luka1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 nie mogę znależć wątu Muminka, więc tu napiszę. Wczoraj dzwoniła Pani Muminka /Boryska. Wszystko jest bardzo dobrze. Psika jest wspaniały, lubi mizianki i bujanie sie na kolankach na bujawce ogrodowej. Pani mówi, że chyba zrobił sie większy. Grzecznie chodzi na spacery i nie ma z nim kłopotu, poza jednym - ryje trawniki, co nie przypadło do gustu Panu. Ale jakos sobie Pani z tym radzi. Zdjecia będą, ale Pani musi sie doprosić dzieci by je na komputer wrzuciły ( ech te dzieci :mad:), no i jak wrócą z urlopu - ma sie to stać. I tyle. Quote
_ogonek_ Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 po dłuższej przerwie witam (przerwa na tym wątku) :lol: 1) Organizacja OPP o nazwie? ;) 2) Mogę poogłaszać psiaki. Quote
Lilek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Hura,hura,hura!!!!!150 razy hura!A co tam 500 razy hura!Pyszne wiadomości.:multi::multi::multi::multi::multi:A Muminek ryje?O rany, tutaj to nie on rył, tylko inne łobuziaki>Pewnie się nauczył:shake:To gadzinka.Mam nadzieję, że Pani się uda mu to wyperswadować.:mad: Quote
Ziutka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='A&S'] 1) Organizacja OPP o nazwie? ;) Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO Zapraszamy na naszą stronę : Aktualności - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO Quote
Lilek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ahoj, jest tam kto?I gdzie właściwie jest Elmira?Jakoś jej dawno nie widziałam? Quote
luka1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 a kuku, ja jestem. Właśnie wróciłam z działki i teraz odpoczywam. :lol: Quote
Ziutka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Lilek napisał(a):Ahoj, jest tam kto?I gdzie właściwie jest Elmira?Jakoś jej dawno nie widziałam? Ja też się melduje :cool3: A Elmirka nie wiem gdzie jest :placz: Quote
Lilek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Lukuś, przecież na działeczce to ty na kocysiu spoczywasz i odpoczywasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.To ja też tak chcę -odpoczywać po odpoczywaniu.:diabloti: Jak tam piesy? Sandra, ja już Lukę odpytałam o wszystko.Przyrzekam, dziś nie będe cię gnębić pytaniami, ale jak zobaczyłam wiadomości o Patusi, to mnie emocje całkiem poniosły i straciłam właściwy sobie angielski chłód i dystans:lol::lol::lol:.Ha!Muszę się poprawić ( ale niekoniecznie) A ja dzisiaj sobie też zrobiłam dzień lenia.I to całkowitego,totalnego lenia leniwego.Ale fajne to jest.A po Elmirkę to chyba będzie trzeba wysłać poszukiwaczy skarbów?Albo policję.:cool3::cool3::cool3: Quote
Ziutka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Lilek napisał(a): Sandra, ja już Lukę odpytałam o wszystko.Przyrzekam, dziś nie będe cię gnębić pytaniami A gnęb mnie ile chcesz :cool3: zupełnie mi to nie przeszkadza :lol: Quote
Lilek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dobra.Sama tego chciałaś.I żeby nie było potem na mnie, że taka paskuda jestem i cię gnębię.:lol: A taaam, dzisiaj dam ci spokój.Ale gnębić będę.:razz: Quote
elmira Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jestem, jestem. Tylko ostatnio wszytko idzie po grudzie. Najpierw dogo sie buntuje i nie moge wejść, a dziś kretyn wjechał mi w bok samochodu ;( Tak zdolnie wyjeżdzał z pobocza. Ale w sumie nic sie nie stało. Bo i ja i auto w całości. Tyle tylko, że się przestraszyłam. Bardzo się cieszę, że Pati znalazła dom :) Edit: I oczywiście gratuluję z całego serca statusu OPP Fundacji Nero :) Quote
Lilek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 O, kurczaki!Elmirka, dobrze,że się nic stało.Dziewczyny, trzeba pilnować Elmi, bo jak tylko oko z niej spuściłyśmy, to jakiś kretyn ją od razu napadł.Kto trzyma wachtę pierwszy?:razz: Lukuś, a pamiętasz ty, jak przywiozłyście psiakom piłeczki i kosteczki do zabawy?Owóż one wszystkie piszczą i nasze psiaki (Amba,Kropeczka i któreś jeszcze) codziennie, jak tylko w sypialni zgasimy światełko, żeby spać, urządzają nam koncert na kilka piłeczek i kosteczek.Ludzie, jak one grają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Nawet nie wiedziałam, że z tego można tak zróżnicowane dźwięki wydobywać.Na mówię wam, cała orkiestra i serenady na dobranoc.:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Ziutka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Lilek napisał(a):Na mówię wam, cała orkiestra i serenady na dobranoc.:lol::lol::lol::lol::lol: A ja mam w domu kolejną porcję takich piszczących zabawek dla Was :diabloti: Quote
sonia&me Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :multi::multi::multi: A co do piszczących zabawek:evil_lol: one po prostu budzą w psiakach ducha Mozarta:evil_lol: A w spaniu nie przeszkadzają?:cool3: Tak jak sie dobrze zaczeło,tak sie passa skończyła:-( na początku w ciągu kilku dni pełno ludzi znosiło mi różne rzeczy dla psiaków a teraz nic:placz: Musze wydrukować jeszcze ulotki ale chwilowo nie mam tuszu.Może wtedy sie cos ruszy. Quote
Lilek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :placz:Dziewczyny, własnie w wiadomościach radiowych usłyszałam coś, co mnie zmroziło.W Klobucku pod CZęstochową odkryli nielegalną ubojnię psów ( a może być legalna???) na smalec psi.Dziewczyny z częstochowskiej fundacji For Animals wyciągnęły stamtąd 28 dużych psów, ale co z małymi?Dziewczyna z Fundacji powiedziała, że nie zdołają zabrac wszystkich.Słuchajcie, czy można im jakoś pomóc?Q..., jakbym powiedziała "Co za bydło", to bydlątka bym obraziła.CZy jeszcze jest jakiekolwiek okrucieństwo, którego tzw.człowiek nie popełnił? Ziuteczko, a niech tam sobie grają, perełki.Może jaki utwór skomponują?:evil_lol: Pomyślcie, czy możnaby złapać jakiś kontakt z tą fundacją i im pomóc, żeby wszystkie psinki opuściły to koszmarne miejsce?:placz::placz::placz: Quote
Ziutka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dziewczyny miały założyć wątek o tej ubojni ale mi nie chodzi wyszukiwarka dogo i doopa nie mogę znaleźć :angryy: Quote
sonia&me Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Właśnie ktoś tu już to rozpowiada bo czytałam na jakimś wątku..Ale moja pamięć dobra tylko krótka i nie pamiętam ani koto ani gdzie:oops: Postaram sie znaleść może już założyły wątek.Wiem że 4 psiaki pilnie potrzebują domów tymczasowych z resztą nie wiem co sie dzieje ale sie dowiem:diabloti: mam nadzieje.. Już nawet zaczełam namawiać rodziców żeby chociaż tymczas dać,zobaczymy co z tego będzie. To była ubojnia podhalanów bernardynów i coli.Te tymczasy to dla 2 podhalanów i 2 bernardynów jeśli dobrze pamiętam.. Quote
Ziutka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Sonia gdyby Ci się udało znaleźć wątek to wklej go nam tutaj, dobrze? Quote
Lilek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ja znalazłam ten wątek, tylko mi się komp zablokował.Zaraz spróbuję go odnaleźć.To było na Psy w potrzebie Quote
Lilek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Sonia, to jest pierwasza strona Psów do adopcji, tylko ja nie wiem, jak wkleić ten wątek do naszego.Pomóż. Quote
sonia&me Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/ubojnia-psow-na-smalec-okolice-czestochowy-potrzebna-pomoc-143510/ Prosze. To jest straszne.. jak tak można,to sie w głowie nie miesci:( Quote
Lilek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dziewczyny, przejrzałam ten wątek i zamierzam tym panienkom napisać zaraz kilka niemiłych słów.Słuchajcie, one się po prostu żrą z Emirem i oblewają pomyjami zamiast konkretnie powiedzieć, co i jak jest potrzebne.Do cholery, czy one powariowały?Przeczytajcie to.Ręce poniżej kolan opadają! Quote
Lilek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No i świetnie.Zamknęli im wątek.Boże, takiego steku bzdur jeszcze nie widziałam.Ziuteczko miła, czy znasz którąś z tych dziewczyn, żeby można było się dowiedzieć czegoś o psinach?Mosii brzmiała sensownie i u niej jest część psów.Chryste Panie, gdzie się takie lęgną?Zamiast uzyskać pomoc dla tych nieszczęśników one zamknęły sobie możliwość pomocy.Ziutka, przecież nie można tego tak zostawić, bo ktoś jest:stupid:.Rany Boskie, jak myślę o tym, że tam jakieś jeszcze zostały, to mam ochotę komuś natrzaskać.Ziutka,zróbmy coś. Quote
Recommended Posts