Jump to content
Dogomania

Drugi za TM : ( Drugi Feniś. To byłoby niesprawiedliwe, gdyby umarł w schronie. Tkwi tam od 2011. Dajmy Mu poczuć co to miłość. POMOCY !!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.02.2022 o 20:58, Aska7 napisał:

Dziękuję Marysiu

ech, Asiu..... za co??? ❤️ 

Postaram sie pomóc wpłatą na leczenie, strasznie dużo mam deklaracji i "moje" zaczęły chorować 😞 zły czas jakiś nastał 😞 😞 i Suvi chora 😞 😞 😞

Posted
Dnia 10.02.2022 o 10:24, Alaskan malamutte napisał:

Nie mam mozliwosci podjechać, ale poproszę wolontariuszkę, aby sprawdzila...

Boję się czy biedaczka nie spotkało coś złego  😞 

Posted
Dnia 10.02.2022 o 10:25, elik napisał:

Boję się czy biedaczka nie spotkało coś złego  😞 

Elu, wierzę że nie..Mikuś był ogłaszany na stronie schroniska, może sie zgubił i wlasciciel go wypatrzył? A moze ktoś adoptowal? To śliczny, malutki piesek...

Posted
Dnia 10.02.2022 o 10:31, Alaskan malamutte napisał:

Elu, wierzę że nie..Mikuś był ogłaszany na stronie schroniska, może sie zgubił i wlasciciel go wypatrzył? A moze ktoś adoptowal? To śliczny, malutki piesek...

Oby tak było, jak mówisz Asiu. Bardzo tego pragnę. Poryczałam się na myśl o tym, że biedaka spotkało coś złego.
Jak odeszła moja Masieńka w ubiegłym roku, to pomyślałam, że będę brała staruszki na doźycie.  Moje plany pokrzyżowała jednak tymczaska, która po 2 tygodniach straciła bardzo pewny tymczas i nie było co z nią zrobić. Basia bardzo to przeżywała no i wzięłam sunię do siebie na tymczas i tak już zostało. Snujemy plany, a życie je koryguje  😞 

• Like 2
Posted
Dnia 10.02.2022 o 10:36, elik napisał:

Moje plany pokrzyżowała jednak tymczaska, która po 2 tygodniach straciła bardzo pewny tymczas i nie było co z nią zrobić. Basia bardzo to przeżywała no i wzięłam sunię do siebie na tymczas i tak już zostało.

Myślę że wspomniana wyżej tymczaska Sonieczka uważa tę zmianę planów za bardzo korzystną :-))

• Like 1
Posted
Dnia 10.02.2022 o 10:57, limonka80 napisał:

Myślę że wspomniana wyżej tymczaska Sonieczka uważa tę zmianę planów za bardzo korzystną :-))

Twój post zaowocował uśmiechem na mojej smutnej gębuli  🙂  Dziękuję limonko  🙂 

Posted
Dnia 10.02.2022 o 11:02, elik napisał:

Twój post zaowocował uśmiechem na mojej smutnej gębuli  🙂

Taki był plan 🙂  wierzę że staruszkowi z Zamościa też nic złego się nie przytrafiło.

• Like 1
Posted
Dnia 10.02.2022 o 11:13, limonka80 napisał:

Taki był plan 🙂  wierzę że staruszkowi z Zamościa też nic złego się nie przytrafiło.

Dziękuję  🙂    Z duszą na ramieniu będę czekać na wyjaśnienie sytuacji.     

Posted
Dnia 10.02.2022 o 10:57, limonka80 napisał:

Dnia 10.02.2022 o 11:18, Nesiowata napisał:

No raczej.

Muszę powiedzieć, że zgadzam się z Wami  🙂     Powiem więcej,  jest bardzo zadowolona  🙂  
Mam nadzieję, że gospodarz tego wątku wybaczy nam tą wkrętkę  🙂    

Posted

Jeszcze dwa dni temu miałam dwie niewidome swoje sunie. Potem Aska7 zalozyla wątek dla tego ślepaczka, a dzis doszła Suvi. Czasem dzieje się wszystko zupełnie niespodziewanie i nieplanowanie, jak piszecie o Soni. 

Ktos jeszcze da rade wesprzeć deklaracją staruszka śleputka? Aska7 zaopiekowała najtrudniejsze psiaki w najgorszej sytuacji. 

• Like 1
Posted
Dnia 10.02.2022 o 11:34, Jaaga napisał:

Jeszcze dwa dni temu miałam dwie niewidome swoje sunie. Potem Aska7 zalozyla wątek dla tego ślepaczka, a dzis doszła Suvi. Czasem dzieje się wszystko zupełnie niespodziewanie i nieplanowanie, jak piszecie o Soni. 

Ktos jeszcze da rade wesprzeć deklaracją staruszka śleputka? Aska7 zaopiekowała najtrudniejsze psiaki w najgorszej sytuacji. 

Bez przesady, nie najgorsze i nie sama. Sama, bez Was i Asi to bym nic nie zrobiła 🙂 I tak w sumie to ja od jeżdżenia jestem, bo mam wtedy święty spokój. Po drodze można sobie dużo przemyśleć i poukładać w głowie. I to w kupie siła 💪

• Like 1
Posted
Dnia 10.02.2022 o 11:53, Aska7 napisał:

Bez przesady, nie najgorsze i nie sama.

Czasem podjęcie trudnej decyzji bywa najgorsze.

Posted
Dnia 10.02.2022 o 11:53, Aska7 napisał:

Bez przesady, nie najgorsze i nie sama. Sama, bez Was i Asi to bym nic nie zrobiła 🙂 I tak w sumie to ja od jeżdżenia jestem, bo mam wtedy święty spokój. Po drodze można sobie dużo przemyśleć i poukładać w głowie. I to w kupie siła 💪

Jak Cię nie kochać 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 10.02.2022 o 12:25, Aska7 napisał:

No, trochę osób na dogo zdecydowanie mnie nie kocha 😜

Normalka, nie ma takiego, coby go wszyscy kochali  🙂 

• Like 1