Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj,mnie też nie, Soniuś.Mnie też nie.Ale z drugiej strony lepsza utrata domu i życie niż uspienie.Żal psiny, ale dobrze, że znalazło się na szybko jakieś rozwiązanie.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba zrobię sobie flagę z psią łapą i powieszę na chałupie, a na furtce i bramie powieszę ogłoszenie:Wstęp tylko dla ludzi będących Honorowym Psem.Pozostałym wstęp wzbroniony.:evil_lol:

Posted

Dzień dobry, Słonka.I to naprawdę jest dobry dzień z dobrymi wiadomościami od samego rana.Słuchajcie, przed chwilą dzwoniła do mnie pańcia labka pytając, czy gdyby go nie oddała, to ędę miała jakieś kłopoty.Wyobraźcie sobie, że jej wspaniała mama strasznie ją ochrzaniła za pomysł wydania psa i powiedziała jej,że przecież on jest jak ich dziecko, od samego szczeniaka.Zatrzyma labcia u siebie do chwili, gdy zbudują mu duży wybieg, w którym będzie zamykany tylko na czas, gdy oni sa w pracy, żeby nie psocił i nie zrobił z zazdrości krzywdy małemu psu.Jej facet sam to zaproponował, bo dziewczyna była tak zrozpaczona wydaniem psiaka, ze nie mógł na to patrzeć.Powiedział, że dadzą sobie z tym jakoś radę.No i co?Lepiej wam?Bo mnie tak:multi::multi::multi:Jednak mimo wszystko ludzie (niektórzy tylko, niestety) mają serducha na swoim miejscu i w ostatniej chwili wprawdzie, ale jednak to serducho im gdzieś tam zapika i wyhamują w porę.Hura!Labek zostaje u swoich pańciów!!!

Posted

:multi::multi:
Problem w tym że każdy problem da się rozwiązać, tylko trzeba chcieć.No właśnie,mało komu się chce.Niestety.Ale cóż cieszę się strasznie:multi:

Posted

Soniu, a co z przemyśleniami na temat Pati?
Pati to młoda suka i zachowuje sie jak szczeniak. Uwielbia gonitwy, zabawy i jest wspaniała. Jedno co zniechęca ludzi to fakt że nie od razu daje sie mietosić. Musi poznać człowieka, zaufać i przekonać się że warto z nim się zadawać. A póżniej to już z górki.
Pati na poczatku wieje przed człowiekiem. Staje w odległości i się gapi, obserwuje - myśli.

Posted

Nie wiem jeszcze bo moich rodziców nie ma w domu (pojechali sobie na wakacje i mnie zostawili:mad:) dopiero jak wróca będę mogła ich namawiać. A czy jest możliwy transport w okolice poznania?Bo ja nie dam rady przyjechać niestety:-(
a dlaczego tamci ją oddali? Ja myśle że z tym bym sobie poradziła.Tylko z Sonią musi się dogadać:p

Posted

To ja odszczekuje "głipich ludzi";) Fajnie, że labcio zostaje. Denerwuje mnie takie podejscie, bo mnóstwo historii słysze, ze ludzie biorą nowego psiaka, a stary (albo i nawet nie stary) idzie won.

Sonia, trzymam kciuki!

Posted

Zaczęła sie totalna sterylizacja. Wczoraj pojechała Lala, dziś Ofa. I na ten tydzień wystarczy. W przyszłym tygodniu kolejne suczki - w zależności od gabarytów- na zabieg planujemy zawieżć trzy a moze uda się cztery psice.
Właśnie przeszły totalna miłośc i musimy się spieszyć by nie zbierać owocków tych amorów.
Wszystko fajnie tylko kasa coś zaświeciła pustakmi. Jeśli więc ktoś nie wie jak pozbyć sie zbędnej gotówki - wszak pieniądze szczęścia nie dają- może przesłać na nasze konto. Już my się jej pozbędziemy :eviltong:.
(Żarty na bok )

Posted

Wlaśnie przywiozłam Lalę ze sterylki.Jest totalnie wystraszona, obolała.Ojejku, aż przykro mi na to patrzeć, ale wiem, że tak trzeba.Dziś jest sterylizowana Ofka.Boże, była tak przerażona, kiedy wywoziłam ją z domku.Chyba pani Z. jej się przypomniała czy co?:evil_lol: Bidulki.No, ale zgoi się i będzie dobrze.Wiem, że nie ma innego wyjścia i basta.:shake:

Posted

Luko moja ulubiona, ty się nie smiej, bo ci Amcię przywiozę i jak ona zacznie ganiać dookoła twojego mieszkanka, to.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chciałąbym to zobaczyć:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: I BĘDZIESZ JĄ GONIĆ:razz:. A tak poważnie to jeszcze chwilowo nie wiem, jak to zrobię, bo Amunia jest płochacz jakich mało.Dziś założyłam jej czerwoną obróżkę i taka laseczka się z niej zrobiła,że hej.I wyobraźcie sobie, że nie tylko nie broniła się, ale jeszcze chodzi dumna jak paw. Tak samo Alfik jest dumny ze swojej obroży.No i proszę.Moje sliczne piesie.

Posted

Ojej:loveu: a ja tu mam obróżkę jedną od siebie i kilka ludzów przyniosło także będą śliczne:cool3: w ogóle mam szatanski pomysł na wyłudzenie :diabloti::evil_lol:

Posted

Ojjj,Soniu, uważaj, bo wyłudzanie jest karalne:evil_lol:.A Luka moja ulubiona chichnęła się z nas i Amci i zwiała na wszelki wypadek:evil_lol::evil_lol:.A moja ulubiona Elmirka spsiała całkiem już, bo odszczekuje co powiedziała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Ale w towarzystwo wpadłam.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.I tak was lubię:loveu: