Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']Ciotka Agata to się na wszystkich watkach na jakich jestem niemal dokłada, co za cioteczka, z takim sercem :loveu: i z kasą :eviltong:

Nooooo, kasy ci u mnie jak lodu! Od 8 miesięcy ciucha sobie nie kupiłam, najtańszych kosmetyków zaczęłam używać, wnuczce nawet grzechotki nie kupiłam, to mam! Jakbym jeszcze palenie rzuciła to ho, ho!

Wyrozumiałego TŻa mam. Martwię się tylko, że jak się tak zupełnie zapuszczę, to w końcu mnie rzuci i dopiero się narobi!

Posted

agata51 napisał(a):
Od 8 miesięcy ciucha sobie nie kupiłam, najtańszych kosmetyków zaczęłam używać,

skąd to znam? ha ha

I właśnie dlatego wpisuję swoją deklarację w pierwszy post :evil_lol:

Posted

Tiaaaaaa, jeżeli nie przestane jarać, to będą już ostatnie pieniądze, jakie dogo ze mnie wyciśnie :evil_lol:

Ra_duni, dzięki za linka.
Widzę, że kolejka u Murki ma szansę posunąć się do przodu, bo tam chyba 3 pieski z początku kolejki już tylko na transport czekają :lol:

Prosimy o stałe deklaracje dla Elzy.
Jej przyjaciel wyleguje się pod drzewem na swoim podwórku a ona została w schronie sama.
Nie może tak być :shake:

Posted

[quote name='agata51']Nooooo, kasy ci u mnie jak lodu! Od 8 miesięcy ciucha sobie nie kupiłam, najtańszych kosmetyków zaczęłam używać, wnuczce nawet grzechotki nie kupiłam, to mam! Jakbym jeszcze palenie rzuciła to ho, ho!

Wyrozumiałego TŻa mam. Martwię się tylko, że jak się tak zupełnie zapuszczę, to w końcu mnie rzuci i dopiero się narobi!

Aga, nie wiem jak Ty to robisz (mimo rzuconych powyzej uzasadnien;)) ale widze Cie na kazdym mozliwym watku, chyba sie do Was zakradne do domu i cos skubne z tej skarbonki :cool3:

Wspaniale ze jestes :loveu:

Posted

Pilne - wlasnie przed chwila skreslilam z listy schronisko z Katowic (na dzien dzisiejszy nie moga jechac)

Mam jeden wolny termin w czerwcu, ostatni przed wakacjami :cool3:

Proponuje przyjazd Elzy do TV, Negri jak sie na to zapatrujesz?

Posted

[quote name='Maszaberla']Pilne - wlasnie przed chwila skreslilam z listy schronisko z Katowic (na dzien dzisiejszy nie moga jechac)

Mam jeden wolny termin w czerwcu, ostatni przed wakacjami :cool3:

Proponuje przyjazd Elzy do TV, Negri jak sie na to zapatrujesz?

TAK, zawieźmy Elzę do TV
Wszystko o czywiście trzeba jeszcze ostatecznie dogadać z azylem, ale nie spodziewam się kłopotów

Maszaberla - ściskam Cię serdecznie :loveu:

Lecę zapisać w 1 post

Posted

[quote name='Negri_2008']TAK, zawieźmy Elzę do TV
Wszystko o czywiście trzeba jeszcze ostatecznie dogadać z azylem, ale nie spodziewam się kłopotów

Maszaberla - ściskam Cię serdecznie :loveu:

Bardzo sie ciesze :loveu:

Bedziemy miec okazje zeby wspomniec o Igorze i pozdrowic w programie Pania Anie :cool3:

Dorotko, jest gdzies jakis watek Klembowa?

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Pani Anna mówiła, że bardzo często ten program ogląda.
Ale ja i tak na pewno zadzwonię do Pani Ani i dam jej znać, żeby ogładała program. Będzie jej miło, gdy usłyszy miłe słowa.

A nóż.......:evil_lol:

Oczami wyobrazni juz zobaczylam ich radosc, ehhh...:oops:

Posted

Maszarbela czy będziemy mogły zabrać jeszcze jakieś psiaki?

Bo cichu myślę o małym Maxiu, który cały czas siedzi w hoteliku i może coś jeszcze moglibyśmy zabrać z Klembowa.

