Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękujemy Cioteczkom :loveu:
Mam nadzieję, że Elza trafi do tak cudownego domku jak Igorek, ale na pewno nie powinna długo siedzieć w azylku :shake: to nie są warunki dla przestraszonego psiaka... zresztą, to nie powinny być warunki dla żadnego psiaka...

Posted

Dzięki cioteczkom, które do nas dołączyły. Super, że jesteście. Im nas więcej tym lepiej dla psicy :multi::multi::multi:

Zapytałam na wątku hoteliku Wiosny, czy w miejsce naszego Rudzika nie można wstawić Elzuni. Zobaczymy.....

Wg kryteriów Wiosny trzeba liczyć 15 zł na dobe w jej hotelu (Elza na pewno waży ponad 20 kg) :razz: To spora sunia, tylko ona najczęściej na przykulonych łapkach pokazuje się z bliska i stąd problemy, żeby ją dokładnie ocenić.

Maszaberlo :loveu:, pierwsze rozmowy w "władzami" Klembowa o pokazie piesków w TV już się odbyły. Nie będzie problemów, żeby jakieś bidy z azylu pokazać.
Co do Elzy w TV - jeżeli do tego czasu nie pojedzie do hoteliku możemy założyć, że pokażemy również Elzę...choć na prawdę nie wiem, jak ona na to zereaguje :shake:
No, ale jest jeszcze czas, żeby przynajmniej spróbować ją do tego przygotować :roll:

Czy możemy już zarezerwować termin? :oops:

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Maszaberlo :loveu:, pierwsze rozmowy w "władzami" Klembowa o pokazie piesków w TV już się odbyły. Nie będzie problemów, żeby jakieś bidy z azylu pokazać.
Co do Elzy w TV - jeżeli do tego czasu nie pojedzie do hoteliku możemy założyć, że pokażemy również Elzę...choć na prawdę nie wiem, jak ona na to zereaguje :shake:
No, ale jest jeszcze czas, żeby przynajmniej spróbować ją do tego przygotować :roll:

Czy możemy już zarezerwować termin? :oops:

Oczywiscie ale pewnie dopiero po wakacjach:-( z tego co wiem chyba wszystkie terminy juz zaklepane - a jeszcze niedawno byly wolne :oops:

Posted

Gonia13 napisał(a):
To Igor miał żonę? . A ona teraz cierpi. Trzeba jej koniecznie pomóc...

Nawet Igor jest na zdjęciu na pierwszej stronie razem z Elzunią...
Biedulka jest teraz zagubiona. Razem z Igorem stanowili dla siebie wsparcie w schronisku...

Deklarować na razie nie będę, ale jak zwykle będę wspomagać :cool3:

Posted

Ra_dunia napisał(a):

Deklarować na razie nie będę, ale jak zwykle będę wspomagać :cool3:

Wiem, Ra_duniu

Gdyby choć połowę wymaganej sumy zebrać w stałych deklaracjach....ech :-(

Posted

agata51 napisał(a):
Czy ja już coś deklarowałam? Chyba nie. No to mam dla suni 30zł/m-c.

dzieki, dzięki, dzięki
:multi:
:calus:
Zaraz wpiszę Twoja deklarację do pierwszego postu. Może to będzie zachęta dla innych cioteczek? :oops:

Posted

No ba :)
nie ma to jak dobra zachęta :)

Tak myślę, że może rzeczywiście zachęta się przyda... no to i ja dorzucę stałych 30 PLN :razz:, żeby Agata się nie czuła samotna :evil_lol:

Posted

agata51 napisał(a):
Czy ja już coś deklarowałam? Chyba nie. No to mam dla suni 30zł/m-c.

Ciotka Agata to się na wszystkich watkach na jakich jestem niemal dokłada, co za cioteczka, z takim sercem :loveu: i z kasą :eviltong:

Posted

Na razie mamy tylko 60 zl? :shake:

U mnie krucho z pieniedzmi wiec nie moge nic zadeklarowac (przynajmniej na razie)

Elza jest juz zapisana gdzies w kolejce do jakiegos hoteliku?
Bo jesli "rudzikowe" sprawy nie wyjasnia sie w najblizszym czasie - trzeba bedzie "zabrac" stamtad wiekszosc deklaracji

Posted

Elza stoi w kolejce do dwóch hoteli: U Wiosny i u Murki :cool1:

W związku z tym, że Rudzik do Wiosny nie pojedzie, napisałm do niej, aby w jego miejsce wstawiła Elzę, co bardzo skróci jej czas oczekiwania. ( teraz jest 14 a byłaby 7).
U Murki chyba też Elza jest hen...hen
:-?:-?:-?

Ra_duniu, czy jest na dogo wątek hoteliku Murki? Możesz podrzucić mi link? :lol:

Obie kolejki posuwają się baaardzo powoli, ale do przodu ;)

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Elza stoi w kolejce do dwóch hoteli: U Wiosny i u Murki :cool1:

W związku z tym, że Rudzik do Wiosny nie pojedzie, napisałm do niej, aby w jego miejsce wstawiła Elzę, co bardzo skróci jej czas oczekiwania. ( teraz jest 14 a byłaby 7).
U Murki chyba też Elza jest hen...hen
:-?:-?:-?

Z jednej strony to dobrze - mamy czas na zebranie pieniedzy