Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Elza będzie miała sesję z dziećmi... super :multi:

A podpisy coś widzę zaczęli znowu usuwać ;) Moderatorzy chyba z urlopów powracali :evil_lol:

No własnie:angryy:wypoczeci widac:p
Witaj Elzuniu:lol:

Posted

Zdjęcia będą, bo "modele" już jutro wyjeżdżają i trzeba ich szybko wykorzystać ;)

A Elza od kilku dni jest już bez leków. Dawka, którą dostawała była minimalna więc odstawienie było "od ręki" bo nie bylo czego dzielic na pół
Wszystko nadal w porządku,
Elza się nie cofnęła i nadal tańczy i bryka na widok Wiosny i jej TZ.
:cunao:

Na widok obcych osób chowa się i kuli bidula jedna, ale podobnie jak Kuba będzie zapoznawana z każdym gościem i powolutku będzie się ośmielać.

Od sierpnia płacimy o 2 zł więcej za każdy dzień. Kryzys dopada każdego :diabloti:

Posted

Trochę zalegam z rozliczeniem ale czekam na jakąś spokojną chwilę, żeby skuchy nie było. Sorrki.

W pracy zastępuję dwie osoby a w domu znowu nie mam internetu :angryy:

Mamy lekką nadwyżkę więc udźwigniemy podwyżkę ( ale mi się rymło) :evil_lol:

W mojej firmie przez kryzys nie ma wody do picia, papier toaletowy jest szary i szorstki i płacą jakby chcieli a nie mogli :diabloti:

Elza bryka i tańczy!!! :crazyeye::loveu::evil_lol:

Posted

Hej :loveu:

Mam coś dla Was wreszcie!! :cool3:
Poznajcie Kasię, moją małą zakręconą psią pomocniczkę. To właśnie Kasia i jej braciszek, Michał zajęli się przekonywaniem Elzy, że dzieci złe nie są i krzywdy nie robią, a wręcz przeciwnie.
Kasia spędzała z Elzą dłuuugie godziny, gadając do niej i śpiewając, podtykając ciasteczka pod nochal. Nawet kilka razy udało jej się Elzę pogłaskać!
Jeszcze trochę, i będziemy mieli kolejną dogomaniaczkę ;)

Posted

A tak Elza wyglądała w schronisku :-( Pamiętacie?

Już chyba szerzej nie da się otworzyć oczu z przerażenia :shake: Ogon mocno pod brzuchem i niiiisko przy ziemi :shake:
Gdy próbowałam wyciągać do niej rękę z jedzeniem - nawet nie patrzyła

Nie ma co wspominać....
A teraz Elzunia jest delikatnym, nieśmiałym pieskiem :loveu:

Wiosno - dziękujemy :Rose:

Posted

wiosna napisał(a):
To właśnie Kasia i jej braciszek, Michał zajęli się przekonywaniem Elzy, że dzieci złe nie są i krzywdy nie robią, a wręcz przeciwnie.
Kasia spędzała z Elzą dłuuugie godziny, gadając do niej i śpiewając, podtykając ciasteczka pod nochal. Nawet kilka razy udało jej się Elzę pogłaskać!
Jeszcze trochę, i będziemy mieli kolejną dogomaniaczkę ;)

Specjane podziękowania dla Kasi i Michałka :loveu:
Ucałowania od ciotek ;)

Posted

Cudaśne te zdjęcia:loveu:

Właśnie przelałam na podane w pw konto pieniądze z bazarku dla Elzy. Jest tego 112 zł plus moje 20 zł (zakupiłam coś z fantów przed wystawieniem na bazar). Dziękuję Ewie36 za przekazanie ciuszków i proszę o potwierdzenie jak wpłata dojdzie.