Ra_dunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Elza będzie miała sesję z dziećmi... super :multi: A podpisy coś widzę zaczęli znowu usuwać ;) Moderatorzy chyba z urlopów powracali :evil_lol: Quote
rita60 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ra_dunia napisał(a):Elza będzie miała sesję z dziećmi... super :multi: A podpisy coś widzę zaczęli znowu usuwać ;) Moderatorzy chyba z urlopów powracali :evil_lol: No własnie:angryy:wypoczeci widac:p Witaj Elzuniu:lol: Quote
Ra_dunia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Już nie mogę się doczekać kiedy będzie można Elzę ogłaszać :) Quote
zuzia63 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Elza pewnie już całkiem zadomowiona u Wiosny;) odpoczywaj dziewczynko:lol: Quote
Negri_2008 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Ciekawa jestem, jaK Elza reaguje na obce osoby? Pewnie tak jak nasz Kuba, z dystansem...:razz: Quote
Negri_2008 Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Zdjęcia będą, bo "modele" już jutro wyjeżdżają i trzeba ich szybko wykorzystać ;) A Elza od kilku dni jest już bez leków. Dawka, którą dostawała była minimalna więc odstawienie było "od ręki" bo nie bylo czego dzielic na pół Wszystko nadal w porządku, Elza się nie cofnęła i nadal tańczy i bryka na widok Wiosny i jej TZ. :cunao: Na widok obcych osób chowa się i kuli bidula jedna, ale podobnie jak Kuba będzie zapoznawana z każdym gościem i powolutku będzie się ośmielać. Od sierpnia płacimy o 2 zł więcej za każdy dzień. Kryzys dopada każdego :diabloti: Quote
żabusia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Może ktoś z Was, mógłby pomóc: http://www.dogomania.pl/forum/f28/natychmiast-potrzebne-dt-dla-3-szczeniakow-grozi-im-parwo-123492/ Quote
Ra_dunia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 JUPI! Ale się cieszę :) tzn z postępów Elzy, nie z kryzysu (patrząc co się u mnie w firmie dzieje, to kryzys stanowczo należy odwołać) A jak stoimy z finansami? Quote
Negri_2008 Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Trochę zalegam z rozliczeniem ale czekam na jakąś spokojną chwilę, żeby skuchy nie było. Sorrki. W pracy zastępuję dwie osoby a w domu znowu nie mam internetu :angryy: Mamy lekką nadwyżkę więc udźwigniemy podwyżkę ( ale mi się rymło) :evil_lol: W mojej firmie przez kryzys nie ma wody do picia, papier toaletowy jest szary i szorstki i płacą jakby chcieli a nie mogli :diabloti: Elza bryka i tańczy!!! :crazyeye::loveu::evil_lol: Quote
zuzia63 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Negri_2008 napisał(a): Od sierpnia płacimy o 2 zł więcej za każdy dzień:diabloti: Może damy radę udźwignąć ten ciężar;) Quote
__Lara Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Elza, trzymaj się tam tak dalej, a będzie jeszcze lepiej! Quote
madcat1981 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Będzie jeszcze ponad 100 zł z mojego bazarku, ale czekam na wszystkie wpłaty. Quote
madcat1981 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Mam pieniądze z bazarku dla Elzy. Proszę o podanie na pw danych do wpłaty. Quote
Negri_2008 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 madcat1981 napisał(a):Mam pieniądze z bazarku dla Elzy. Proszę o podanie na pw danych do wpłaty. Już wysyłam Dziękujemy ślicznie :loveu: Quote
wiosna Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Hej :loveu: Mam coś dla Was wreszcie!! :cool3: Poznajcie Kasię, moją małą zakręconą psią pomocniczkę. To właśnie Kasia i jej braciszek, Michał zajęli się przekonywaniem Elzy, że dzieci złe nie są i krzywdy nie robią, a wręcz przeciwnie. Kasia spędzała z Elzą dłuuugie godziny, gadając do niej i śpiewając, podtykając ciasteczka pod nochal. Nawet kilka razy udało jej się Elzę pogłaskać! Jeszcze trochę, i będziemy mieli kolejną dogomaniaczkę ;) Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/elza/IMG_9775.jpg Z taką pewną dozą nieśmiałości ;) ale to normalnie nie ta sama Elza :loveu: Kasia to zuch dziewczynka :loveu: ale ma dobry przykład w rodzinie jak należy się ze zwierzętami obchodzić ;) Po prostu CUDNIE :multi: Quote
Negri_2008 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 A tak Elza wyglądała w schronisku :-( Pamiętacie? Już chyba szerzej nie da się otworzyć oczu z przerażenia :shake: Ogon mocno pod brzuchem i niiiisko przy ziemi :shake: Gdy próbowałam wyciągać do niej rękę z jedzeniem - nawet nie patrzyła Nie ma co wspominać.... A teraz Elzunia jest delikatnym, nieśmiałym pieskiem :loveu: Wiosno - dziękujemy :Rose: Quote
agata51 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kasieńko, buziaczki od ciotki. Biedna, nie wie, co ją czeka. Skoro już raz dostała się na dogo, przepadła! Quote
Negri_2008 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 wiosna napisał(a):To właśnie Kasia i jej braciszek, Michał zajęli się przekonywaniem Elzy, że dzieci złe nie są i krzywdy nie robią, a wręcz przeciwnie. Kasia spędzała z Elzą dłuuugie godziny, gadając do niej i śpiewając, podtykając ciasteczka pod nochal. Nawet kilka razy udało jej się Elzę pogłaskać! Jeszcze trochę, i będziemy mieli kolejną dogomaniaczkę ;) Specjane podziękowania dla Kasi i Michałka :loveu: Ucałowania od ciotek ;) Quote
madcat1981 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cudaśne te zdjęcia:loveu: Właśnie przelałam na podane w pw konto pieniądze z bazarku dla Elzy. Jest tego 112 zł plus moje 20 zł (zakupiłam coś z fantów przed wystawieniem na bazar). Dziękuję Ewie36 za przekazanie ciuszków i proszę o potwierdzenie jak wpłata dojdzie. Quote
Recommended Posts