Negri_2008 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Maszaberla napisał(a):Wiesz o czym mysle? :cool3: Wiem, Masza :loveu: Quote
Negri_2008 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 podniosę na ten piątkowy wieczór ;) znów mnie gdzieś niesie na weekend ( a właściwie nie mnie, tylko TZ) :evil_lol::mad: Quote
wiosna Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 ja się normalnie mieszam jak to czytam :oops::lol: Pamiętajcie, że to Wy wyciągnęłyście Elzę, nie ja. Moja zasługa tu nijaka. A Elza sama się otwiera, z niej się robi coraz milsze psisko :loveu: Strasznie szkoda mi, że Crazy-paskuda nie chce się z niązaprzyjaźnić. Elza mogłaby swobodnie po domu chodzić, a tak.. ? Zamknięta ;( No, ale naspacerki wychodzi chętnie, jak Crazula jest zamknięta (w kuchni na przykład :lol:) to czasem wychyla nos z klatki i robi kilka kroków, po czym i tak kładzie się u siebie. Elza powolutku, powolutku daje się głaskać. Jest w tym względzie podobna do Kubusia (Kubusia kiedyś, bo teraz to już pieszczoch pełną parą) - podchodzi nieśmiało, udaje, że niby nic, że tak tylko przyszła, sama o głaskanie nie poprosi, ale.. łamie się dziewczyna, oj, łamie :loveu: Aha - jeszcze ząbki ;) Elza ma jakieś trzy latka, tak, jak oceniono ją w Klembowie. Może nawet ciut mniej. Quote
__Lara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='wiosna']ja się normalnie mieszam jak to czytam :oops::lol: Pamiętajcie, że to Wy wyciągnęłyście Elzę, nie ja. Moja zasługa tu nijaka. A Elza sama się otwiera, z niej się robi coraz milsze psisko :loveu: Strasznie szkoda mi, że Crazy-paskuda nie chce się z niązaprzyjaźnić. Elza mogłaby swobodnie po domu chodzić, a tak.. ? Zamknięta ;( No, ale naspacerki wychodzi chętnie, jak Crazula jest zamknięta (w kuchni na przykład :lol:) to czasem wychyla nos z klatki i robi kilka kroków, po czym i tak kładzie się u siebie. Elza powolutku, powolutku daje się głaskać. Jest w tym względzie podobna do Kubusia (Kubusia kiedyś, bo teraz to już pieszczoch pełną parą) - podchodzi nieśmiało, udaje, że niby nic, że tak tylko przyszła, sama o głaskanie nie poprosi, ale.. łamie się dziewczyna, oj, łamie :loveu: Aha - jeszcze ząbki ;) Elza ma jakieś trzy latka, tak, jak oceniono ją w Klembowie. Może nawet ciut mniej.[/quote] :loveu: Elzunia, rozkręcaj się tam na maksa :loveu::multi: Quote
zuzia63 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='wiosna']ja się normalnie mieszam jak to czytam :oops::lol: Pamiętajcie, że to Wy wyciągnęłyście Elzę, nie ja. Moja zasługa tu nijaka. [/quote] Owszem, my wyciągnęłyśmy, ale to Ty robisz za nas czarną robotę:lol:, i to tylko dzięki Tobie Elza będzie fantastycznym psiakiem, którego jakaś rodzina pokocha:lol: Quote
Negri_2008 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='wiosna']ja się normalnie mieszam jak to czytam :oops::lol: Pamiętajcie, że to Wy wyciągnęłyście Elzę, nie ja. Moja zasługa tu nijaka. A Elza sama się otwiera, z niej się robi coraz milsze psisko :loveu: Strasznie szkoda mi, że Crazy-paskuda nie chce się z niązaprzyjaźnić. Elza mogłaby swobodnie po domu chodzić, a tak.. ? Zamknięta ;( No, ale naspacerki wychodzi chętnie, jak Crazula jest zamknięta (w kuchni na przykład :lol:) to czasem wychyla nos z klatki i robi kilka kroków, po czym i tak kładzie się u siebie. Elza powolutku, powolutku daje się głaskać. Jest w tym względzie podobna do Kubusia (Kubusia kiedyś, bo teraz to już pieszczoch pełną parą) - podchodzi nieśmiało, udaje, że niby nic, że tak tylko przyszła, sama o głaskanie nie poprosi, ale.. łamie się dziewczyna, oj, łamie :loveu: Aha - jeszcze ząbki ;) Elza ma jakieś trzy latka, tak, jak oceniono ją w Klembowie. Może nawet ciut mniej.[/quote] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: "...Elza to śliczna sunia, o lśniącej, czarnej sierści. Jest bardzo łagodnym i przemiłym psem, uwielbiającym kontakt z człowiekiem. Jest bardzo młoda, ma około 2 lat;). Przepięknie chodzi na smyczy..." :evil_lol: Quote
zuzia63 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 A ja wierzę, że któregoś dnia wiosna napisze - Elza gania z piłką jak oszalała! Zobaczycie, tak będzie!;) Quote
Negri_2008 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 I takie cudeńko zamknięte w czarnym kojcu było :shake: A ile ich jeszcze tam jest ............:placz: Quote
zuzia63 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Negri_2008 napisał(a):I takie cudeńko zamknięte w czarnym kojcu było :shake: A ile ich jeszcze tam jest ............:placz: Wakacje idą...:-( Quote
Negri_2008 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Cioteczki, chciałabym Was ładnie poprosić o to, abyście już wpłacały swoje deklaracje... w piątek już wyjeżdżam na urlop i chciałabym troszkę wcześniej zrobić przelew dla Wiosny :lol: za hotelik Quote
agusiazet Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 To ja poproszę o dane do przelewu, bo rzecz jasna wykasowałam:) Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Negri_2008 napisał(a):Cioteczki, chciałabym Was ładnie poprosić o to, abyście już wpłacały swoje deklaracje... w piątek już wyjeżdżam na urlop i chciałabym troszkę wcześniej zrobić przelew dla Wiosny :lol: za hotelik A ja się też deklarowałam z 5 zł ;) Negri, ciotko, wybacz, ale chyba wykasowałam nr konta do przelewu :oops: możesz podać? ;) Quote
malicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 chcialam zrobic przelew,ale w moim banku jest "przerwa techniczna" :cool1: jutro sprobuje jeszcze raz Quote
zuzia63 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Negri_2008 napisał(a):Cioteczki, chciałabym Was ładnie poprosić o to, abyście już wpłacały swoje deklaracje... w piątek już wyjeżdżam na urlop i chciałabym troszkę wcześniej zrobić przelew dla Wiosny :lol: za hotelik Tak jest!;) Rozumiem, że będziesz tęsknić za nami? Quote
Negri_2008 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 zuzia63 napisał(a):Tak jest!;) Rozumiem, że będziesz tęsknić za nami? No jasne i to bardzo :loveu: Będę co prawda w jakiejś głuszy ale jak tylko dorwę kawałek internetu zaraz do Was zajrzę.:evil_lol: No i na pewno zadzwonię do Wiosny :loveu: Quote
Negri_2008 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 agusiazet napisał(a):Pieniążki dla Elzy przelane! dziękuję :loveu: Quote
zuzia63 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Pieniądze w drodze; a Ty Negri pamietaj, abyś gdzieś w tej głuszy się nie zgubiła, bo my tutaj też będziemy tęsknić i czekać na Ciebie Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 agusiazet napisał(a):Pieniążki dla Elzy przelane! Moje też :) Quote
Negri_2008 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 __Lara napisał(a):Moje też :) dzięki serdeleczne :lol: Quote
Negri_2008 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='zuzia63']Pieniądze w drodze; a Ty Negri pamietaj, abyś gdzieś w tej głuszy się nie zgubiła, bo my tutaj też będziemy tęsknić i czekać na Ciebie ooooooooooooooo, jak miło :loveu: Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Negri_2008 napisał(a):ooooooooooooooo, jak miło :loveu: No a co... pamiętaj, daleko nie uciekniesz, Dogorra jest wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
zuzia63 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 __Lara napisał(a):No a co... pamiętaj, daleko nie uciekniesz, Dogorra jest wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Znajdzie i "przywlecze" z powrotem do Warszawy:evil_lol: Quote
agata51 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wczoraj przelałam kaskę. Negri, długo cię nie będzie? Quote
Recommended Posts