Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elza o bursztynowych oczach i kryształowym serduszku prosi o domek...

Elzunia, żebyś ty wiedziała, co się na wątku twojego kumpla Kubusia wyprawia :evil_lol: ale jak tylko ty pójdziesz do domku, to z cioteczką Negri normalnie nie tylko piwko wypijemy z radości, ale chyba normalnie flaszeczkę obalimy :evil_lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Elza o bursztynowych oczach i kryształowym serduszku prosi o domek...

Elzunia, żebyś ty wiedziała, co się na wątku twojego kumpla Kubusia wyprawia :evil_lol: ale jak tylko ty pójdziesz do domku, to z cioteczką Negri normalnie nie tylko piwko wypijemy z radości, ale chyba normalnie flaszeczkę obalimy :evil_lol:

oby jak najszybciej i....jak najwięcej :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='wiosna']impreza za imprezą normalnie na tej Dogomanii, co to się porobiło!

Ale mam coś dla Was :loveu:

Cudeńko, prawda? :loveu:
i widownia z tyłu :lol:
:crazyeye::crazyeye:
ooo mateńko cudowności :loveu::placz:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Cioteczko Laro, a jak stoimy z allegro dla Elzy?

Trza coś wznowić, wyróżnić? ;)

Przydałoby się, bo się skończyło ;) wykorzystałabym nowe zdjęcia Elzuni :p

Posted

Kochane, mam dla Was wieści :cool3: :loveu:

Nie trzeba już wyróżniać dla Elzy Allegro. Bogusia zakochała się i.. przepadła :evil_lol:
Nie może teraz wziąć Elzy do siebie, ale nie może też pozwolić na to, aby ktoś Elzunię zwinął jej sprzed nosa :lol:
Dlatego Elzę możemy uznać za psa już z właścicielem, chociaż jeszcze nie w nowym domu - poczeka u nas na to, aż dom się wybuduje i wtedy dopiero pojedzie.
Jeżeli oczywiście zgodzicie się na taki układ - chociaż ja myślę, że tak zaangażowanego drugiego domku to łatwo znaleźć nie będzie.
Jeśli tak, to Elza opłacana przez Bogusię byłaby od października.

I co..?

Posted

wiosna napisał(a):

Nie trzeba już wyróżniać dla Elzy Allegro. Bogusia zakochała się i.. przepadła :evil_lol:
Nie może teraz wziąć Elzy do siebie, ale nie może też pozwolić na to, aby ktoś Elzunię zwinął jej sprzed nosa :lol:
Dlatego Elzę możemy uznać za psa już z właścicielem, chociaż jeszcze nie w nowym domu - poczeka u nas na to, aż dom się wybuduje i wtedy dopiero pojedzie.
Jeżeli oczywiście zgodzicie się na taki układ - chociaż ja myślę, że tak zaangażowanego drugiego domku to łatwo znaleźć nie będzie.

I co..?

A kto to jest Bogusia?

Posted

wiosna napisał(a):

I co..?

Jak to co?
HURRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nie mogę uwierzyć i chyba muszę ochłonąć

ale tak......tak.tak, oczywiście ...no jasne

jessu

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ja chyba miałam jakieś przeczucia - pewnie mi nie uwierzycie ale na prawdę miałam

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Negri czy to oznacza ,ze sie zgadzacie ?... Dzieki bardzo za zaufanie.Szkoda tylko ,ze nie moge jej juz zabrac do domu.Ale mam za to zgode Wiosny ,ze moge ja czesto odwiedzac(do czsu az mnie Wiosna zpodworka nie wyrzuci) Elza lepiej mnie pozna i bardziej zaufa , wtedy moze zmiana miejsca zamieszkania nie bedzie takim stresem dla niej.Rozstanie sie z Wiosna ale mnie juz bedzie znala.Dobrze mysle czy myle sie ?

Posted

baldek2 napisał(a):
Negri czy to oznacza ,ze sie zgadzacie ?... Dzieki bardzo za zaufanie.Szkoda tylko ,ze nie moge jej juz zabrac do domu.Ale mam za to zgode Wiosny ,ze moge ja czesto odwiedzac(do czsu az mnie Wiosna zpodworka nie wyrzuci) Elza lepiej mnie pozna i bardziej zaufa , wtedy moze zmiana miejsca zamieszkania nie bedzie takim stresem dla niej.Rozstanie sie z Wiosna ale mnie juz bedzie znala.Dobrze mysle czy myle sie ?

Dobrze myślisz :) Bardzo dobrze :loveu:
I jeszcze tylko pytanie - jak długo Elza będzie na Ciebie czekała ;)? Bo rozumiem, że najpierw musi być ukończona budowa domu...

Posted

baldek2 napisał(a):

Kochana Baldek :loveu:
Zgadzamy sie, oczywiście że tak.
Myśle, że okoliczności bardzo pomyślnie się splatają. Ten czas oczekiwania na zamieszkanie u Ciebie będzie dla Elzy bardzo, bardzo korzystny.

Ona wielkim stresem zareagowała na zmianę miejsca (ze schroniska do Wiosny). Prawdopodobnie teraz ten stres byłby mniejszy, bo Wiosna wykonała wielką pracę, ale czyż nie o to chodzi aby ten stres był jak najmniejszy? :razz:

To, że przepadłaś w oczach Elzy widziałam na zdjęciach :evil_lol::loveu:

Dołączam się do pytania, kiedy domek się wybuduje, choć wiem jak to z tym bywa :cool3:

Czy masz może juz pieska? :oops: Pewnie tak :evil_lol:

A teraz może mniej oficjalnie:
Ranyyyyy jak ja się cieszę. Elza to taki skarb.
Myślałam o tym całą drogę do pracy :placz::loveu::placz::loveu: