Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elzunia robi się coraz kochańsza :loveu:
Kasia codziennie otwiera klatkę gdy idziemy na spacer, a ja przez cały dzień słyszę "ciociaaa, mogę dać Elzie smakołyk???" :lol: Tak więc Elza zadowolona, a dzieciaki jeszcze bardziej :)

Elza robi postępy. Kiedy puszczamy ją w domu już nie siedzi tylko w klatce, jak to było napoczątku - teraz chadza sobie to tu, to tak. Oczywiście nie wchodzi nikomu w drogę, ale łazi za nami, zagląda, zwiedza. Cudownie :)

Posted

dzisiaj poznałam osobiście Elzunie:loveu::loveu: co prawda była w klatce, ale jak Wiosna sie zblizala to machala ogonem:loveu: śliczne psisko z Niej i takie kochane, myslalam, że ona mniejsza - w rzeczywistośąci to całkiem spory psiak...tylko zdjec nie porobilam bo bateria mi siadla:oops::oops:

Posted

madcat1981 napisał(a):
... a co, bluzka z poprzedniego bazarku za duża? :oops:

Nie... w końcu mi ją ktoś zwinął więc wtedy jednak nie do mnie poszła...:) Ale patrząc po wszystkich bazarkach to taka dobra na Ciebie byłaby na mnie za mała :evil_lol:
Ale już widziałam, że super rzeczy są od Ewy :cool3:

Posted

agata51 napisał(a):
Jak tylko wejdę na wątek coś takiego mi się pokazuje

Nie, to było coś innego - jakiś potwór w czarnych kolorach. Poważnie. Bałam się, że to jakiś wirus i uciekłam z dogo.

A Elzunia śliczna jest jak nie wiem co.

Posted

Agatko - to nie czarny potwór tylko śliczna Elza :loveu: Nie poznajesz ? :evil_lol:
Ja wiedziałam, że to picie na wątkach może się dla nas wszystkich źle skończyć :evil_lol:

Posted

Chyba naprawdę ostro balujecie, bo ja wogóle nie mogę się zorientować o czym mówicie...:oops: jakieś potwory widzicie? Z tym koniecznie trzeba do lekarza i nie wiem czy taki pierwszego kontaktu wystarczy:evil_lol:

Posted

Ciekawe jak szybko Elza otworzy się na tyle, że będzie można jej domku szukać...
Wiosno - sądzisz, że te postępy to tylko dzięki lekom? Bo mi się wydaje, że Elzunia powoli zaczyna rozumieć, że nie spotka jej żadna krzywda i że ludzie to tak na prawdę całkiem fajni są... :)
Ta psina mnie na prawdę zadziwia :loveu: Tak się cieszę, że udało się ją wyciągnąć z tego ciemnego boksu...