Posted

No to rzeczywiście trzeba się zastanowić dobrze żeby Elzuni to na złe nie wyszło :( biedaczka, taka wystraszona jest :( i siedzi tam teraz bez Igora :(

Posted

anouk92 napisał(a):
Maszarbela czy będziemy mogły zabrać jeszcze jakieś psiaki?

Bo cichu myślę o małym Maxiu, który cały czas siedzi w hoteliku i może coś jeszcze moglibyśmy zabrać z Klembowa.

Anouk, trzeba jeszcze omowic jedna najwazniejsza sprawe - zadzialalam impulsywnie, targana uczuciami i faktem ze Elza zostala sama

Rozmawialam z Krisem, nie popiera pomyslu zabrania Elzy do TV - Elza podobno bardzo sie boi (widzial jak zachowywala sie jak zabierali z Negri Igora), nie mozemy ryzykowac na zasadzie "jakos to bedzie", w TV moga byc psy w miare smiale, dajace sie pogladzic itp.
Jednym slowem "sprawdzone"
No coz, nie ode mnie to zalezy
Licze na Wasza opinie - moze ktos zajmuje sie Elza, moze robi postepy, ja tego nie wiem :roll:

Maxio to 3-lapek prawda?
Musze sie dowiedziec czy nie bedzie problemu :oops:

Gdyby ewentualnie byla zgoda na przyjazd Maxia to ja z kolei - prosilabym o zabranie Kropka - z tego co przeczytalam -> to bardzo kontaktowy pies
Sprostalby zadaniu? :cool3:

Posted

[quote name='Maszaberla']

Rozmawialam z Krisem, nie popiera pomyslu zabrania Elzy do TV - Elza podobno bardzo sie boi (widzial jak zachowywala sie jak zabierali z Negri Igora), nie mozemy ryzykowac na zasadzie "jakos to bedzie", w TV moga byc psy w miare smiale, dajace sie pogladzic itp.
Jednym slowem "sprawdzone"
No coz, nie ode mnie to zalezy
Licze na Wasza opinie - moze ktos zajmuje sie Elza, moze robi postepy, ja tego nie wiem :roll:

Przeczuwałam, że to nie jest dobry pomysł ale proszę....nie skreślajmy Elzy :oops::-(

Bez względu na to, który pies z Klembowa pojedzie, niech Elza będzie na liście tak długo, jak to możliwe. Rozumiem, że Pan Olszański musi mieć czas, żeby zapoznać się z psem, którego ma zaprezentować w studio tzn musi mieć jakiś skrypt wypowiedzi i dostanie wszystko w odpowiednim czasie.
Jest czas, może da się coś z Elzy wykrzesać

Kropek - jak najbardziej :loveu:

Maksik to sierotka rodem z Klembowa. Jest w hoteliku już bardzo długo. Jest przeuroczy. Ogłaszamy go bardzo długo ale szczeście mu nie dopisuje. :shake:
Nie ma wątku na dogo.

Jednym słowem proponuje do występów Elzę (warunkowo) oraz Kropka i Maksika :loveu::loveu::loveu:

Posted

A może po prostu pokazać zdjęcie Elzy tak jak w przypadku Igora?

Jeśli Elza nie pojedzie to ile psów może być w studiu - 2 czy 3 bo jeśli 3 to ja jeszcze proponuje Łatkę.

łatka i Kropek są bardzo kontaktowe.
Trzeba sprawdzić czy są jeszcze w schronie.

Negri czy wybierasz się w ten weekend do Klembowa, ja niestety nie dam rady. Nie będzie mnie.:shake:

Posted

Wiki, zbieramy pieniążki pełną parą :loveu:

Wieczorem poustałam z rodziną co i jak i postaram się wygospodarować jeden dzień z weekendu aby pojechać do Klembowa, do Elzy szczególnie.

Myślę, że łatwiej będzie mi pojechać w niedzielę :razz:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Przeczuwałam, że to nie jest dobry pomysł ale proszę....nie skreślajmy Elzy :oops::-(

Bez względu na to, który pies z Klembowa pojedzie, niech Elza będzie na liście tak długo, jak to możliwe. Rozumiem, że Pan Olszański musi mieć czas, żeby zapoznać się z psem, którego ma zaprezentować w studio tzn musi mieć jakiś skrypt wypowiedzi i dostanie wszystko w odpowiednim czasie.
Jest czas, może da się coś z Elzy wykrzesać

Kropek - jak najbardziej :loveu:

Maksik to sierotka rodem z Klembowa. Jest w hoteliku już bardzo długo. Jest przeuroczy. Ogłaszamy go bardzo długo ale szczeście mu nie dopisuje. :shake:
Nie ma wątku na dogo.

Jednym słowem proponuje do występów Elzę (warunkowo) oraz Kropka i Maksika :loveu::loveu::loveu:

Dorotko, Elza nie jest takim psem, ktory bedzie paradowal po studiu, machal ogonem, w przypadku ktorego mozemy zaryzykowac rozne spontaniczne (przy okazji cudowne) gesty Pana Michala - np. przytulenie, zartobliwe pociagniecie za ucho itp.

Wez pod uwage tez fakt, ze jesli cos nie wypali - strace szanse na kolejne wystepy a na to nie moge sobie pozwolic
Poza Panem Michalem sa tez inni ludzie, ktorzy maja okreslone wymagania
Nauczona przykrym doswiadczeniem jednego z wystepow (z przyczyn oczywistych nie wymienie imienia psa) - kolejne programy MUSZE gruntownie (i z zastanowieniem) zaplanowac

Wystapia 2 psy, kacik jest coraz krotszy wiec 3 psy to zdecydowanie za duzo = za malo czasu na kazde zwierze

W jakim wieku jest Maxik i w jakim Kropek - chodzi mi o wiek rzeczywisty bo czasami lata na watkach sa celowo zanizane :cool3:

Elze mozemy pokazac na zdjeciu - co wg mnie nie ma sredni sens albo zaczac ja socjalizowac - i wtedy przyjechac z nia do TV po wakacjach
To ze teraz wystapilby Klembow - nie oznacza ze nie wrocimy do tematu po wakacjach

Co Wy na to?

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Muszę chyba ustalić z Krisem pewne fakty:
otóż jak wiecie Elaza jest wystraszona, nieśmiała i nie wiadomo jak zareaaguje na studio, światła i masę ludzi.

Pominąwszy nawet sprawę stresu, nie jestem pewna, czy Elza dobrze się zaprezentuje.

Maszaberlo :loveu:, żeby Cię uspokoić zacytuję sama siebie.

Widzisz, ja to wszystko już przewidziałam wcześniej, więc w pełni rozumiem sytuację :lol:
Potem padła od Ciebie propozycja pokazania Elzy w TV i poszło już lawinowo. Wiadomo, chcemy dla Elzy jak najlepiej, jak najszybciej.

Ale tu szybko nic się nie wydarzy. :shake:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Maszaberlo :loveu:, żeby Cię uspokoić zacytuję sama siebie.

Widzisz, ja to wszystko już przewidziałam wcześniej, więc w pełni rozumiem sytuację :lol:
Potem padła od Ciebie propozycja pokazania Elzy w TV i poszło już lawinowo. Wiadomo, chcemy dla Elzy jak najlepiej, jak najszybciej.

Ale tu szybko nic się nie wydarzy. :shake:

Propozycja padla to fakt - ale ja przeciez nie wiem jaki to pies, jak sie zachowuje
Sadzilam ze delikatna, plochliwa - ale Kris uswiadomil mnie wczoraj ze to zdecydowanie cos wiecej :shake:

Posted

anouk92 napisał(a):
Maszarbelo Maxik ma ok. 2 lat. Kropek też coś koło tego.

Maxik to ten którego wyżej wstawiła zdjęcie Negri. Jest malutki, nakolankowy.

Generalnie pomagamy w oglaszaniu jedynie "dogomaniackich"psow ktore maja watki

Moja propozycja jest taka - Kropek, Maxik + Łatka

Maxika nalezaloby wtedy dopisac na watek Klembowa + umiescic aktualne dobrej jakosci zdjecia
Osoba ktora wystapi w TV musialaby powiedziec ze cala 3-ka psow jest w schronisku w Klembowie - jesli to nie stanowi problemu, Maxik moglby spokojnie pojechac

Oczywiscie te wszystkie uzgodnienia mozemy przeniesc na watek Klembowa

Odnosnie Elzy - rozkladam bezradnie rece :???: