Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zajrzałam do stefanka sliczny. Farcik pozdrawia, tez ma zrobione ladne zdjecia portretowe, tylko czas minie zanim diewczyny przesla a corka wklei.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachary napisał(a):
Moria, a czy nie sądzisz,że Farcik mógłby do zakonnic wprowadzić chaos i zamieszanie:evil_lol: Toż to facet w końcu i chyba szczeknąć potrafi...:razz:

A tak własnie z Morią rozmawiałyśmy, żeby psiaka odjajczyć :cool3:

Co Wy na to? Może spokornieje? Zabieg = 200 zł (chyba nic nie pomyliłam) :roll:

Ja myślę, że Farcik byłby w stanie przełamać się do jednego mężczyzny - swojego Pana. A reszta nie jest już tak istotna. Może warto więc rozważyć ten domek w Zakonie :razz:

Moria, a może warto wprowadzić pewne zmiany; nich Farcika tylko mężczyzna "obsługuje". Jest taka możliwość? Będzie podawał jedzonko, wypuszczał z boksu... Dla bezpieczeństwa Ty możesz zamykać ;)

Nich się chłopak uczy, że mężczyzna też człowiek :evil_lol: i krzywdy nie robi.

Moja suka gdy do mnie trafiła ponad rok temu, to na widok mężczyzny gruchotała kościami o podłogę/ścianę (szkielet był). A teraz się na kolana wpycha jak kociak. A na spacerach troszkę jeszcze obszczekuje i mija wielkim łukiem. Gdy jednak ktoś ją zawoła i przykucnie, to nieśmiało przychodzi na pieszczotki. To też bardzo długo trwało, ale rezultaty są widoczne.

Posted

Prokuratura w Mysłowicach umorzyła postępowanie w sprawie Farcika i eutanazji wykonywanych bez uzasadnienia.

Złożyliśmy odwołanie , lekarz powiatowa także. Zobaczymy co dalej. Nie mam wielkich nadziei na sprawiedliwość.....

Posted

Przykre.
Już tak myslałam, żeby go tylko facet obsługiwał i chyba tak pomału bedziemy robić. Też rzucam haslo aby go odjajczyć.Prosimy o odpowiedzi tak czy nie
chociaż bez zadnych sugestii może by było dobrze.
W sprawie zakonnic wysłałam meila, cisza.

Posted

amikat napisał(a):
Prokuratura w Mysłowicach umorzyła postępowanie w sprawie Farcika i eutanazji wykonywanych bez uzasadnienia.

Złożyliśmy odwołanie , lekarz powiatowa także. Zobaczymy co dalej. Nie mam wielkich nadziei na sprawiedliwość.....

Co było przyczyną umorzenia?

Posted

Przedewszystkim zachowanie Farta,ta niechęć do mężczyzn nie wzieła mu się ot tak, bo tak mu się podobalo.
Odjajczenie Farta z kolnierzem, z badaniami, antybiotykami po operacji i z operacją 300 zł.
Rzucajcie haslo, jeżeli tak to go umawiam.

Posted

MORIA - NIE MOGĘ TRAFIC NA WATEK ALFIKA :crazyeye: a chetnie pomogę przy ogłaszaniu -poproś dzieci - niech wkleją link :p
JESTEM ABSOLUTNIE ZA CICHNIĘCIEM ...ALE TRZEBA SIĘ UPEWNIĆ , ILE JEST CHĘTNYCH NA SPONSORING:shake:, U MNIE WAKACYJNIE JEST JAK ZAWSZE W TYM CZASIE KICHA :shake:...FINANSOWA

Posted

Doszły pieniązki za hotelik plus za szczepienie przeciwko wściekliznie, ktore Farcik bedzie mial zrobione w sierpniu. Ponawiam pytanie co z odjajczeniem i fotki, ktore juz dalismy chyba nadają sie do ogloszen.

Posted

Moria napisał(a):
Z uporem maniaka pytam co z kastracja Farta.

Moria to pewnie sprawa pieniedzy - ta cisz wypływa z ich braku - wakacje zawsze zzeraja bądż odbierają:shake:

Posted

Pisałam już ok 300 zł z wizytami astrzykami kolnierzem i kastracją oczywiście.
Rozmawialam z zulugulą ale same nie chcemy decydować, Dzika Figa stwierdziła że też jest za kastracją no i pewnie fakt sprawa kasy, ale można by już planowac np na wrzesień gdybyscie się zgodziły i zdecydowały.

Posted

Moria, nie widzę szansy na kastrację dla Farta. Wątek mocno kuleje, a ja nie mam szans na jego rozkręcenie. Bardzo rzadko tutaj zaglądam. Nie mam czasu kompletnie na nic. I najprawdopodobniej nic się nie zmieni w najbliższym czasie. Skupmy się na szukaniu domu dla Farcika. Czy karmienie z "męskiej ręki" przynosi jakieś rezultaty? Czy został on zaszczepiony? Trzeba szybko pokazać psiaka światu. Inaczej będzie zimował u Morii.

-----------------------------------

Aktualne rozliczenie w II poście. Dzięki za wyrozumiałość :)