Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć, Elmirko.Jakie piękne słonko świeci:Dog_run:Moje kundelki są już całkiem gotowe do szaleństw.Muszę je zaraz wypuścić, bo jak widzą słońce, to zaczynają roznosić chałupę.Popatrz, ciotki śpią sobie i tylko my na dogo się męczymy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Mam zdjęcia dziewczynek z nowego domu.Chyba by trzeba je pokazać, co?Tylko jak mój domowy szef się obudzi, bo chrapie sobie w najlepsze, to poprosze go, żeby je wstawił, bo taka mądra to ja jeszcze nie jestem. Dobrego dnia dla wszystkich psów, kotów i ich pańciów.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję się.:p Jest gorąco i duszno. Dzisiaj cały dzień w stajni z suczą moją i przestała gonić konie:multi: w koncu puściłam ją ze smyczy i bez żadnego problemu szłam sobie z dwoma rudzielcami:loveu: A co tam u bidulków naszych kochanych?? Jakieś foty miały być?:mad: :cool3:

Posted

Dziewczyny, ratunku.Nie wiem, jak wstawić zdjęcia.Luka przysłała mi je mailem jako załącznik, a terazpowinnam to przetransferować na dogo i wstawić w posty.Ino nie wiem, jak to zrobić:placz:

Posted

Cześć.Pożyczam oczu od psa i przepraszam.Luka mnie wyręczyła, a ja dalej, sierotka, nie radzę sobie ze zdjęciami.Słuchajcie, zarejestrowałam się na fotosiku, ale wzięłam opcję bezpłatną i drań fotosik nie puszcza mi obrazka.Czy tylko w płatnej wersji puszcza?Bo mnie pokazało się tylko to okienko z czerwonym krzyżykiem.:mad:

Posted

:loveu::multi:Witajcie kochane dziewczyny:loveu:Cioteczko Lilek :multi::multi:czutam sobie i podziwiam i serducho rosnie z dumy :loveu:jak wiem ze sa tacy ludzie na tym swiecie :iloveyou::Dog_run::Dog_run:ciotenko Lilek piesiatka wszystkie twoje cudne , zycze wam kochani ludzioe prawdziwi , aby wam kazdy dzien i noc :loveu::loveu:zamienial sie w spokojny raj [SIZE=4]Zdrowkaaaaa ciotenko i dla wszystkich kobietek ktore pomagaja wielkie podziekowania hohooo :multi:Anioly trzymajcie sie zdrowo kochani :loveu::bye::bye::ylsuper:

Posted

:cunao::laola::Cool!::sweetCyb::smilecol::multi: to super!!Tak sie cieszę:multi: Ostatnio coraz więcej szczęścia mają bidy kochane:loveu: i oby tak dalej:multi: Prosimy dokładne relacje:cool3:

Posted

Nawet nie wiecie, jak sie cieszę, choć i tak tęsknię za małą w dalszym ciągu i chyba nigdy ani mnie ani TZtowi nie przejdzie.Czy będą jakieś fotki?A może już są gdzieś ukryte?Dziękuję za wszystko, co zrobiłyście dla małej i innych psiaków.

Posted

Lilek napisał(a):
Nawet nie wiecie, jak sie cieszę, choć i tak tęsknię za małą w dalszym ciągu i chyba nigdy ani mnie ani TZtowi nie przejdzie.Czy będą jakieś fotki?A może już są gdzieś ukryte?Dziękuję za wszystko, co zrobiłyście dla małej i innych psiaków.

Elu...odpisałam na wątku Pati ;)