agata51 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Umieściłam Elzę w kolejce do mojego portfela. Jest 1. :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Bardzo dziękujemy Cioteczkom :loveu: Mam nadzieję, że Elza trafi do tak cudownego domku jak Igorek, ale na pewno nie powinna długo siedzieć w azylku :shake: to nie są warunki dla przestraszonego psiaka... zresztą, to nie powinny być warunki dla żadnego psiaka... Quote
Negri_2008 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Dzięki cioteczkom, które do nas dołączyły. Super, że jesteście. Im nas więcej tym lepiej dla psicy :multi::multi::multi: Zapytałam na wątku hoteliku Wiosny, czy w miejsce naszego Rudzika nie można wstawić Elzuni. Zobaczymy..... Wg kryteriów Wiosny trzeba liczyć 15 zł na dobe w jej hotelu (Elza na pewno waży ponad 20 kg) :razz: To spora sunia, tylko ona najczęściej na przykulonych łapkach pokazuje się z bliska i stąd problemy, żeby ją dokładnie ocenić. Maszaberlo :loveu:, pierwsze rozmowy w "władzami" Klembowa o pokazie piesków w TV już się odbyły. Nie będzie problemów, żeby jakieś bidy z azylu pokazać. Co do Elzy w TV - jeżeli do tego czasu nie pojedzie do hoteliku możemy założyć, że pokażemy również Elzę...choć na prawdę nie wiem, jak ona na to zereaguje :shake: No, ale jest jeszcze czas, żeby przynajmniej spróbować ją do tego przygotować :roll: Czy możemy już zarezerwować termin? :oops: Quote
__Lara Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 agata51 napisał(a):Umieściłam Elzę w kolejce do mojego portfela. Jest 1. :evil_lol: Dobre :evil_lol: Quote
maarit Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 To Igor miał żonę? . A ona teraz cierpi. Trzeba jej koniecznie pomóc... Quote
Maszaberla Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Negri_2008 napisał(a): Maszaberlo :loveu:, pierwsze rozmowy w "władzami" Klembowa o pokazie piesków w TV już się odbyły. Nie będzie problemów, żeby jakieś bidy z azylu pokazać. Co do Elzy w TV - jeżeli do tego czasu nie pojedzie do hoteliku możemy założyć, że pokażemy również Elzę...choć na prawdę nie wiem, jak ona na to zereaguje :shake: No, ale jest jeszcze czas, żeby przynajmniej spróbować ją do tego przygotować :roll: Czy możemy już zarezerwować termin? :oops: Oczywiscie ale pewnie dopiero po wakacjach:-( z tego co wiem chyba wszystkie terminy juz zaklepane - a jeszcze niedawno byly wolne :oops: Quote
Negri_2008 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Oj kurcze, no szkoda, ale trudno. Poczekamy :lol: Quote
Negri_2008 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Elza prosi o deklaracje wpłat na hotel :-( Quote
Ra_dunia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Gonia13 napisał(a):To Igor miał żonę? . A ona teraz cierpi. Trzeba jej koniecznie pomóc... Nawet Igor jest na zdjęciu na pierwszej stronie razem z Elzunią... Biedulka jest teraz zagubiona. Razem z Igorem stanowili dla siebie wsparcie w schronisku... Deklarować na razie nie będę, ale jak zwykle będę wspomagać :cool3: Quote
Negri_2008 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Ra_dunia napisał(a): Deklarować na razie nie będę, ale jak zwykle będę wspomagać :cool3: Wiem, Ra_duniu Gdyby choć połowę wymaganej sumy zebrać w stałych deklaracjach....ech :-( Quote
Ra_dunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Na miesiąc potrzeba 450 PLN... Bardzo prosimy o stałe deklaracje... Quote
agata51 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Czy ja już coś deklarowałam? Chyba nie. No to mam dla suni 30zł/m-c. Quote
Negri_2008 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 agata51 napisał(a):Czy ja już coś deklarowałam? Chyba nie. No to mam dla suni 30zł/m-c. dzieki, dzięki, dzięki :multi: :calus: Zaraz wpiszę Twoja deklarację do pierwszego postu. Może to będzie zachęta dla innych cioteczek? :oops: Quote
Ra_dunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No ba :) nie ma to jak dobra zachęta :) Tak myślę, że może rzeczywiście zachęta się przyda... no to i ja dorzucę stałych 30 PLN :razz:, żeby Agata się nie czuła samotna :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No to brakuje nam bagatela 390 zł :razz: Kto wesprze groszem? :cool1: Quote
__Lara Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 agata51 napisał(a):Czy ja już coś deklarowałam? Chyba nie. No to mam dla suni 30zł/m-c. Ciotka Agata to się na wszystkich watkach na jakich jestem niemal dokłada, co za cioteczka, z takim sercem :loveu: i z kasą :eviltong: Quote
Maszaberla Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Na razie mamy tylko 60 zl? :shake: U mnie krucho z pieniedzmi wiec nie moge nic zadeklarowac (przynajmniej na razie) Elza jest juz zapisana gdzies w kolejce do jakiegos hoteliku? Bo jesli "rudzikowe" sprawy nie wyjasnia sie w najblizszym czasie - trzeba bedzie "zabrac" stamtad wiekszosc deklaracji Quote
Negri_2008 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Elza stoi w kolejce do dwóch hoteli: U Wiosny i u Murki :cool1: W związku z tym, że Rudzik do Wiosny nie pojedzie, napisałm do niej, aby w jego miejsce wstawiła Elzę, co bardzo skróci jej czas oczekiwania. ( teraz jest 14 a byłaby 7). U Murki chyba też Elza jest hen...hen :-?:-?:-? Ra_duniu, czy jest na dogo wątek hoteliku Murki? Możesz podrzucić mi link? :lol: Obie kolejki posuwają się baaardzo powoli, ale do przodu ;) Quote
Maszaberla Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Negri_2008 napisał(a):Elza stoi w kolejce do dwóch hoteli: U Wiosny i u Murki :cool1: W związku z tym, że Rudzik do Wiosny nie pojedzie, napisałm do niej, aby w jego miejsce wstawiła Elzę, co bardzo skróci jej czas oczekiwania. ( teraz jest 14 a byłaby 7). U Murki chyba też Elza jest hen...hen :-?:-?:-? Z jednej strony to dobrze - mamy czas na zebranie pieniedzy Quote
Recommended Posts