__Lara Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Negri_2008 napisał(a):Do wszystkich cioteczek!!!! Porozsyłajcie ten wątek gdzie tylko możecie, może kogoś poruszy los Elzy...:-( Właśnie, trzeba pójść tą drogą! Quote
Ra_dunia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Która jest teraz Elza w kolejce u Wiosny? BARDZO PROSIMY O WSPARCIE NA HOTEL!!! Elza to jeszcze młoda sunia - nie pozwólmy jej spędzić resztę życia w schronisku. Bez naszej pomocy ona nie ma szansy na adopcje. Jest zbyt wystraszona i wycofana :-( Quote
agata51 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 kolejka teraz wygląda tak: - pies z Kielc - cc od Fruciaczka - pies od Dei - pies od _Lary - Aspen - Sara - Elza - pies od Soemy - drugi pies od Soemy - Max od Oleny - pies z Konina - drugi pies z Konina - pies od Dogo07 - psiak od Soemy (zgłaszany przez Monikę55) - Płotek - psiak od Ihabe Ale u Wiosny jest taki ruch, że zaraz może się coś zmienić. Quote
Negri_2008 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Ta lista jest chyba jeszcze nie uaktualniona bo Wiosna ostatnio pisała, że coś się ruszyło. Poza tym zrobiła małe "przemeblowanie" w psach i znalazła jeszcze jedno wolne miejsce ;) Bez kasy nic nie zdziałamy :shake: Byłyśmy w sobote w azylu. Biedna Elza - bardzo się bała ale najbardziej chyba boi się smyczy. Bez smyczy biega po wybiegu swobodnie. Ale człowiek i wszystko co z nim związane wywyłołuje u niej lęk :-( Mam kilka zdjeć ale takich - rodzierających serce :placz:. Wstawię wieczorem Quote
Ra_dunia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Pilnie są potrzebne wpłaty na Elzę! Ja postaram się wystawić jakiś bazarek... może tym razem butkowy... :roll: Quote
Negri_2008 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Dziękuje Ra_duniu :loveu: Potrzebne są pieniądze na ratunek!!! Quote
Ra_dunia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 a to już zbieramy? Czy dopiero jak Elza pójdzie do hoteliku? Prosimy bardzo o deklaracje wpłat stałych i jednorazowych! Quote
Negri_2008 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='agata51']Poproszę o nr konta. Z adresem! Agatko, jeszcze nie wpłacamy kasy :shake: Jeszcze kolejka do hotelu długa ( choć u Wiosny się skraca a i u Murki też jakiś ruch się uczynił). Deklaracji stałych niewiele :placz: Potrzebujemy 450 zł za miesiąc a mamy deklaracji na 125 zł :cool3: Wołamy o stałe deklaracje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Negri_2008 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Wstawiłam w pierwszy post fundusz, który pozostał po Toli z rowu (57,50 zł) :roll: Jeszcze coś mi chodzi po głowie............ Quote
Negri_2008 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 To są zdjęcia Elzy z ostatniej soboty. Wiem, niczym nie różnią się od poprzednich, ale Elza właśnie taka jest. Biedna, wystraszona, samotna....nieznajoma świata, który nie musi być dla niej taki zły. Wystarczą...pieniądze :-( Proszę o deklaracje na jej pobyt w hotelu :-( Quote
agata51 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Moja deklaracja aktualna. Nie wiem, dlaczego myślałam, że Elzunia jest małym pieskiem. Boże, jaka biedzinka! :loveu: Quote
Ra_dunia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Biedna, wystraszona Elza :( Bardzo prosimy o pomoc finansową Quote
Negri_2008 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 agata51 napisał(a):Moja deklaracja aktualna. Wiem Agatko i bardzo Ci za to dziekuję :loveu: Wołam o nowe deklaracje :candle: Quote
Ra_dunia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Spójrzcie w te przerażone oczy :-( MUSIMY POMÓC ELZIE! ona nie ma szans na adopcje w takim stanie :placz: BŁAGAMY O WSPARCIE FINANSOWE NA HOTELIK DLA ELZUNI!!! Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ciotki, teraz jest wolne miejsce u wiosny, które zarezerwowałam, na już do zapełnienia, napisałam na wątku innego psiaka, dowiem się na ile potrzebuje hotelu, jak sobie radzi w schronie, jeśli w miarę dobrze to umieszczam na to miejsce Elzę. Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 __Lara napisał(a):Ciotki, teraz jest wolne miejsce u wiosny, które zarezerwowałam, na już do zapełnienia, napisałam na wątku innego psiaka, dowiem się na ile potrzebuje hotelu, jak sobie radzi w schronie, jeśli w miarę dobrze to umieszczam na to miejsce Elzę. ale nie mamy pieniędzy :shake: Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 BARDZO PROSIMY O WSPARCIE!!! Hotelik może być na już... a my nie mamy pieniędzy :( Porozsyłałam zaproszenia... mam nadzieję, że zaproszone cioteczki wybaczą mi "spam"... Quote
Lionees Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dziewczyny wpłacam na Kładeczkę z Iławy 15zł.Kładeczka prawdopodobnie(na 99%)idzie do domku w czerwcu,takze te moje nędzne 15zł mogę dać co miesiąc na Elzunie... Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Negri_2008 napisał(a):ale nie mamy pieniędzy :shake: Kurcze, to trzeba je jakoś zdobyć, szkoda tego miejsca :roll: Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 dziewczynyy kochane jesteście. :loveu::placz: Ja napiszę w te pędy do Wiosny, poproszę ją żeby zajrzała na wątek Elzy i osobiście oceniła jej rozmiary. Może Elzunia załapie się na mniejszą cenę, taką za średniego psieska :-( Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Renata5 napisał(a):Dziewczyny wpłacam na Kładeczkę z Iławy 15zł.Kładeczka prawdopodobnie(na 99%)idzie do domku w czerwcu,takze te moje nędzne 15zł mogę dać co miesiąc na Elzunie... Renatko - kochana jesteś :loveu: 15 zł to przecież jeden dzień pobytu! To całkiem sporo :loveu: Każda złotówka się liczy. Ja już obfociłam "fanty" na bazarek - postaram się w piątek go wystawić. Będzie bazarek bucikowo - torebkowy. Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Posty skaczą jak głupie więc jeszcze raz: kochane jesteście :loveu: Quote
madcat1981 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Na dniach robię bazarek, pójdzie na Elzę. Dziękuję komuś kto napisał tekst z pierwszej strony, bo łapie ze serce i wyciska łzy jak sok z cytrynki...i tak samo kwaśno - gorzkie.:-( Quote
Recommended Posts