Lilek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Cześć, Elmirko.Jakie piękne słonko świeci:Dog_run:Moje kundelki są już całkiem gotowe do szaleństw.Muszę je zaraz wypuścić, bo jak widzą słońce, to zaczynają roznosić chałupę.Popatrz, ciotki śpią sobie i tylko my na dogo się męczymy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Mam zdjęcia dziewczynek z nowego domu.Chyba by trzeba je pokazać, co?Tylko jak mój domowy szef się obudzi, bo chrapie sobie w najlepsze, to poprosze go, żeby je wstawił, bo taka mądra to ja jeszcze nie jestem. Dobrego dnia dla wszystkich psów, kotów i ich pańciów. Quote
Lilek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dogo coś świruje dzisiaj.Nie pamięta mnie i każe mi się ciągle logować:placz: A tobie, Luczko, czemu to żyć sie nie chce? Quote
sonia&me Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Melduję się.:p Jest gorąco i duszno. Dzisiaj cały dzień w stajni z suczą moją i przestała gonić konie:multi: w koncu puściłam ją ze smyczy i bez żadnego problemu szłam sobie z dwoma rudzielcami:loveu: A co tam u bidulków naszych kochanych?? Jakieś foty miały być?:mad: :cool3: Quote
Lilek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dziewczyny, ratunku.Nie wiem, jak wstawić zdjęcia.Luka przysłała mi je mailem jako załącznik, a terazpowinnam to przetransferować na dogo i wstawić w posty.Ino nie wiem, jak to zrobić:placz: Quote
asiamm Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 musisz najpierw je wrzucić na jakiś serwer, np. ImageShack® - Image Hosting a jak się załaduje (zdjęcie) to skopiować link i wkleić na dogo Quote
sonia&me Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Proponuje fotosik.pl bo to po polsku (ja np za moało obiegana w ang.:p) i szybciej chyba. Quote
Lilek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dzięki.Postaram się to zrobić w miarę szybko i pokazać wam panienki Balbinkę i Jonkę, która z nią pojechała. Quote
luka1 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 śliczne co? Co prawda w tych czerwonych szeleczkach, które im kupiłyśmy na drogę jako wyprawka wyglądały jeszcze ładniej, ale... Quote
sonia&me Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jakie słodkie:loveu: Ile tam psiaków mieszka?? Sa jakieś wieści jak się mają??:cool3: Quote
luka1 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Psiaki doskonale zniosły podróż, maja się bardzo dobrze. Najważniejsze, że szybko sie zaaklimatyzowały w nowym miejscu. Quote
sonia&me Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ale sie cieszę:loveu: oby więcej takich udanych domków!!:p Quote
Lilek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Cześć.Pożyczam oczu od psa i przepraszam.Luka mnie wyręczyła, a ja dalej, sierotka, nie radzę sobie ze zdjęciami.Słuchajcie, zarejestrowałam się na fotosiku, ale wzięłam opcję bezpłatną i drań fotosik nie puszcza mi obrazka.Czy tylko w płatnej wersji puszcza?Bo mnie pokazało się tylko to okienko z czerwonym krzyżykiem.:mad: Quote
asiamm Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ja nie wiem jak jest na fotosiku ale na ImageShack® - Image Hosting nie musisz się nawet logować, klikasz browse, wybierasz zdjęcie z kompa i klikasz start upload i gotowe! klikasz na załadowane zdjęcie i jak Ci się powiększy to kopiujesz myszką i wklejasz na dogo Quote
elmira Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Fotki świetne, bo i pieski wspaniałe. Ta malenka kruszynka jest śliczna :) Ale i Balbince nic nie brakuje :) Quote
Nadziejka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :loveu::multi:Witajcie kochane dziewczyny:loveu:Cioteczko Lilek :multi::multi:czutam sobie i podziwiam i serducho rosnie z dumy :loveu:jak wiem ze sa tacy ludzie na tym swiecie :iloveyou::Dog_run::Dog_run:ciotenko Lilek piesiatka wszystkie twoje cudne , zycze wam kochani ludzioe prawdziwi , aby wam kazdy dzien i noc :loveu::loveu:zamienial sie w spokojny raj [SIZE=4]Zdrowkaaaaa ciotenko i dla wszystkich kobietek ktore pomagaja wielkie podziekowania hohooo :multi:Anioly trzymajcie sie zdrowo kochani :loveu::bye::bye::ylsuper: Quote
Ziutka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Pati pojechała dzisiaj do nowego domku w Warszawie :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-pati-136896/index14.html Quote
sonia&me Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :cunao::laola::Cool!::sweetCyb::smilecol::multi: to super!!Tak sie cieszę:multi: Ostatnio coraz więcej szczęścia mają bidy kochane:loveu: i oby tak dalej:multi: Prosimy dokładne relacje:cool3: Quote
Ziutka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 sonia&me napisał(a):Prosimy dokładne relacje:cool3: A proszę zajrzeć na wątek Pati :eviltong: podałam link... Quote
Lilek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nawet nie wiecie, jak sie cieszę, choć i tak tęsknię za małą w dalszym ciągu i chyba nigdy ani mnie ani TZtowi nie przejdzie.Czy będą jakieś fotki?A może już są gdzieś ukryte?Dziękuję za wszystko, co zrobiłyście dla małej i innych psiaków. Quote
Ziutka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Lilek napisał(a):Nawet nie wiecie, jak sie cieszę, choć i tak tęsknię za małą w dalszym ciągu i chyba nigdy ani mnie ani TZtowi nie przejdzie.Czy będą jakieś fotki?A może już są gdzieś ukryte?Dziękuję za wszystko, co zrobiłyście dla małej i innych psiaków. Elu...odpisałam na wątku Pati ;) Quote
luka1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Ziutki jeszcze tu nie było? To ja to napiszę Jesteśmy organizacją ze statusem OPP:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts