Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja się normalnie mieszam jak to czytam :oops::lol:
Pamiętajcie, że to Wy wyciągnęłyście Elzę, nie ja. Moja zasługa tu nijaka.
A Elza sama się otwiera, z niej się robi coraz milsze psisko :loveu:
Strasznie szkoda mi, że Crazy-paskuda nie chce się z niązaprzyjaźnić. Elza mogłaby swobodnie po domu chodzić, a tak.. ? Zamknięta ;( No, ale naspacerki wychodzi chętnie, jak Crazula jest zamknięta (w kuchni na przykład :lol:) to czasem wychyla nos z klatki i robi kilka kroków, po czym i tak kładzie się u siebie.

Elza powolutku, powolutku daje się głaskać. Jest w tym względzie podobna do Kubusia (Kubusia kiedyś, bo teraz to już pieszczoch pełną parą) - podchodzi nieśmiało, udaje, że niby nic, że tak tylko przyszła, sama o głaskanie nie poprosi, ale.. łamie się dziewczyna, oj, łamie :loveu:

Aha - jeszcze ząbki ;) Elza ma jakieś trzy latka, tak, jak oceniono ją w Klembowie. Może nawet ciut mniej.

Posted

[quote name='wiosna']ja się normalnie mieszam jak to czytam :oops::lol:
Strasznie szkoda mi, że Crazy-paskuda nie chce się z niązaprzyjaźnić. Elza mogłaby swobodnie po domu chodzić, a tak.. ? Zamknięta ;( No, ale naspacerki wychodzi chętnie, jak Crazula jest zamknięta (w kuchni na przykład :lol:) to czasem wychyla nos z klatki i robi kilka kroków, po czym i tak kładzie się u siebie.

Elza powolutku, powolutku daje się głaskać. Jest w tym względzie podobna do Kubusia (Kubusia kiedyś, bo teraz to już pieszczoch pełną parą) - podchodzi nieśmiało, udaje, że niby nic, że tak tylko przyszła, sama o głaskanie nie poprosi, ale.. łamie się dziewczyna, oj, łamie :loveu:

Aha - jeszcze ząbki ;) Elza ma jakieś trzy latka, tak, jak oceniono ją w Klembowie. Może nawet ciut mniej.[/quote]

:loveu: Elzunia, rozkręcaj się tam na maksa :loveu::multi:

Posted

[/quote]

Owszem, my wyciągnęłyśmy, ale to Ty robisz za nas czarną robotę:lol:, i to tylko dzięki Tobie Elza będzie fantastycznym psiakiem, którego jakaś rodzina pokocha:lol:

Posted

Aha - jeszcze ząbki ;) Elza ma jakieś trzy latka, tak, jak oceniono ją w Klembowie. Może nawet ciut mniej.[/quote]
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
"...Elza to śliczna sunia, o lśniącej, czarnej sierści. Jest bardzo łagodnym i przemiłym psem, uwielbiającym kontakt z człowiekiem. Jest bardzo młoda, ma około 2 lat;). Przepięknie chodzi na smyczy..."
:evil_lol:

Posted

Cioteczki, chciałabym Was ładnie poprosić o to, abyście już wpłacały swoje deklaracje...
w piątek już wyjeżdżam na urlop i chciałabym troszkę wcześniej zrobić przelew dla Wiosny :lol: za hotelik

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Cioteczki, chciałabym Was ładnie poprosić o to, abyście już wpłacały swoje deklaracje...
w piątek już wyjeżdżam na urlop i chciałabym troszkę wcześniej zrobić przelew dla Wiosny :lol: za hotelik

A ja się też deklarowałam z 5 zł ;) Negri, ciotko, wybacz, ale chyba wykasowałam nr konta do przelewu :oops: możesz podać? ;)

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Tak jest!;)

Rozumiem, że będziesz tęsknić za nami?

Posted

zuzia63 napisał(a):
Tak jest!;)

Rozumiem, że będziesz tęsknić za nami?

No jasne i to bardzo :loveu:

Będę co prawda w jakiejś głuszy ale jak tylko dorwę kawałek internetu zaraz do Was zajrzę.:evil_lol:

No i na pewno zadzwonię do Wiosny :loveu:

Posted

[quote name='zuzia63']Pieniądze w drodze;
a Ty Negri pamietaj, abyś gdzieś w tej głuszy się nie zgubiła, bo my tutaj też będziemy tęsknić i czekać na Ciebie
ooooooooooooooo, jak miło :loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ooooooooooooooo, jak miło :loveu:

No a co... pamiętaj, daleko nie uciekniesz, Dogorra jest wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
No a co... pamiętaj, daleko nie uciekniesz, Dogorra jest wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Znajdzie i "przywlecze" z powrotem do Warszawy:evil_lol: