Negri_2008 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 agata51 napisał(a):Wczoraj przelałam kaskę. Negri, długo cię nie będzie? Dziękuję :lol: Nie będzie mnie dwa tygodnie :-? Quote
zuzia63 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wiosna, podrap Elzę za uchem... i szepnij jej dobre słówko... Tragedia! Znowu grzmi, mój Borys już szuka miejsca gdzie się schować:placz: ale jak tu schować 70kg psa:-( Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='zuzia63']Wiosna, podrap Elzę za uchem... i szepnij jej dobre słówko... Tragedia! Znowu grzmi, mój Borys już szuka miejsca gdzie się schować:placz: ale jak tu schować 70kg psa:-( :crazyeye: 70kg... wow ;) Mój jamniś ważył maks. 12kg :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ej, jak to tak - ja wróciłam a Negri wyjeżdża? Na szczęście ja miałam tylko 7 dni bez netu :evil_lol: No ale pieniążki poszły dopiero dzisiaj... Quote
Negri_2008 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ej, jak to tak - ja wróciłam a Negri wyjeżdża? Na szczęście ja miałam tylko 7 dni bez netu :evil_lol: No ale pieniążki poszły dopiero dzisiaj... do wieczora jeszcze jestem ;) Quote
Negri_2008 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Wpłyneła kaska od: AgusiaZet - 20 zł Lara - 5 zł Malicja - 20 zł ( za lipiec i sierpień) Agata51 - 30 zł Leyla - 50 zł Zuzia63 - 100 zł Ra_dunia - 30 zł Zrobiłam przelew dla Wiosny na 300 zł Uzupełnię pierwszego posta jak wrócę :lol: Quote
zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='__Lara']:crazyeye: 70kg... wow ;) Mój jamniś ważył maks. 12kg :evil_lol: a ja 46 :roflt: Wiosna, ja wiem, że Ty jesteś zajęta psiakami, ale skrobnij coś o Elzie. Mam nadzieję, że robi postępy i uśmiecha się coraz częściej:lol: Quote
wiosna Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Przepraszam za moją nieobecność. Poza psiakami mamy pod opieką dwoje rozbrykanych małych potworków, które na wakacje przyjechały do cioci i wujka ;) Dlatego czasu na pisanie na dogo mam jeszcze mniej :oops: Elza od kilku dni biega po wybiegu już bez linki - daje się złapać za obrożę i w większości przypadków sama podchodzi :multi: Wczoraj tylko musiałam ją trochę dłużej łapać i już się bałam, że będzie zabawa w kuszenie i cuda, aby Elzę z powrotem zaprowadzić do domu, ale dała się przekonać. Ślicznie przychodzi, nieśmiało oczywiście, ale ślicznie :loveu: I cieszy się, gdy przychodzimy, macha ogonem, czasem nawet na przednich łapach się kładzie, taka radosna się zrobiła :) Gdy się zbliżamy to szybko jej przechodzi i robi się znowu taka delikatna, nieśmiała i mało ruchliwa, ale to kolejny ogromny postęp :) Dzieciaki baardzo lubią przynosić jej smakołyki. Kasia, która ma pięć latek i jest całkowicie zakręcona na punkcie piesków i koników, od samego rana pyta czy może dać Elzie smakołyk :loveu: No i Elza jest przy dzieciach coraz spokojniejsza, coraz mniej się ich boi. ..uciekam ;) Jestem pod telefonem jakby co - bo tutaj będę tylko z doskoku. Quote
wiosna Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Aha - komu z Was mogę przesłać na maila zdjęcia ? Bo nie mam kiedy ich obrabiać na serwer wstawiać, a zrobiłam już kilka dni temu.. Quote
zuzia63 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wiosna, bardzo dziękuję za wspaniałe wiadomości! To ogromna radość patrzeć jak psinca odzyskuje radość życia, teraz zakumpluje się z twoimi "potworkami" i będzie jeszcze bardziej szczęśliwa. Mądra sunieczka, wie, że od dzieci można dużo dobrych rzeczy dostać:lol: Quote
__Lara Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='wiosna']Aha - komu z Was mogę przesłać na maila zdjęcia ? Bo nie mam kiedy ich obrabiać na serwer wstawiać, a zrobiłam już kilka dni temu.. Można mi: [email protected] ;) świetne wieści od Elzuni :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ależ wspaniałe informacje :crazyeye::loveu::multi: Oby tak dalej Elzuniu :loveu: Quote
__Lara Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='zuzia63']Lara, gdzie te zdjęcia?! Nie migaj się!:lol: Już już ;) Tyle ;) :loveu: Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Elzunia :loveu::loveu::loveu: Już tego panicznego strachu w oczkach nie widać :) uszka postawione :loveu: Na 3 zdjęciu to nawet na taką czujną ale zainteresowaną wygląda... "a co to tam się dzieje...? ;)" Quote
__Lara Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ra_dunia napisał(a):Elzunia :loveu::loveu::loveu: Już tego panicznego strachu w oczkach nie widać :) uszka postawione :loveu: Na 3 zdjęciu to nawet na taką czujną ale zainteresowaną wygląda... "a co to tam się dzieje...? ;)" dokładnie :loveu: po ryjku widać, że ma się dobrze :D już mało brakuje żeby była szczęśliwa :loveu: Quote
zuzia63 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Twoje szczęście, Lara, że zdjęcia są! To 3 zdjęcie jest najlepsze! Śliczna, kochana sunia:lol: Quote
Ra_dunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Niesamowite jakie postępy robi Elza :loveu: a to wszystko dzięki Wiosence :loveu: Quote
zuzia63 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Bardzo Was przepraszam Drogie Ciotki i Elzunię, ale zobaczcie, może ktoś ma na zbyciu trochę drobnych:-( wybaczcie... musiałam to wkleić:-( http://www.dogomania.pl/forum/f99/serduszka-zycia-z-fotkami-od-5-zl-ma-7-dni-zycia-ratujmy-konika-do12-07-a-141377/ Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Negri wyjechała, to i Ciotki nie zaglądają:-( a Elza taka piękna i taka słodka! Quote
Ra_dunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 zaglądają zaglądają :) Oczywiście, że Elzunia jest prześliczna :loveu: Na pewno będzie z niej cudowna towarzyszka dla kogoś kto da jej szansę :roll: Quote
Recommended Posts