wiki4 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 A jak można na nią przesłać parę groszy bo to moja ulubiona psinka ale niestety nie mogę jej wsiąść:roll: Quote
anouk92 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Maszarbela - Negri prawdopodobnie w niedzielę pojedzie do Klembowa więc sprawdzi czy nadal są tam Łatka i Kropek. Maxik jest prawie z Klembowa bo w ostatniej chwili zawrócił z drogi i trafił do hoteliku - nie ma sprawy możemy go dopisać do Klembowa. Kiedy mógłby się odbyć "nasz" odcinek? Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę że dzień przed odcinkiem ktoś np. może adoptowc któregoś psiaka który miał jechać do TV. Wtedy szybko znajdziemy zastępcę. Jest co wybierać z prawie 100 psiaków. Elza w takim stanie faktycznie nie nadaje się do pokazania na wizji. Najpierw trzeba ją wyciągnąć na prostą. Quote
anouk92 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Maszaberla napisał(a):A jak myslisz? :cool3: "nasz" termin -> 16.06 i jeszcze jedno - kto wystapi w TV? To jeszcze ustalimy, ja wolę nie bo mam stresa. Negri dasz rade no chyba że Celina z Klembowa. Jak z nią ostatnio rozmawiałm to nie miała nic przeciwko. Jak to wygląda - októrej trzeba być w studiu, o której jest program, gdzie? Quote
Maszaberla Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='anouk92'] Kiedy mógłby się odbyć "nasz" odcinek? Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę że dzień przed odcinkiem ktoś np. może adoptowc któregoś psiaka który miał jechać do TV. Wtedy szybko znajdziemy zastępcę. A jak myslisz? :cool3: "nasz" termin -> 16.06 i jeszcze jedno - kto wystapi w TV? Quote
anouk92 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Maszaberla napisał(a):A kim jest Celina? Program jest o 10.15 z poslizgiem, w studiu trzeba byc o 9 - poniewaz program emitowany jest z nowego budynku, jest tez nowa formula programu - osoba czekajaca na swoje "wejscie" jest co pewien czas lapana przez kamere i pokazywana w TV Dla mnie to idiotyzm no ale to widocznie ostatnio modne :roll:, TVN tez tak ma Celina jest właśnie z Klembowa - główna dowodząca;) Czy ten termin jest już pewny, mogę już go potwierdzić Celinie? Quote
Maszaberla Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 anouk92 napisał(a):To jeszcze ustalimy, ja wolę nie bo mam stresa. Negri dasz rade no chyba że Celina z Klembowa. Jak z nią ostatnio rozmawiałm to nie miała nic przeciwko. Jak to wygląda - októrej trzeba być w studiu, o której jest program, gdzie? A kim jest Celina? Program jest o 10.15 z poslizgiem, w studiu trzeba byc o 9 - poniewaz program emitowany jest z nowego budynku, jest tez nowa formula programu - osoba czekajaca na swoje "wejscie" jest co pewien czas lapana przez kamere i pokazywana w TV Dla mnie to idiotyzm no ale to widocznie ostatnio modne :roll:, TVN tez tak ma Quote
Negri_2008 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Maszaberla'] Moja propozycja jest taka - Kropek, Maxik + Łatka Czyli pojada trzy pieski? :multi: Jedna osoba do tej trójki ciut mało. Może ktos z Celina powinien być? W razie czego dam radę Wiki - czy chciałabyś zadeklarować stałą wpłatę comiesieczną na hotel dla Elzy czy myślisz o jednorazowej wpłacie? :oops: Quote
Maszaberla Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Negri_2008 napisał(a):Czyli pojada trzy pieski? :multi: Jedna osoba do tej trójki ciut mało. Może ktos z Celina powinien być? W razie czego dam radę Z tym ze na wizji moze byc 1 osoba:shake: ale w "poczekalni" mozesz smialo byc;) Moze nawet skusisz sie zeby wystapic? ;) Tylko bardzo Was prosze napiszcie pare slow o Maxiu + wklejcie pare zdjec A stan zdrowia? Wszystko ok, biora jakies leki, jak szczepienia? Jutro napisze ostatecznie: 2 czy 3-ka psiakow Quote
Negri_2008 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Maszaberla napisał(a): Moze nawet skusisz sie zeby wystapic? ;) A stan zdrowia? Wszystko ok, biora jakies leki, jak szczepienia? Zobaczymy, pogadam z Celiną i ustalimy kto wystąpi. ;) O zdrowie psów wywiem się w niedzielę. Quote
Maszaberla Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Negri_2008 napisał(a):Zobaczymy, pogadam z Celiną i ustalimy kto wystąpi. ;) Kim jest tajemnicza Celina, moge sie w koncu dowiedziec?:razz: Rozumiem ze wolontariusz lub ktos ze schroniska? Quote
wiki4 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 A jak wpłacić pieniążki na moją ukochaną suńkę :oops: Jestem zainteresowana na razie jedną wpłatą:oops: Quote
Negri_2008 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 wiki4 napisał(a):A jak wpłacić pieniążki na moją ukochaną suńkę :oops: Jestem zainteresowana na razie jedną wpłatą:oops: Wiki, cioteczko nie rumień się ;) Każda złotówka jest na wagę złota. Bardzo dziękuję w imieniu Elzaczka. Wysyłam Ci na pm nr konta do wpłaty. A to dla Ciebie :Rose: Quote
agata51 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ile macie stałych deklaracji? Wpisujcie je w pierwszym pości, żeby była jasność. Ja swoją podtrzymuję, ale wpłacę dopiero jak hotelik będzie pewny. Quote
Negri_2008 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 agata51 napisał(a):Ile macie stałych deklaracji? Wpisujcie je w pierwszym pości, żeby była jasność. Ja swoją podtrzymuję, ale wpłacę dopiero jak hotelik będzie pewny. pierwszy post jest aktualny ;) Quote
Negri_2008 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Mam dobra wiadomość :p Udało sie wstawic Elze na miejsce Rudzika z Psiego Anioła i tym samym Elza wskoczyła na 7 miejsce z 13 :razz: To już światełko w tunelu tylko kasy nie ma :-( Prosimy o deklaracje, nawet takie maleńkie :roll: Quote
Maszaberla Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Negri_2008 napisał(a):Mam dobra wiadomość :p Udało sie wstawic Elze na miejsce Rudzika z Psiego Anioła i tym samym Elza wskoczyła na 7 miejsce z 13 :razz: Czyli Rudzik nie idzie jednak do hoteliku? Quote
Negri_2008 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Maszaberla napisał(a):Czyli Rudzik nie idzie jednak do hoteliku? Rudzik idzie do hoteliku u Murki i tam już od pewnego czasu stoi grzecznie w kolejce Quote
agata51 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Negri_2008 napisał(a):pierwszy post jest aktualny ;) Cholera, ślepa już jestem. ;) Quote
__Lara Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Negri_2008']Prosimy o wsparcie dla Elzy!!!! Ile jeszcze brakuje? może moje maleńkie 5zł cosik da? Quote
Recommended Posts