Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiosna, podrap Elzę za uchem... i szepnij jej dobre słówko...

Tragedia! Znowu grzmi, mój Borys już szuka miejsca gdzie się schować:placz:
ale jak tu schować 70kg psa:-(

Posted

[quote name='zuzia63']Wiosna, podrap Elzę za uchem... i szepnij jej dobre słówko...

Tragedia! Znowu grzmi, mój Borys już szuka miejsca gdzie się schować:placz:
ale jak tu schować 70kg psa:-(

:crazyeye: 70kg... wow ;)

Mój jamniś ważył maks. 12kg :evil_lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Ej, jak to tak - ja wróciłam a Negri wyjeżdża? Na szczęście ja miałam tylko 7 dni bez netu :evil_lol: No ale pieniążki poszły dopiero dzisiaj...

do wieczora jeszcze jestem ;)

Posted

Wpłyneła kaska od:

AgusiaZet - 20 zł
Lara - 5 zł
Malicja - 20 zł ( za lipiec i sierpień)
Agata51 - 30 zł
Leyla - 50 zł
Zuzia63 - 100 zł
Ra_dunia - 30 zł

Zrobiłam przelew dla Wiosny na 300 zł

Uzupełnię pierwszego posta jak wrócę :lol:

Posted

[quote name='__Lara']:crazyeye: 70kg... wow ;)

Mój jamniś ważył maks. 12kg :evil_lol:

a ja 46 :roflt:

Wiosna, ja wiem, że Ty jesteś zajęta psiakami, ale skrobnij coś o Elzie. Mam nadzieję, że robi postępy i uśmiecha się coraz częściej:lol:

Posted

Przepraszam za moją nieobecność. Poza psiakami mamy pod opieką dwoje rozbrykanych małych potworków, które na wakacje przyjechały do cioci i wujka ;) Dlatego czasu na pisanie na dogo mam jeszcze mniej :oops:

Elza od kilku dni biega po wybiegu już bez linki - daje się złapać za obrożę i w większości przypadków sama podchodzi :multi: Wczoraj tylko musiałam ją trochę dłużej łapać i już się bałam, że będzie zabawa w kuszenie i cuda, aby Elzę z powrotem zaprowadzić do domu, ale dała się przekonać. Ślicznie przychodzi, nieśmiało oczywiście, ale ślicznie :loveu:
I cieszy się, gdy przychodzimy, macha ogonem, czasem nawet na przednich łapach się kładzie, taka radosna się zrobiła :) Gdy się zbliżamy to szybko jej przechodzi i robi się znowu taka delikatna, nieśmiała i mało ruchliwa, ale to kolejny ogromny postęp :)

Dzieciaki baardzo lubią przynosić jej smakołyki. Kasia, która ma pięć latek i jest całkowicie zakręcona na punkcie piesków i koników, od samego rana pyta czy może dać Elzie smakołyk :loveu:
No i Elza jest przy dzieciach coraz spokojniejsza, coraz mniej się ich boi.

..uciekam ;)
Jestem pod telefonem jakby co - bo tutaj będę tylko z doskoku.

Posted

Wiosna, bardzo dziękuję za wspaniałe wiadomości! To ogromna radość patrzeć jak psinca odzyskuje radość życia, teraz zakumpluje się z twoimi "potworkami" i będzie jeszcze bardziej szczęśliwa. Mądra sunieczka, wie, że od dzieci można dużo dobrych rzeczy dostać:lol:

Posted

[quote name='wiosna']Aha - komu z Was mogę przesłać na maila zdjęcia ? Bo nie mam kiedy ich obrabiać na serwer wstawiać, a zrobiłam już kilka dni temu..

Można mi:

[email protected]

;)

świetne wieści od Elzuni :loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

Elzunia :loveu::loveu::loveu:
Już tego panicznego strachu w oczkach nie widać :) uszka postawione :loveu:
Na 3 zdjęciu to nawet na taką czujną ale zainteresowaną wygląda... "a co to tam się dzieje...? ;)"

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Elzunia :loveu::loveu::loveu:
Już tego panicznego strachu w oczkach nie widać :) uszka postawione :loveu:
Na 3 zdjęciu to nawet na taką czujną ale zainteresowaną wygląda... "a co to tam się dzieje...? ;)"

dokładnie :loveu: po ryjku widać, że ma się dobrze :D już mało brakuje żeby była szczęśliwa :loveu: