Negri_2008 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Wysłałam do Pati link z wątkiem Elzy i prośbę o miejsce dla niej i określenie ceny. Zobaczymy. :roll: Po namyśle doszłam do wniosku, że to chyba dobrze, że wszędzie taka kolejka; chyba wolałabym, abyśmy nie traciły Elzy z oczu i nie wysyłały jej gdzieś daleko :shake: Poza tym jeżeli przed Elzą byłoby 5/7 psów to jak nic oznacza rok czekania :shake:. Przez ten czas można wiele zdziałać, jakiś inny tymczas znaleźć, czy wręcz DS. Quote
pati Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Negri_2008 napisał(a):Pati ma hotelik domowy i byłoby idealnie ale z uwagi na ogroniczoną ilość miejsca Pati zawsze prosi, żeby kierować do niej tylko mniejsze psiaki więc nie wiem..... potrzebna mi dokłądna wielkosc suni nie w cm ale np za kolano , czy przed kolano . Jesli jeden z duzych psow pojedze do domu w sobote a na to wygląda moze mogłaby przyjechać. Musze znac wielkość to podstawa. Z miejscami jest róznie zalezy od adopcji jak do domu idzie duzy psiak zwalnia sie miejsce dla duzego Wiadomo zawsze małego łatwiej wcisnąć na dużego musi juz być miejsce. Quote
Negri_2008 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Hm...Elza jest raczej do kolana. Dzieki Pati, ze tak szybko odpowiedziałaś :lol: Quote
Negri_2008 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 U Pati Elza nie będzie mogła zostać :shake: Napisałam do Wiosny. kolejka długa jak 150 ale się posuwa. Zobaczymy. Ra_duniu, czy Rudzik II w kolejce u Wiosny to "nasz" Rudzik? Quote
Ra_dunia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Negri - to chyba nie nasz Rudzik... Ja go wpisywałam tylko do Murki, no chyba, że ktoś inny go do Wiosny wpisał :roll: Też bym wolała, żeby Elza poszła od razu do DS, ale wiesz jak to jest... ludzie zawsze chętniej biorą psiaka z hotelików... Zresztą - wpisanie w kolejkę nie oznacza, że nie szukamy domu dla Elzuni :razz: Quote
Negri_2008 Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Ra_dunia napisał(a):Negri - to chyba nie nasz Rudzik... Ja go wpisywałam tylko do Murki, :razz: Ja już gadałam z Wiosną i ustaliłam, że to ten Rudzik. ;) Skoro Rudzik do Wiosny nie pojedzie Elza mogłaby zająć jego miejsce w kolejce. Oczywiscie pod warunkiem, że zarekomendowałaby ją ta sama osoba, która zapisała Rudzika. Dlatego pytałam o to, czy to Ty Ra_duniu zrobiłaś. :lol: Ale skoro nie Ty - zamiana miejs chyba nie wchodzi w grę, tylko co najwyżej wykreślenie Rudzika z kolejki. Quote
Ra_dunia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 a ja właśnie na wątku Rudzika pytałam, czy to na pewno ten sam Rudzik ;) Fajnie by było Elzę na jego miejsce... a Wiosna nie wie, kto go podał? I prośba czy ktoś z Warszawy (okolic) mógłby sprawdzić dom: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tollerek-czeka-na-szczescie-kto-sprawdzi-dom-w-jozefowie-k-otwocka-wawa-129591/ Quote
Negri_2008 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Elza stoi u Wiosny w kolejce ale bez względu na to szukamy innego tymczasu lub domu stałego :lol: Quote
Maszaberla Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Negri_2008 napisał(a):Elza stoi u Wiosny w kolejce ale bez względu na to szukamy innego tymczasu lub domu stałego :lol: Wspaniale I pamietaj ze Klembow tez mile widziany;) Quote
Negri_2008 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Maszaberla napisał(a): I pamietaj ze Klembow tez mile widziany;) Chyba nie zrozumiałam ;) U Wiosny kolejka na 13 psów ale.... właśnie przed chwila ktoś się z niej wypisał no i nasz Rudzik niepotrzebnie w niej stoi. Więc kolejka się posuwa :roll: Quote
Maszaberla Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Negri_2008 napisał(a):Chyba nie zrozumiałam ;) Myslalam zeby ktos z Klembowa pokazal sie w TV - to o czym kiedys rozmawialysmy, moze i Elzie udaloby sie - jak Igorowi?... Quote
Negri_2008 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Byłoby to wspaniałe zakończenie pewnej "miłosnej" historii "żyli długo i szczęsliwie, ale już każde w innym miejscu. Grunt, ze to ich własne miejsce na ziemi" :loveu: Muszę chyba ustalić z Krisem pewne fakty: otóż jak wiecie Elaza jest wystraszona, nieśmiała i nie wiadomo jak zareaaguje na studio, światła i masę ludzi. Pominąwszy nawet sprawę stresu, nie jestem pewna, czy Elza dobrze się zaprezentuje. Nie wiem jakie są doświadczenia z psami w studiu...ja zawsze widzę programy ze spokojnymi psami :roll: Zawsze pozostanie nam sprawa ze zdjęciem ;) Póki co postaram się ułożyc jakiś fajny tekst dla Elzy, który nada się do ogłoszeń :lol: Quote
Ra_dunia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ile Elza ma lat? Ogólna kolejka u Murki idzie dość szybko... może ją tam też wpisać? Byłaby 10, ale 2 psiaki są wstrzymane a 2 następne czekają na transport... więc mogłaby być 6 :razz: Quote
Negri_2008 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ile Elza ma lat? Ogólna kolejka u Murki idzie dość szybko... może ją tam też wpisać? Byłaby 10, ale 2 psiaki są wstrzymane a 2 następne czekają na transport... więc mogłaby być 6 :razz: Wpisz tam Elzę Ra_duniu Potrzebne stałe deklaracje wpłat Quote
Negri_2008 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ile Elza ma lat? dwa latka, góra trzy :cool3: Quote
Maszaberla Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Negri_2008 napisał(a):dwa latka, góra trzy :cool3: Jak to, Elza jest taka mlodziutka?? Co do pokazywania zdjec w TV - ostatnio zupelnie sie to nie sprawdza wiec powoli bedziemy od tego odchodzic Mysle ze przy Panu Michale - Elza znioslaby wszystko idealnie;) Tylko ze wolny termin pewnie bylby po wakacjach, chyba ze zdecydujemy sie na Elze i innego psa z Klembowa - wtedy udaloby sie moze "wcisnac" ich jeszcze w czerwcu Quote
Ra_dunia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Poprosiłam o wpisanie Elzy do kolejki ogólnej. Bardzo prosimy choć o część stałych deklaracji! Negri - jak duża jest Elza? Trzeba liczyć 15 zł za dobę? Czy może jest średnia i zmieścimy się w 10? Quote
Recommended Posts