Jump to content
Dogomania

6 szczeniaków z lisiej nory - wszystkie juz w swoich domach! Kaprys zamieszkał w Mikołowie, Kapri w Częstochowie, Barbie w Będzinie, Kimbo w Sosnowcu, Koszałek w Tychach, a Karolcia we Wrocławiu:)

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.05.2022 o 13:22, Alaskan malamutte napisał:

Zadzwonił fajnie brzmiący domek z Bielska Białej. Pan z panią i dwie córki 12 i 15 lat. Mieszkają w bloku. Pan pracuje z domu. 

Poczekają na wynik wizyty w Tychach.

A to się rozdzwonili 🙂

Posted
Dnia 11.05.2022 o 13:22, Alaskan malamutte napisał:

Zadzwonił fajnie brzmiący domek z Bielska Białej. Pan z panią i dwie córki 12 i 15 lat. Mieszkają w bloku. Pan pracuje z domu. 

Poczekają na wynik wizyty w Tychach.

Gdyby Koszalek jechał do Tychów, to zaproponuj proszę Karolcię. 

Posted

Kochani, szukamy kogoś do zrobienia wizyty przed adopcyjnej dla Koszałka. Czy ktoś z Was ma może telefon do Moniki z Katowic? Nie odbiera PW na dogo, a może ona mogłaby zrobić wizytę?

Posted
Dnia 12.05.2022 o 10:50, Ewa Marta napisał:

Kochani, szukamy kogoś do zrobienia wizyty przed adopcyjnej dla Koszałka. Czy ktoś z Was ma może telefon do Moniki z Katowic? Nie odbiera PW na dogo, a może ona mogłaby zrobić wizytę?

Pisałam dzisiaj rano do Moniki, jeszcze nie odezwała się.

Posted
Dnia 12.05.2022 o 21:53, Tola napisał:

Pisałam dzisiaj rano do Moniki, jeszcze nie odezwała się.

Monika odpisała, że nie może zrobić wizyty i nie może nikogo polecić z Tychów:(

Posted
Dnia 12.05.2022 o 22:20, Tola napisał:

Jutro zadzwonię jeszcze do wizytatorki z  Mysłowic.

Pani Monika z Mysłowic ma malutkie dziecko, karmi, nie pojedzie...

Rozmawiałam z Iwoną z Sosnowca, wiem, że ma problemy z kolanem, ale może da radę jeszcze raz...

• Like 2
Posted

bukowa jest z Chorzowa, ma ok. 25 km do Tychów.

Jadrann z Jaworzna ok 32 km

Nina65 jest z Będzina ok. 25 km

isiak jest z Pszczyny ok. 18 km

Yossariana z Katowic

Posted
Dnia 13.05.2022 o 22:19, Poker napisał:

bukowa jest z Chorzowa, ma ok. 25 km do Tychów.

Jadrann z Jaworzna ok 32 km

Nina65 jest z Będzina ok. 25 km

isiak jest z Pszczyny ok. 18 km

Yossariana z Katowic

Niestety , wyjazd do Tychów zajmuje sporo czasu. Z Katowic jeździliśmy min.40 minut, najczesciej do godziny w jedną stronę i to do przychodni, ktora jest przy głównej drodze. Ostatnio mężowi przejazd z Chorzowa do Katowic Dąbrowki Małej zajął 40 min. Teraz tez droga z Jarzabkowic zajmuje godzinę. Z podanych miast z wyjazdu do Tychów robi się w sumie kilkugodzinna wyprawa. Najbliżej jest z Pszczyny.  No i nie każdy nadaje się czy czuje się na siłach na wizytę. 

Posted
Dnia 14.05.2022 o 09:23, Alaskan malamutte napisał:

Tola mi napisała, że p. Iwona z Sosnowca może zrobić wizytę w czwartek lub piątek. Muszę zapytać p. Krystynę czy pasuje i czy poczeka....

To chyba i tak najbardziej pasuje, bo maly zostal zaszczepiony i powinien tydzień odczekać u nas. Jeśli dacie mi znać po wizycie, to Pani moze od razu podjechać po niego.

• Like 2
Posted
Dnia 16.05.2022 o 20:18, Tola napisał:

Skończyły się wyróżnienia Karolci na olx

Wyróżniłam moją malutką, ale oba linki to to samo ogłoszenie. 

A tu jest moje       https://www.olx.pl/d/oferta/szczeniaczek-sunia-rezolutna-zdrowa-kamcia-szuka-domu-CID103-IDP5JTM.html?bs=olx_pro_listing   jest cały czas wyrożnione.

Moja dziewczynka znajdzie wspaniały dom, po prostu musi trochę dłużej poczekać  🙂 

Posted
Dnia 16.05.2022 o 20:27, limonka80 napisał:

Wyróżniłam moją malutką, ale oba linki to to samo ogłoszenie. 

A tu jest moje       https://www.olx.pl/d/oferta/szczeniaczek-sunia-rezolutna-zdrowa-kamcia-szuka-domu-CID103-IDP5JTM.html?bs=olx_pro_listing   jest cały czas wyrożnione.

Moja dziewczynka znajdzie wspaniały dom, po prostu musi trochę dłużej poczekać  🙂 

Dziękuję pięknie serce-ruchomy-obrazek-0824.gif

Już poprawiłam, wstawiłam dobry link;)

LInk do olx na Gliwice wstawiłam na 1 stronę.

Pewnie że Karolcia znajdzie swojego człowieka, nie ma innej opcji:)