Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu.....wbiłaś mi noz w serducho umieszczając zdjecie tego biednego męczennika. Serce mi się kroi. Spij słodko Malutki (*)(*)(*) Twoja śmierć nie pojdzie na marne. Nie dopuścimy do tego. AMEN....

Posted

Jeśli chodzi o Erniego, to też myślę że nie ma co mu szukać...i mącić w główce, polubił nowego pana i czuje się czyjś:p

Szkoda ,że To maleństwo umarło, tak bardzo mi przykro...:-( Zabiłabym dziada konowała własnymi rękami:grab::angryy:

Posted

czyli Erniś zostaje w lecznicy

Monia pytałaś tego weta co on na dożywotni pobyt??:razz: może uda sie jakieś zdjecia wyprosić, z chęcią bym zobaczyła zadowolonego Erniego

w takim razie potrzeba zbierać pieniążki....miałam dziś dwa maile odnośnie pomocy finansowej dla Erniego...Monia beda wpłacać na Twoje konto

Posted

..jutro zadzwonie i spytam czy może juz zamieszkać na stałe. Fajnie że pomoc jeszcze nadchodzi:p potrzebne środki na leczenie. Dziekujemy:multi:

Posted

Leyla napisał(a):
Mariusz będzie jechał w tym tygodniu w Polskę i odwiedzi Ernesta, zrobi mu trochę zdjęć i wkleję. :razz:

ale super:multi::multi: Erniś pozna swojego tatusia:evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzwoniłam do kliniki ,gdzie mieszka Erniś. Pytałam ,czy może zostać na zawsze ..i może. Lekarz mówił ,że Ernest odżył i biega z innymi psami, pomerduje ogonkiem, a w szczególności na widok zaczarowanej kiełbaski w której są leki. Wita doktora jak kogoś swojego..;)
Pieniądze powoli spływają na konto psiaka, zawsze to duża pomoc, bo Erni ciągle będzie potrzebował lekarstw. Najważniejsze żeby był szczęśliwy:p

Posted

no to wspaniale, że może zostać...to teraz pełna mobilizacja potrzebna by zbierać pieniążki...wiq mówiła, że zrobi bazarek :multi::multi:

super, że tam odżył należało mu sie na stare lata być czyimś, a nie umierać w małej klatce

Posted

Nasz Erni sie wreszcie uśmiecha:loveu:
Dziękujemy za kolejne wpłaty: Michał Wojtczak 10 zł
piotrk 607 15 zł

Erniś ma jednak więcej przyjaciół niż myślał :bluepaw: "piąteczka od niego"

Dziękujemy:modla: