikat Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Prokuratura w Mysłowicach umorzyła postępowanie w sprawie Farcika i eutanazji wykonywanych bez uzasadnienia. Złożyliśmy odwołanie , lekarz powiatowa także. Zobaczymy co dalej. Nie mam wielkich nadziei na sprawiedliwość..... Quote
Moria Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Przykre. Już tak myslałam, żeby go tylko facet obsługiwał i chyba tak pomału bedziemy robić. Też rzucam haslo aby go odjajczyć.Prosimy o odpowiedzi tak czy nie chociaż bez zadnych sugestii może by było dobrze. W sprawie zakonnic wysłałam meila, cisza. Quote
zulugula Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 amikat napisał(a):Prokuratura w Mysłowicach umorzyła postępowanie w sprawie Farcika i eutanazji wykonywanych bez uzasadnienia. Złożyliśmy odwołanie , lekarz powiatowa także. Zobaczymy co dalej. Nie mam wielkich nadziei na sprawiedliwość..... Co było przyczyną umorzenia? Quote
Dzika_Figa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Brak mi słów odnośnie tego odroczenia... To Fart nie jest dostatecznym dowodem zbrodni? Quote
Moria Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Przedewszystkim zachowanie Farta,ta niechęć do mężczyzn nie wzieła mu się ot tak, bo tak mu się podobalo. Odjajczenie Farta z kolnierzem, z badaniami, antybiotykami po operacji i z operacją 300 zł. Rzucajcie haslo, jeżeli tak to go umawiam. Quote
koss Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 MORIA - NIE MOGĘ TRAFIC NA WATEK ALFIKA :crazyeye: a chetnie pomogę przy ogłaszaniu -poproś dzieci - niech wkleją link :p JESTEM ABSOLUTNIE ZA CICHNIĘCIEM ...ALE TRZEBA SIĘ UPEWNIĆ , ILE JEST CHĘTNYCH NA SPONSORING:shake:, U MNIE WAKACYJNIE JEST JAK ZAWSZE W TYM CZASIE KICHA :shake:...FINANSOWA Quote
Moria Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 http://img4.imageshack.us/img4/7761/dsc05318x.jpg http://img15.imageshack.us/img15/8537/dsc05323atk.jpg Quote
Dzika_Figa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zdjęcia piekne! Dziewczyny, w tym miesiącu zapłacę za hotel Farta z poślizgiem, ale zapłacę, obiecuję... Quote
Moria Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Doszły pieniązki za hotelik plus za szczepienie przeciwko wściekliznie, ktore Farcik bedzie mial zrobione w sierpniu. Ponawiam pytanie co z odjajczeniem i fotki, ktore juz dalismy chyba nadają sie do ogloszen. Quote
koss Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Nie wysłałam jeszcze za sierpień - jutro to uczynię , mam poslizg we wszystkim , przepraszam :oops: Quote
Moria Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Koss ja ciębardzo przepraszam miałam ci wysłać wątek Alfika, wysle obiecuję. Dziewczyny co z odjajczeniem Farcika? Quote
Moria Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Z uporem maniaka pytam co z kastracja Farta. Quote
koss Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Moria napisał(a):Z uporem maniaka pytam co z kastracja Farta. Moria to pewnie sprawa pieniedzy - ta cisz wypływa z ich braku - wakacje zawsze zzeraja bądż odbierają:shake: Quote
zachary Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Moria, a jaka kwota za kastrację Farta wchodzi w grę? Quote
Moria Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pisałam już ok 300 zł z wizytami astrzykami kolnierzem i kastracją oczywiście. Rozmawialam z zulugulą ale same nie chcemy decydować, Dzika Figa stwierdziła że też jest za kastracją no i pewnie fakt sprawa kasy, ale można by już planowac np na wrzesień gdybyscie się zgodziły i zdecydowały. Quote
MyrkurDagur Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Prosimy o pomoc dla Rufusa, serdecznie zapraszamy na bazarki: Literacki bazarek - klasyka i sf - oraz klatka; na Rufusa! Do 18.08! *filizanki*marynarka Zara*Plu&Play *na Rufusa,do 16.08.godz.20.00 Quote
Moria Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Kończą sie wakacje może w sprawie Farcika a raczej jesgo kastracji w koncu cos zdecydujemy. Przydaloby mu sie to napewno. Quote
zulugula Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Moria, nie widzę szansy na kastrację dla Farta. Wątek mocno kuleje, a ja nie mam szans na jego rozkręcenie. Bardzo rzadko tutaj zaglądam. Nie mam czasu kompletnie na nic. I najprawdopodobniej nic się nie zmieni w najbliższym czasie. Skupmy się na szukaniu domu dla Farcika. Czy karmienie z "męskiej ręki" przynosi jakieś rezultaty? Czy został on zaszczepiony? Trzeba szybko pokazać psiaka światu. Inaczej będzie zimował u Morii. ----------------------------------- Aktualne rozliczenie w II poście. Dzięki za wyrozumiałość :) Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Wchodzę na wątek, narazie tylko zaznaczam bo musze mieć czas na poczytanie i rozeznanie sie w sytuacji jak mogę pomóc Farcikowi :lol: Quote
Recommended Posts