nescca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dzieku Leyla......chociaż z tej strony dobre wieści..... A ja nie mam glowy do niczego. Zobaczcie wczorajszą interwencje mojej siostry.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/ukamieniowal-2-psy-136191/ :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Lu_Gosiak Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='nescca']Dzieku Leyla......chociaż z tej strony dobre wieści..... A ja nie mam glowy do niczego. Zobaczcie wczorajszą interwencje mojej siostry.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/ukamieniowal-2-psy-136191/ :placz::placz::placz::placz::placz: no niestety, ja też mam dość.... kochany biedny psiak, zabity:-(:-( Na pohybel takim wetom..... Quote
nescca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Gosiu.....wbiłaś mi noz w serducho umieszczając zdjecie tego biednego męczennika. Serce mi się kroi. Spij słodko Malutki (*)(*)(*) Twoja śmierć nie pojdzie na marne. Nie dopuścimy do tego. AMEN.... Quote
Lu_Gosiak Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 musiałam.... Erni psiaku zdrowiej;) jakos bardzo słabo to allegro idzie, trzeba bardziej rozreklamować Quote
Leyla Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Jeśli chodzi o Erniego, to też myślę że nie ma co mu szukać...i mącić w główce, polubił nowego pana i czuje się czyjś:p Szkoda ,że To maleństwo umarło, tak bardzo mi przykro...:-( Zabiłabym dziada konowała własnymi rękami:grab::angryy: Quote
Lu_Gosiak Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 czyli Erniś zostaje w lecznicy Monia pytałaś tego weta co on na dożywotni pobyt??:razz: może uda sie jakieś zdjecia wyprosić, z chęcią bym zobaczyła zadowolonego Erniego w takim razie potrzeba zbierać pieniążki....miałam dziś dwa maile odnośnie pomocy finansowej dla Erniego...Monia beda wpłacać na Twoje konto Quote
Lu_Gosiak Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 pomóżcie rozsyłać link do allegro, troche spamu nie zaszkodzi:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 jakos mnie ta historia 'meczennika' nie przekonuje.. ale wiem, nie bylam, nie widzialam, nie znam sie..:diabloti: Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ..jutro zadzwonie i spytam czy może juz zamieszkać na stałe. Fajnie że pomoc jeszcze nadchodzi:p potrzebne środki na leczenie. Dziekujemy:multi: Quote
Leyla Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Mariusz będzie jechał w tym tygodniu w Polskę i odwiedzi Ernesta, zrobi mu trochę zdjęć i wkleję. :razz: Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Leyla napisał(a):Mariusz będzie jechał w tym tygodniu w Polskę i odwiedzi Ernesta, zrobi mu trochę zdjęć i wkleję. :razz: ale super:multi::multi: Erniś pozna swojego tatusia:evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dzwoniłam do kliniki ,gdzie mieszka Erniś. Pytałam ,czy może zostać na zawsze ..i może. Lekarz mówił ,że Ernest odżył i biega z innymi psami, pomerduje ogonkiem, a w szczególności na widok zaczarowanej kiełbaski w której są leki. Wita doktora jak kogoś swojego..;) Pieniądze powoli spływają na konto psiaka, zawsze to duża pomoc, bo Erni ciągle będzie potrzebował lekarstw. Najważniejsze żeby był szczęśliwy:p Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 no to wspaniale, że może zostać...to teraz pełna mobilizacja potrzebna by zbierać pieniążki...wiq mówiła, że zrobi bazarek :multi::multi: super, że tam odżył należało mu sie na stare lata być czyimś, a nie umierać w małej klatce Quote
wiq Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 zrobie, zrobie, ale po majówce:evil_lol: Quote
Leyla Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nasz Erni sie wreszcie uśmiecha:loveu: Dziękujemy za kolejne wpłaty: Michał Wojtczak 10 zł piotrk 607 15 zł Erniś ma jednak więcej przyjaciół niż myślał :bluepaw: "piąteczka od niego" Dziękujemy:modla: Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 dziś kończy sie allegro cegiełkowe dla Ernisia, niestety jak narazie bardzo słabo idzie.. Quote
agata51 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Jestem. Dzisiaj przeczytam wątek i coś postanowię. ;) Quote
Leyla Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dwa dni temu rachunek Ernesta wynosił 579 zł:crazyeye: Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 agata51 napisał(a):Jestem. Dzisiaj przeczytam wątek i coś postanowię. ;) dziekuje Ci bardzo:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Leyla napisał(a):Dwa dni temu rachunek Ernesta wynosił 579 zł:crazyeye: o matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a za co az tyle???? Quote
Leyla Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Gosia podaj mi tel do siebie ,bo mi uciekł ,na pw albo sms. Quote
Recommended Posts