Ra_dunia Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Kto pokocha Elzę z bursztynowymi oczyma? Quote
Ra_dunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Elza przypomina się wszystkim ;) nie tylko miłośnikom bursztynów :eviltong: Quote
Negri_2008 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ra_dunia napisał(a):Elza przypomina się wszystkim ;) nie tylko miłośnikom bursztynów :eviltong: miłosnikom psów chyba najbardziej ;) Quote
Lionees Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Halo,halo! Czy ja zapłaciłam za sierpień za hotelik Elzuni,bo wydaje mi się że tak:roll:Robiłam wpłaty,dopłaty...i się pogubiłam:cool1: Quote
Negri_2008 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Renata5 napisał(a):Halo,halo! Czy ja zapłaciłam za sierpień za hotelik Elzuni,bo wydaje mi się że tak:roll:Robiłam wpłaty,dopłaty...i się pogubiłam:cool1: Reniu masz pm - wszystko na tip top ;) Quote
wiosna Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Halo halo! ;) Przesyłam pozdrowienia od Elzuszki!! Negri, nie wiem, czy mam zapisany Twój stary czy nowy numer telefonu, sama się już pogubiłam :roll: W każdym razie Elza dzisiaj poznała Zumiego, i normalnie rozbroiła mnie swoją radością ;) One jest przekochana jak się tak cieszy, normalnie skacze, bryka, fika, ogonem wywija na prawo i lewo, przysiada cała na łapach i taka podskakuje. Cudo! Elza na rachunku miała 28zł na plusie, odjęłam fiprex (odpchlenie), bo wszystkie psy nam się pozarażały pchłami :mad: - 25zł. Teraz jest więc jeszcze 3zł na plusie ;) Quote
jola_li Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='wiosna'] Elza na rachunku miała 28zł na plusie, odjęłam fiprex (odpchlenie), bo wszystkie psy nam się pozarażały pchłami :mad: - 25zł. Teraz jest więc jeszcze 3zł na plusie ;) Też kiedyś płaciłam astronomiczne kwoty za fiprex, ale potem przeszłam na Allegro: fiprex na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro Kupuję w "szybkiej karmie" i wychodzi prawie dwukrotnie taniej niż w mojej lecznicy. Wspaniale, że Elzunia ma przyjaciela i potrafi tak wspaniale się cieszyć!!! Quote
Negri_2008 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 wiosna napisał(a):Halo halo! ;) Przesyłam pozdrowienia od Elzuszki!! Negri, nie wiem, czy mam zapisany Twój stary czy nowy numer telefonu, sama się już pogubiłam :roll: W każdym razie Elza dzisiaj poznała Zumiego, i normalnie rozbroiła mnie swoją radością ;) One jest przekochana jak się tak cieszy, normalnie skacze, bryka, fika, ogonem wywija na prawo i lewo, przysiada cała na łapach i taka podskakuje. Cudo! Elza na rachunku miała 28zł na plusie, odjęłam fiprex (odpchlenie), bo wszystkie psy nam się pozarażały pchłami :mad: - 25zł. Teraz jest więc jeszcze 3zł na plusie ;) Fajnie byłoby zobaczyć taką rozbrykaną Elzę. Ona byłaby szczęśliwa, jakby znalazła domek z jakimś fajnym psim przyjacielem...ech Igor.........:cool3: Elza na pewno przez całe swoje życie żadnego środka "anty" nie miała stosowanego. Kurde blaszka....sorrka, za te pchełki skaczące po hotelku :razz: Każdy plus w finansach mile widziany :evil_lol: Wiosno - dziękujemy za to, że w tym ferworze walki o Sokratesa zaglądasz do nas :loveu: Quote
__Lara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 O rany, ale zmiany u Elzuni!!! :loveu::loveu::loveu: cud miód :loveu: Właśnie ciotki, coś z finansami krucho... Quote
Ra_dunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Prosimy o wpłaty na cudną Elzunię a jeszcze bardziej prosimy o kochający domek dla niej :modla: Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 __Lara napisał(a):O rany, ale zmiany u Elzuni!!! :loveu::loveu::loveu: cud miód :loveu: Właśnie ciotki, coś z finansami krucho... cioteczki, z finansami nie stoimy źle ;) Wiosna miała chyba na myśli to, że Elza z dwóch opakowań leków, jakie były dla nie przeznaczone wyjadła tylko jedno i stąd nadwyżka 30 zł (cena jednego opakowania). Wszystko z Wiosną wyjaśnię i rozliczę całe finanse za sierpień, ale teraz nie chcę jej truć gowy w obliczu śmierci Sokratesa z Olkusza Quote
malicja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 o, przypomnialyscie mi ze musze dokonac wplaty za wrzesien. zrobie na dniach ;) Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 malicja napisał(a):o, przypomnialyscie mi ze musze dokonac wplaty za wrzesien. zrobie na dniach ;) dziękujemy i ściskamy ;) Quote
Ra_dunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wiosna niech dojdzie do siebie po tym wszystkim... nie ma co jej głowy zawracać w tej chwili. Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja chyba też muszę za wrzesienisko przelać.... :razz: Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Negri_2008 napisał(a):Elza jest ogłoszona na: alegratka e-oferty kupsprzedaj 4łapy kupiepsa przygarnijzwierzaka gumtree Warszawa, Katowice, Kraków na razie tyle, bo zarobiona jestem :cool3: kolejne ogłoszenia; adopcje. org zwierzęta.low przygarnij bono-polska ojej animalia petworld spacerek adopcjapsa mammisia cafeanimal Nie wstawiam linków, bo mi je w połowie ucina Heyka ;) Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Zobaczcie jak Wiosna pięknie napisała o Elzie na swojej stronie www :loveu: Elza Lara. może wrzuć linka do allegro a ja wrzucę w swoje ogłoszenia? Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Negri_2008']Zobaczcie jak Wiosna pięknie napisała o Elzie na swojej stronie www :loveu: Elza Lara. może wrzuć linka do allegro a ja wrzucę w swoje ogłoszenia? Jasne, no problemo :lol: Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Śliczny opis :loveu: chyba nasza Elzunia podbiła serce Wiosny ;) Quote
Negri_2008 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 "tańce skakańce przed każdym spacerem" :loveu: Quote
Recommended Posts