Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Halo,halo! Czy ja zapłaciłam za sierpień za hotelik Elzuni,bo wydaje mi się że tak:roll:Robiłam wpłaty,dopłaty...i się pogubiłam:cool1:

Reniu masz pm - wszystko na tip top ;)

Posted

Halo halo! ;)
Przesyłam pozdrowienia od Elzuszki!!

Negri, nie wiem, czy mam zapisany Twój stary czy nowy numer telefonu, sama się już pogubiłam :roll:
W każdym razie Elza dzisiaj poznała Zumiego, i normalnie rozbroiła mnie swoją radością ;) One jest przekochana jak się tak cieszy, normalnie skacze, bryka, fika, ogonem wywija na prawo i lewo, przysiada cała na łapach i taka podskakuje. Cudo!

Elza na rachunku miała 28zł na plusie, odjęłam fiprex (odpchlenie), bo wszystkie psy nam się pozarażały pchłami :mad: - 25zł. Teraz jest więc jeszcze 3zł na plusie ;)

Posted

[quote name='wiosna']
Elza na rachunku miała 28zł na plusie, odjęłam fiprex (odpchlenie), bo wszystkie psy nam się pozarażały pchłami :mad: - 25zł. Teraz jest więc jeszcze 3zł na plusie ;)

Też kiedyś płaciłam astronomiczne kwoty za fiprex, ale potem przeszłam na Allegro:
fiprex na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Kupuję w "szybkiej karmie" i wychodzi prawie dwukrotnie taniej niż w mojej lecznicy.

Wspaniale, że Elzunia ma przyjaciela i potrafi tak wspaniale się cieszyć!!!

Posted

wiosna napisał(a):
Halo halo! ;)
Przesyłam pozdrowienia od Elzuszki!!

Negri, nie wiem, czy mam zapisany Twój stary czy nowy numer telefonu, sama się już pogubiłam :roll:
W każdym razie Elza dzisiaj poznała Zumiego, i normalnie rozbroiła mnie swoją radością ;) One jest przekochana jak się tak cieszy, normalnie skacze, bryka, fika, ogonem wywija na prawo i lewo, przysiada cała na łapach i taka podskakuje. Cudo!

Fajnie byłoby zobaczyć taką rozbrykaną Elzę. Ona byłaby szczęśliwa, jakby znalazła domek z jakimś fajnym psim przyjacielem...ech Igor.........:cool3:

Elza na pewno przez całe swoje życie żadnego środka "anty" nie miała stosowanego.
Kurde blaszka....sorrka, za te pchełki skaczące po hotelku :razz:

Każdy plus w finansach mile widziany :evil_lol:

Wiosno - dziękujemy za to, że w tym ferworze walki o Sokratesa zaglądasz do nas :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
O rany, ale zmiany u Elzuni!!! :loveu::loveu::loveu: cud miód :loveu:

Właśnie ciotki, coś z finansami krucho...

cioteczki, z finansami nie stoimy źle ;)
Wiosna miała chyba na myśli to, że Elza z dwóch opakowań leków, jakie były dla nie przeznaczone wyjadła tylko jedno i stąd nadwyżka 30 zł (cena jednego opakowania).

Wszystko z Wiosną wyjaśnię i rozliczę całe finanse za sierpień, ale teraz nie chcę jej truć gowy w obliczu śmierci Sokratesa z Olkusza
  • Posted

Negri_2008 napisał(a):
    Elza jest ogłoszona na:

alegratka
    e-oferty
    kupsprzedaj
    4łapy
    kupiepsa
    przygarnijzwierzaka
    gumtree Warszawa, Katowice, Kraków

na razie tyle, bo zarobiona jestem :cool3:

kolejne ogłoszenia;

adopcje. org
    zwierzęta.low
    przygarnij
    bono-polska
    ojej
    animalia
    petworld
    spacerek
    adopcjapsa
    mammisia
    cafeanimal

Nie wstawiam linków, bo mi je w połowie ucina

Heyka ;)

Posted

[quote name='Negri_2008']Zobaczcie jak Wiosna pięknie napisała o Elzie na swojej stronie www :loveu:

Elza

Lara. może wrzuć linka do allegro a ja wrzucę w swoje ogłoszenia?

Jasne, no problemo :lol: