Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Rewelacja - prawda? Uśmiechnięta Elza :loveu: Tego nikt się nie spodziewał :loveu:

Jak to nie?! Ja już 15 czerwca to przewidziałam. :cool1:

agata51 napisał(a):
Już niedługo zobaczymy tu uśmiechnięty pycholek Elzuni! :lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Wróżka normalnie :evil_lol:

Potwierdzam:lol: Agata to niezwykła wróżka:loveu: - mi też przepowiedziała, że Rufi nie trafi do hotelu tylko dom znajdzie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Che, che, che, ja tak na wszystkich wątkach wróżę! :evil_lol:

Cioteczki, zajrzyjcie do Kornelii z mojego podpisu, bo jak yak dalej pójdzie, to nawet ja nic dobrego tam nie wywróżę.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
lecem pendzem ;)
I proszę o wywróżenie szybkiego domku Elzuni i jej hotelikowemu koledze Kubusiowi :cool3:

Dziękuję. :loveu:

Na Kubusia moje czary chyba nie działają! :shake: To już Wiosna musi. :evil_lol:
A Elza bryknie do domku, jak tylko będzie gotowa.

Posted

Jestem tak zmęczona, że chętnie zapiszę się w kolejkę do wiosny, ciepłe noce są - mogę spać w kojcu, albo na kawałku trawnika, wszystko jedno.
A Wy, Ciotki, zrobicie zrzutę na hotelik:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzia63']Jestem tak zmęczona, że chętnie zapiszę się w kolejkę do wiosny, ciepłe noce są - mogę spać w kojcu, albo na kawałku trawnika, wszystko jedno.
A Wy, Ciotki, zrobicie zrzutę na hotelik:evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti: oj, ale na taką wielkość to specjalny boks potrzebny i drogi hotel :roll: :diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti: oj, ale na taką wielkość to specjalny boks potrzebny i drogi hotel :roll: :diabloti:

jaką wielkość? ja mam 159 cm i jestem chuda, ja się wszędzie zmieszczę:evil_lol:

Posted

zuzia63 napisał(a):
jaką wielkość? ja mam 159 cm i jestem chuda, ja się wszędzie zmieszczę:evil_lol:

:evil_lol: a to pewnie jeszcze upust od wiosny dostaniemy :evil_lol::diabloti:

Posted

w sumie jakaś dogo agroturystyka by się przydała...
Jak patrzę na te tereny u Wiosny - to też chętnie bym tam przez jakiś czas pobyła, żeby odreagować od zgiełku dużego miasta...

Posted

zuzia63 napisał(a):
Cały wczorajszy dzień nie mogłam nawet zajrzeć do czarnego pychola:cool3:
Tragedia z tym dogo :comp26:

Ja też się wczoraj wieczorem męczyłam i tu nie weszłam :angryy::mad:

Posted

Czesć cioteczki :evil_lol: Fajnie było ale się skonczyło ha ha i trzeba wracać

Czytam, czytam i patrze na zdjęcia Elzy :loveu:
Czy zauważyłyście, jakie ona ma słodko krzywe zębole w dolnej szczęce :evil_lol:

Dzięki ciotki, że czuwałyście cały czas. I fajnie, że jest bazarek. zaraz go odwiedzę ;)

Porządki z finansami zrobię dopiero wieczorem bądź jutro, bo po urlopie to ja jeszcze nie wiem, w jakim świecie żyję i pracy w mam jakoś sporo :diabloti:

Elza jest śliczana a Wiosna jest wielka ;)

Posted

OOOOO! Ciotka Negri już jest!!:multi:
a My właśnie kombinowałyśmy, jakby się zakotwiczyć u Wiosny jako tymczasy, mogłybyśmy Elzy doglądać...:evil_lol:

Nie wiem czy uda mi się wysłać tego posta, bo znowu coś się 'bałagani' :cool3: